Vuoden pesäpalloilijaksi kruunattiin Emma Körkkö ja Tuomas Jussila

9.10.2021

Emma Körkkö ja Tuomas Jussila (lehtikuva: Mikko Stig)
Emma Körkkö ja Tuomas Jussila (lehtikuva: Mikko Stig)

Pesäpallon palkintogaala pidettiin eilen ja kutsun oli saanut myös Emma. Jännitys tiivistyi illan aikana ja illan päätteeksi Emma sai ansaitsemansa palkinnot.

 

Naisten parhaaksi pesäpalloilijaksi noteerattiin nyt Jyväskylän Kirittärien Emma Körkkö. Jussilan tavoin myös Körkkö valittiin kolmannen kerran maamme parhaaksi. Aiemmin hän on ollut ykkönen vuosina 2016 ja 2020. Turku-Pesiksen kasvatti johdatti joukkueensa kahdeksannella kaudellaan Kirittärissä seitsemännen kerran loppuotteluun. Körkkö johti parhaimmillaan kauden aikana kaikkia tilastoja ja dominoi ulkopeliä.

Körkkö myös pelaajien valinta

 

Kunniajuoksuja urakalla tykittänyt Emma Körkkö sai myös pelaajien valitsemana painavan ja tilavan palkinnon eli Kultaisen mailan.

– Isäni on luvannut tehdä minulle palkintokaapin, turkulaislähtöinen Körkkö virnisti.

Körkkö rakastaa pesäpallon taktisuutta ja monipuolisuutta.

– Aina meillä pelaajilla on jotain kehitettävää. Kukaan ei pesäpallossa koskaan täysin valmiiksi tule. Lyöntivalikoimani voisi olla vieläkin monipuolisempi. Rohkeutta minulla saisi olla nykyistä enemmän, Körkkö sanoi.

 

Ylivieskan Kuulan kasvatti Jussila pelasi viime kesänä uransa 10. Itä-Länsi-ottelun ja voitti neljännen Suomen mestaruutensa kolmannessa eri seurassa.

 

Lue kaikki palkitut täältä

 

Turku-Pesis onnittelee lämpimästi Emmaa ja kaikkia palkittuja hienoista saavutuksista