Tahko Pihkalan muistomitaleita rantautui lähimaastoon

6.1.2017

Tästä on muutama vuosi ja kilo aikaa, vain ilo jää :)
Tästä on muutama vuosi ja kilo aikaa, vain ilo jää :)

Eilen vietettiin pesäpallon isän Tako Pihkalan syntymäpäivää ja sen kunniaksi Suomen Pesäpalloliitto jakoi muistomitalit seura- ja nuorisotyön parissa toimineille seurojen edustajille.

Yhtenä mitalin vastaanottajana on myös Turku-Pesiksen Sirpa Helin, joka edelleen toimii suurella sydämellä kotiseurassaan mahdollistaen yhä uusien junioreiden ja vanhempienkin harrastajien pesäpalloharrastuksen.

Ympärilläni on ollut ja on joukko aivan ihania ihmisiä, joita ilman ei voisi ollakkaan. On hienoa vuosien saatossa nähdä yksilöiden huima kehitys niin urheilijana, valmentajana kuin ihmisenäkin yhteisten tavoitteiden toteuttamisessa. Samaista polkua olen aloittanut Kupittaan kivituhkalla 14-vuotiaana tyttelinä. Eteen tulleisiin haasteisiin olen yrittänyt tarttua parhaani tehden ja ilokseni olen myös huomannut, että innostukseni on tarttunut ja tarttuu edelleen, ihmiset eivät ole teflonia, vaikka kuinka joku niin väittäisi. Aina on apua saanut, kun vain on uskaltanut pyytää ja yhdessä on toteutettu pieniä ja tosi huikeita juttuja. Vanhetessaan sitä huomaa ketjukavereiden vierellään muutuvan ja uusia tuulia on seurattava, jos haluaa perässä pysyä.

Tästä on hyvänä esimerkkinä seuran osallistuminen moniin hankkeisiin edelläkävijänä. Uusi haaste vaatii aina uskallusta  ja tarmoa, ja toistaiseksi sitä on meidän seurasta löytynyt roppakaupalla. Tästä on hyvä jatkaa kohti kesän suuria haasteita, joista tärkein tulee olemaan 14-v. yli sadalle seurajoukkueelle järjestettävän valtakunnallisen Suurleirin laadukas toteutus yhdessä Varsinais-Suomen Pesiksen kanssa. Meidän ja alueemme leireiltä on aina lähdetty hymyssä suin ja tähän pyritään nytkin. Tehdään Suomi100 Juhlavuoden teeman mukaisesti yhdessä  kesäisestä heinäkuun viikosta nuorille osallistujille valmentajineen ja vanhempineen unohtumaton elämys!

Kansainvälistä väriä leirille tuo myös limittäin alkava World Cup, jossa kisaavat Suomen ja muiden maiden nais-, mies- ja sekajoukkueet.  Joukkueisiin on ollut haku päällä ja seurastamme on valittu mukaan Anne Aatola ja Petri Hännikäinen! Niinpä yritetään heidänkin pelejä nähdä tuon viikon aikana, kuten myös omien D-poikien, jotka odottavat jo innolla kesää ja kevään turnauksia ja tietysti omaa leiriä.

lue kaikki alueen ja muutkin muistetut  tästä

ja lisää www.pesis.fi  tästä

Suuri kiitos kaikille ihanille seuraihmisille, menneille, oleville ja tuleville!

Kiitollisin mielin kynässä Sirpa