C-pojille niukka tappio Ulvilalle

14.5.2016

Alkukiilassa
Alkukiilassa
Kunnarionnittelijat
Kunnarionnittelijat

Eilen tapaturmapäivänä pelatiin Kupittaalla jännittävä kahden tasaväkisen joukkueen ottelu, jossa juoksuja tehtiin niukasti.

Ensimmäisellä jaksolla Ulvila sai miehen kotiin kerran ensimmäisellä sisävuorollaan ja kun Turun kotiutukset vastaavasti eivät miestä kotipesän turvaan saaneet, jäi jaksovoitto niukasti Ulvilalle 0-1.

Tauolla kopissa mietittiin uudet kujeet ja juoksuja alkoi syntyä. Ulvila takoi toisella sisällään 3 juoksua ja kolmannessa vielä lisää 3, joten kiinniotettavaa oli. Turun 2 juoksua syntyivät takaa-ajoasemissa, kun Eero Ahokas paukutti kolmosrajasta tivolin tontille asti ja taululla 2 juoksua. Tämä ei kuitenkaan riittänyt, vaan jakso päättyi Ulvilalle 2-6 ja kolme pistettä matkassaan joukkue lähti Satakuntaan.

Molempien joukkueiden ulkopeli oli hyvää ja peli oli viihdyttävää. Molemmat joukkueet loivat tilanteita ja Turun ratkaisuja haittasivat kopeiksi menneet vaihto- tai kotiutustilanteet. Joka tapauksessa pelissä oli paljon hyvää ja tästä on hyvä jatkaa kautta! Janin sanoin, tänään pelattiin pesäpalloa!

Vaikka makeita pisteitä ei kotiin jäänytkään niin herkkuja tarjosi joukkueen buffetti vohveleineen ja mokkapaloineen :) Aurinkoista peliä oli saapunut seuramaan mukava määrä kannustajia.