Torstain seuraväen tapaamisessa vaihdettiin kuulumisia

26.9.2020Osa joukkueista jatkaa vielä ulkoharjoitteluaan ja käsillä on joukkueiden omat päättäjäiset. Salivuorot ja Impivaaran vuorot on jaettu talviharjoittelua varten ja tilanne näyttää hyvältä vuorojen suhteen.

Valmentaja on hakusessa aivan pienimmille (G-ikäiset alle 8-v) sekä myös C-pojille (alle 16-v).

Miesten joukkueiden palaveri pidetään 30.9. jossa sovitaan yhdessä, mitkä joukkueet ilmoitetaan sarjaan, tällä kaudella meillä oli aluesarja, maakunta ja suomisarja joukkueet.

Naisten kausi on myös päättäjäisiä vailla valmis ja joukkue pysyy lähes ennallaan ja muutama uusikin pelaaja on kenties tulossa. Samoin taustatiimi jatkaa samassa roolissa.

Koronatilanteen vuoksi päätimme yhdessä, että perinteistä Puurojuhlaa ei järjestetä tänä vuonna.

Sen sijaan palkintojenjako ja kauden päätös järjestetään ulkona Kupittaan pesiskentällä lauantaina 17.10 klo 13.00 alkaen.

Heti perään jatketaan kenttätalkoilla ja siivoamisella. Kentällä pidetään myös pesisvälineiden kirpputori, jonne voi tuoda hinnalla ja nimellä merkattuna tarpeettomia välineitä. Pyritään saamaan tuotteet kuvattua etukäteen seuran sivuille.

 

Kevään vuoksi siirtynyt seuran sääntömääräinen kevätkokous pidetään syyskokouksen yhteydessä perjantaina 16.10. klo 18.00 alkaen Veritaksen kokoustiloissa. Kokouksessa käsitellään sääntämääräiset asiat. Johtokunta kokoontuu tuntia ennen.

Ilmoittautuminen Bauhaus-inventointiin 24.-25.10. on käynnissä, halukkaat ilmoittautuvat Sirkalle suoraan. Työstä saatava korvaus menee oman joukkueen hyväksi. Lisää osallistujia kaivataan.

 

Aikuisten ja taustojen yhteistilaisuus järjestetään perjantaina 30.10. klo 18.00 alkaen.

 

Kiitos kaikille tilaisuuteen osallistuneille ja Sirkalle tarjoilujen järjestämisestä!