Uuden kauden suunnitelmat esille seuran vuosikokouksessa

2.11.2016


Seuran sääntömääräinen syyskokous kerää yhteen tulevan kauden toimet ja toimijat. Kokousta vietetään keskiviikkona 16.11.2016 klo 18.00 alkaen Veritas stadionin kokoustiloissa. Esillä sääntömääräiset asiat.

Tulevaan kauteen voidaan tässä hieman heittää vinkkejä:

B-pojat osallistuvat tänä vuonna valtakunnalliseen sarjaan seuran nimissä, kuluneella kaudella yhteistyösopimuksen mukaisesti pelattiin Jokioisten Koetuksen punaisissa väreissä. Joukkue tähtää tulevalla kaudelle entistä voimakkaammin valtakunnan kärkisijoille omassa ikäluokassaan. Vetovastuussa Petri Hänä Hännikäinen ja jännittäviä pelejä on siis luvassa.

Samaiset miehet muodostavat miesten maakuntasarjan rungon ja osa pelaajista pelaa tietysti miesten suomensarjaa tämän kauden tapaan. Karjujen otteluita siis nähdään jatkossakin.

Naisten osalta suunnitelmat ovat vielä kesken usean pelaajan lopetettua peliuransa syksyn päätteeksi. Koossa on kuitenkin pieni runko, johon toivotaan lisävahvistusta, saadaanko sitä jää nähtäväksi. Joukkueen vetovastuu on myös avoinna, tällä hetkellä naiset harjoittelevat keskenään.

C-pojat tähtäävät myös pitkälle ja kausi onkin jo aloitettu ahkerasti treenaten. Joukkue on saanut viime kaudella lisää itseluottamusta ja pelihaluja koko ryhmällä on muille jakaa. Vetovastuussa oman seuran Karjuikoni Jani Kapuinen yhdessä todella aktiivisen vanheimpain ryhmän.

D-pojat ovat myös startanneet treeneihin ja leireiltä alkanut hyvä vire saa jatkumoa uuden oppimisessa. Rymässä on paljon pelaajia ja taidot kehittyvät ihan silmissä. Vetovastuussa JPVT-koulutukseen mukaan lähtevä Alpi Virtanen samaan aikaan, kun joukkueen toinen valmentaja Jere Solla on armeijan leivissä. Innolla ollaan osallistumassa omalle Suurleirille.

D-tytöt kaipaavat mukaansa lisää uusia pelaajia, valmentajina jatkavat Maija Oivanen ja Hanna Kiviharju. Toiveena on, että omalla tyttöjoukkueella päästään osallistumaan heinäkuussa Suurleirille Turussa.

E-juniorit treenaavat innokkaan vetäjänsä Lasse Suvannon mukana ja opeissa ja kesän leirejä odotetaan innolla. Joukkue on sekoitus uutta ja kokenempaa pelaajaa, mutta sehän ei menoa haittaa.

F-juniorit ovat saaneet vetäjäkseen SM-kultamitalistin Pekka Kaijulan, jolla onkin oppeja jaettavaksi. Ryhmä on kasvanut koko kauden mukavasti ja vilinää saleissa riittää. Joukkueen taustalla on myös todella innostunut vanhempain joukko joukkueen jojon Pia Tammisen innoittamana.

Seuran pienempien eli G-junnujen ulkokausi jatkui pitkälle syksyyn, ja nyt harjoituksia jatketaan F-junioreiden kanssa,kunnes saadaan vetäjäkysymys ratkaistua. Minna Vaimala jatkaa joukkueen yhdyshenkilönä.

Seuran suurin yksittäinen voimainpnnistus tulee olemaan tietysti Suurleirin järjestelyissä mukana olo. Seuran kontolla on paljon erilaisia tehtäviä ja kaikkia apuja tarvitaan eri tehtävissä. Varatkaapa siis jo kesälomanne tuohon aikaan :

Valtakunnallinen Suurleiri  16.-21.7.2017 ja World Cup 20.-24.7.2017

... t. Sirpa