Kaarella
Kaarella
Lyöjätykki Mikko odottamassa kunnarionnitteluja
Frans valmiina karkaamaan

Viime lauantaina harjoitusvastustajaksi saapui yksi ensi kesän vastustajista Pöytyän Urheilijat.

Pöytyä oli liikkeellä hieman vajaalla kokoonpanolla ja muutama avainpelaaja puuttui. Turku joutui puolestaan jättämään muutamia pelaajia sivuun ylitarjonnan vuoksi. Molemmat saivat varmasti hyvän parituntisen lajitreenin sekä tiedon asioista joita olisi vielä syytä kehittää.
  Ensimmäinen jakso ratkesi vasta viimeisen tasoittavalla Turun ollessa lyöntivuorossa. 2-3 tilanteessa kärki Eevertti Siltala toi ensin tasoitusjuoksun harhaheitolla, jonka jälkeen nro 4 Mikko Meriö asettui purkamaan 1-2-tilannetta.Pallo merkistä kakkosluukusta läpi aina käytävälle asti ja kenttä rullasi tyhjäksi. Harvinainen kunnari siis hallissa ja 1. jakso 7-3 Turulle.
Toinen jakso oli menossa jo selvästi Turulle, mutta Pöytyä kaunisteli viimeisellä lyöntivuoroillaan numeroita hyvällä hyökkäyksellä. Toinen jakso palloiltiin 11-9. Myös toisella jaksolla nähtii kunnari Turun toimesta, kun Lassi Viksten iski pallon takaata läpi aina pressujen taakse ja uran ensimmäinen kunnari oli tosiasia.
  Sisäpeli oli ihan kohtalaisella tasolla. Vastustajan lukkari pääsi sekoittamaan korkeilla tolpilla ja liikaa sattui ns. turhia ykköspaloja. Ulkopeliin kaivataan lisää sitä kuuluisaa liikettä, mutta vielä on talvea jäljellä. Erityismaininta kuitenkin kolmoskoppari Jesse Helimolle, joka napsi useamman syöksykopin ja Turun etukentälle, joka poltti lähes näpistä kuin näpistä. Ottelusta pidettiin ensimmäistä kertaa laajempaa tilastoa. Mainittakoon Mikko Meriön työskentely mailan varressa 1+4 lyötyä juoksua sekä kärkilyönnit 11/14 78% ja joukkueen kotiutusprosentti 17/23 74% sekä kokonaisonnistumisprosentti 66%.
  "Ihan ok avaus, mutta kyllä parannettavaakin jäi... sisä-ja ulkopeli" kommentoi joukkueen kapteeni Eero Ahokas pelin jälkeen.