Seurapäivä kokoaa joukot kokoon tammikuussa

29.12.2015

Makke todistamassa C-p Tahkon kaatoa kesällä
Makke todistamassa C-p Tahkon kaatoa kesällä

Seuraapäivä on suunnattu kaikille seuramme valmentajille, ohjaajille ja taustajoukoille, kuten joukkueenjohtajat, rahastonhoitajat, kioskivastaavat jne. joukkueiden mukana tärkeässä roolissa toimijoille.

Päiväämme saamme mukaan seuran oman kasvatin Marko "Makke" Leppäsen, joka toimii nykyisin ihmisten motivoinnin ja organisaation asenteiden johtamisen asiantuntijana pääkaupunkiseudulla.

Marko Leppänen toimi nuorempana seuran valmennuspäällikkönä ja johdatti silloisen C-tyttöjoukkueen valtakunnallisella Nuorisoleirillä viidennelle sijalle. Silloisessa joukkueessa pelasivat monet myöhemminkin kentällä esiintyneet taiturit.

Päivä on siis tuo kutsussa ilmennyt lauantai 16.1.2016. Ilmoittautuminen päättyy 4.1. joten varaa heti paikkasi. Epävirallinen ohjelma : ensin aloitellaan yhteisellä ohjelmalla liikkuen ja mieltä herätellen, jonka jälkeen valmentajat jatkavat omana ryhmänään ja muut toimijat omanaan. Päivän päätteeksi halukkailla on mahdollisuus jäädä saunomaan ja yhteistä iltaa viettämään. Tarjoilusta ruuan ja juoman merkeissä vastaa seura.

Viimeksi mukana olleet totesivat seurapäivän mahtavaksi tavaksi tutustua toisiin ja samalla saada lisätietoutta seuran toimintatavoista ja eri henkilöiden vastuualueista. Aikataulu ja virallinen ohjelma toimitetaan tammikuun alussa.

Tällä välin käykääpä hankkimassa Uuden Vuoden ilotulitteet Prismoista Itäharju ja Piispanristi, jossa iloinen seuraväki palvelee asiantuntevasti kauppojen aukiolojen mukaisesti.

Tervetuloa rakentamaan yhteistä kotipesäämme entistä ehommaksi! Ja samalla toivotamme kaikille mitä Parhainta Uutta Vuotta!