Antti Aine jatkaa V-S Pesiksen puheenjohtajana

10.11.2016


Tänään pidetysssä vuosikokouksessa oli edustettuna kahdenksan seuraa ja valinnat menivät sopuisasti, kahden vuoden jatkopestin puheenjohtajana sai siis Pesäpalloliiton johtokunnassa näköalapaikalla vaikuttava Antti Aine.

Erovuorossa olleet kaikki neljä jäsentä valittiin jatkamaan kahdelle seuraavalle kaudelle: Tiia Iivonen Loimaalta, Paavo Kallio Pöytyältä, Juha Lehto Mynämäeltä ja Jussi Pyysalo Turusta.

Johtokunnassa v. 2017 jatkavat kilpailupäällikkö Päivi Hongisto Pöytyältä, meidän Joseph Hollingworth, Merimaskun Racel Sirola ja Laitilan Sami Mäki.

Toimistolla työtään jatkavat toiminnanjohtaja Satu Mikola ja seurakehittäjä Mika Mikola apunaan tarvittavat osaajat ja yhteistyötahot.

Kuluneen kauden toimintakertomus ja tilit hyväksyttiin esitetyn laisina ja samalla siunattiin myös tulevan Suomi 100-Juhlavuoden toimintasuunnitelma sekä talousarvio. Paljon tulee olemaan tapahtumia ja tärkeimpinä tietysti valtakunnallinen Suurleiri Turussa sekä World Cup.

Turnauksia on tulossa Impivaaraan ensin C-ikäisille vuoden vaihteessa ja talvilomalla D- ja E-F -ikäisille. D-ikäisille toteutetaan 15.1. Loimaalla koulutuksellinen tehovalmennuspäivä, jossa tulee olemaan maan parhaat kouluttajat, mukaan pääsee 48 ensinnä ilmoittautunutta pelaajaa. Seuraa ilmoittelua niin olet ensimmäisten mukana ilmoittautumassa.

Alueleiri toteutetaan yhdessä Etelä-Suomen Pesiksen kanssa Lahdessa kesäkuun alussa, joukkueita G-D -ikäisiin (alle 8-14-v).

Tuomaritoimintaan on saatu uusia raikkaita tuulia ja tarkoituksena on innostaa nuoria myös tuomaritoimintaan mukaan. Koulutuksista vastaa edelleen yhteistoimintasopimuksella Varsinais-Suomen Pesäpallotuomarit.

V-S Pesis auttaa myös seurojen OPM:N seuratukihakemusten sekä PPL:n valmennuspäällikköjen hakujen teossa. PPL:n hakemusaika ei ole vielä alkanut, seuratukea taas voi hakea 11.11. -16.12.16 välisenä aikana.

PPL:n syyskokousta pidetään perjantaina 18.11. Varalassa, jossa selviää lisää liiton tulevan kauden toimista.

Kaiken kaikkiaan vuosi tulee olemaan työn- ja myös juhlan täytteinen.

..kirjaili Sirpa