Vuoden seuratyöntekijänä palkittiin Sirkka Nieminen

22.1.2017

Tässä vielä jännitetään
Tässä vielä jännitetään
B-t. taustatiimi 2007 Minna, Sirpa, Anne ja Sirkka
B-t. taustatiimi 2007 Minna, Sirpa, Anne ja Sirkka
Ladypesisturnauksessa Sirpa ja Sirkka
Ladypesisturnauksessa Sirpa ja Sirkka
Kioskilla Mika ja Sirkka
Kioskilla Mika ja Sirkka

Eilen Logomossa järjestetyssä Varsinais-Suomen Urheilugaalassa palkittujen lavalle nousi myös meidän tehonainen. Gaalassa palkitaan vuosittain alueen parhaat urheilijat ja urheiluteot ja eilen paikalla oli runsaat 700 juhlijaa.

Liiku on perinteisesti palkinnut myös liikunnan ja urheilun parissa toimivia taustahenkilöitä Vuoden Seuratyöntekijän tunnuksella.

Turku-Pesiksen palkittu Sirkka Nieminen nautti illan tunnelmista täysin sydämin: ruokailun ja pöytäseurueeseen tutustumisen lomassa upeassa gaalaohjelmassa juontajina toimivat Lola Odusoga ja Tapio Suominen ja musiikki- ja tanssi-ihmisenä illan pääartisti Pete Parkkonen sai tämän naisen sydämen sykkimään villiäkin villimmin.

Sirkan palkinto on ansaittu vuosien työllä meidän koko seuraväen apuna ja mootorina toimimisella. Ensimmäisen kerran Sirkka saapui kentälle tyttäriensä kanssa ja seuran pesiskoulusta tytöt ammensivat ensimmäiset pesisoppinsa. Emman jatkaessa C-tytöissä pelaamistaan Sirkka tarttui joukkueenjohtajan toimeen v. 2005 ja tällä tiellä hän on onneksi meidän kanssa edelleen. Emma ja Sirkka olivat nostamassa naisten joukkueen Superiin ja sen myötä Sirkan toimet lisääntyivät huimasti: ottelutapahtumien järjestelyä, markkinointitöitä yhdessä markkinointiryhmän kanssa, joukkueen taustatöitä matkoineen ja ruokailuineen v. 2008-2013. Sirkka piti tarkasti huolen joukkueen taloudesta ja pyrki auttamaan kaikin tavoin budjettien toteutumisessa.

Seuran johtokunnassa Sirkka on vaikuttanut jo usean vuoden ajan v. 2008 lähtien. Superin jälkeen hän on vastannut sali-ja kenttävuorojen hausta ja jaosta, toiminut välinetilausten järjestäjänä ja ollut mukana myös useissa koko seuraa koskettavissa talkoissa, mm. Bauhaus ja jääkenttien hoito, Tulitteiden myynti ja kioskitoiminnot eri tapahtumissa, kuten valtakunnallinen Ladypesisturnaus, erilaiset turnaukset ja tapahtumat. Sirkka on monille Kupittaalla kävijälle tuttu kasvo ja syyllä voi sanoa, että hän on pohjalaisena yksi turkulaisen pesäpallon tärkeistä kasvoista ja tekijöistä. Ilman Sirkan apua ja oikeana kätenäni toimimista seura ei olisi nykyisellään.

Vuosien mittaan Sirkka on osallistunut myös meidän seuran järjestämiin alue- ja valtakunnallisiin leireihin vastuutehtävissä: kioskivastaavan ja talkoovastaavan pestit ovat tulleet tutuiksi monissa leireissä ja toimen naisena hän toimii myös tulevana kesänä Suomi 100 Suurleirin talkoovastaavana. Eli jos et vielä tunne tätä naista, nyt Sinulla on mahdollisuus hänet tavata ilmoittautumalla talkoolaiseksi leirille, jossa viikon aikana riittää puuhaa yllin kyllin moniin eri tehtäviin. Mukana leirillä kenttävastaavana toimii myös tuttu kasvo miehensä Jarmo Nieminen.

Viime vuonna juhlittiin Emman Suomenmestaruutta, Vuoden naispesäpalloilijan titteliä ja jännitettiin Linnan Juhlia, nyt on Sirkan aika nauttia parrasvaloista. Seuraväki onnittelee lämpimästi Sirkkaa nimityksestä ja ennen kaikkea kiittää näistä upeista työntäytteisistä vuosista kanssamme! Ja jatkoa piisaa..

... onnitellen ja kiitollisuudella ystäväsi Sirpa