Peli alkamassa
Emil ja Jani mietteliäinä
Tulostaulu pelaa

Turun pojat jäivät juoksuitta tässäkin kohtaamisessa, sen verran tiivistä ulkopelaamista keltapaidat esittivät.

Kotijoukkue sai rakenneltua pari takatilannetta, mutta miestä ei saatu kotiin kertaakaan. Vastustaja takoi toisella lyöntivuorollaan komeat 11 juoksua ja jakso päättyi 0-18 juoksuin. Toisella jaksolla Tahko aloitti heti juoksujen teon ja 10 tehtyä juoksua oli plakkarissa heti ensimmäisen lyöntivuoron jälkeen. Toista jaksoa pelattiin kolme vuoroa, kunnes jakso päätettiin kolmeen pitkään vihellykseen 0-20 juoksuin.

Tahkon joukkue on pelannut c-ikäisissä jo viime vuonna, kun taas Turku on ensimmäistä vuottaan c-ikäisissä. Pelissä oli hyviä suorituksia myös kotijoukkueen pojilla, vastustajan pesäntaustalyönnit ja rajapuhkaisut olivat sen verran tarkkoja ja kovia, että juoksuja syntyi yhdellä lyönnillä useampi. Lisäksi joukkueen lukkari piti tolpillaan terävimmän lyöntivoiman aisoissa.

Upeita pelastuksia tuli 3-rajassa ja koppariosastolla vikkelät jalat pelastivat useamman juoksun. Makealta maistui myös lukkari Eero Ahokkaan pelaajan irroitus kolmoselta. Joukkueeseen liittyneet Mynämäen pojat ovat hyvin sopeutuneet joukkueeseen ja ovat tärkeä osa joukkuetta. Pelinjohtaja Jani Kapuinen apunaan mailassa Emil Jansson ottivat ottelun rennosti ja pyrkivät opettamaan poikia pelin edetessä.

Tästä on Turun poikien hyvä jatkaa eteenpäin sarjassa.  Tahko 1 taas on varmasti kärjessä Nuorisoleirin mestaruustaistossa heinäkuun lopussa.

ps. Upeasti lepovuorossa olevat joukkuetoverit hoitivat tulostaulua :) Tuomarikaksikko Jesper Forsman ja Petri Hännikäinen ehtivät Jani Kapuisen kanssa vielä seuraamaan Jokioisille B-poikien ottelua.

ps. kotipesän lyöntipaikkaa oli paikkailtu, kiitos Jerry! Törppö paikoillaan :) ainakin Äitienpäivän!