D-ikäisille Tehovalmennuspäivä Loimaalla

15.11.2016

Nyt tarjotaan D-ikäisille tytöille ja pojille ennennäkemättömän laadukas pelaajien tehovalmennuspäivä!

Sunnuntaina 15.1.2017 on tarjolla oppia huippupelaajien ja -valmentajien toimesta Loimaalla. 

Supersuosittu lyöjäkoulutus vuoden 2012 pesäpalloilija Juha Korhosen opein on nyt osa tämän valmennuspäivän kokonaisuutta. Hänen lisäkseen etenemisessä ja kentällemenossa opastamassa on tämän vuoden Varsinais-Suomen pesäpalloilijana palkittu Aleksi Mäkelä. Heitto-oppeja jakaa Superissa ja Ykköspesiksessä viime vuosina valmentanut Timo Lamminen. Ja kaiken kruunaa junioreille suunnattu taktiikka- ja merkkikoulutus Pöytyän miesten pelinjohtaja Jussi-Pekka Niittymäen johdolla. 

Tehovalmennuspäivään otetaan mukaan yhteensä 40 junioria. Osallistujat jaetaan neljään ryhmään ja jokainen ryhmä kiertää em. aiheen mukaiset rastit päivän aikana. Kukin osallistuja saa siis vinkkejä lyöntiin Korhoselta, etenemiseen Mäkelältä, heittoon Lammiselta ja taktiikkaan Niittymäeltä. Tehovalmennuspäivä alkaa klo 10 ja päättyy klo 15. 

Tehovalmennuspäivää vietetään Loimaalla. Käytössä ovat Alastaro-halli, Mellilän palloiluhalli ja Loimaan tennishalli. Tarkempi ohjelma annetaan mukaan päässeille osallistujille. 

Tehovalmennuspäivä on tarkoitettu 2003-2004 syntyneille Varsinais-Suomen Pesiksen jäsenseurojen junioreille. Ilmoittautuminen tapahtuu täältä ja nopeus on valttia kuten yleensä pesäpallossa, sillä nopeimmin ilmoittautuvat saavat paikan. 

Tehovalmennuspäivän hinta on 35 euroa osallistujalta. Laskutus tapahtuu seuroittain tapahtuman jälkeen.

Lähde: varsinais-suomenpesis.fi

lue lisää tästä