Pesäpalloliiton syyskokous tänään Tampereella

27.11.2015


Pesäpalloliiton syyskokous kokoontuu Tampereella perjantaina 27.11.2015. Myös meidän seura on edustettuna kokouksessa valtakirjan turvin. Nähtäväksi jää, tapahtuuko johtokunnassa muutoksia.

 

 

Pesäpalloliiton toimintasääntöjen mukaisesti liiton päätösvaltaa käytetään liittokokouksessa, joka kokoontuu ainakin kaksi kertaa vuosittain. Sääntömääräinen syyskokous pidetään Tampereella (Cumulus Koskikatu, Koskikatu 5, 33100 Tampere) perjantaina 27.11.2015 kello 18 alkaen.

Tämän vuoden liittokokous valitsee neljä liittojohtokunnan jäsentä kahdeksi seuraavaksi kalenterivuodeksi (2016-2017).

Kisaan on ilmoittautunut kaksi uutta naisehdokasta, toinen Porista ja toinen Siilinjärveltä. Johtokunnassa pitkään vaikuttanut Porin Pesäkarhujen vaikuttaja Päivi Pessi-Järvenpää on jäämässä pois omasta tahdostaan.

Pesäpalloliiton nykyisistä johtokunnan jäsenistä erovuorossa ovat Arto Luoma Seinäjoelta, Jussi Meriläinen Oulusta, Timo Mäkelä Hämeenkyröstä ja Päivi Pessi-Järvenpää Porista. Heistä Luoma, Meriläinen ja Mäkelä vahvistavat pyrkivänsä jatkokaudelle.
 

Äänioikeutettuja ovat jäsenyhdistykset, jotka ovat maksaneet liiton jäsenmaksun (100 €), joka määritellään vuosittain syyskokouksessa. Voidakseen käyttää kokouksessa äänioikeutta jäsenen on ilmoitettava osallistumisestaan kokoukseen etukäteen osoitteeseen merja.ahokas(ät)pesis.fi ja toimitettava jäsenseuran antama valtakirja Pesäpalloliittoon viimeistään 16.11.2015.​

lähde: www.pesis.fi