Viime vuoden Turkupesiläinen Joseph Hollingworth jatkaa seuran peräsimessä

13.11.2015

Jose ja Jani juhlassa
Jose ja Jani juhlassa

Eilen pidetyssä vuosikokouksessa tarkasteltiin tulevan kauden toimintasuunnitelmaa ja talousarviota. Joukkueilla näytti sävelet olevan hyvinkin selviltä ja varsinkin junnupuolella on tulossa jälleen hauska kesä.

Jose sai johtokuntaan mukaansa lisää miespuolista edustusta, kun junnujoukkueita jo usean vuoden valmentanut Jani Kapuinen otti haasteen vastaan uunituoreena valmennuspäällikkönä. Pestissään Jani seuraa yhden vuoden tauon jälkeen Aleksi Mäkelän jalanjälkiä ja valmentajilla tuleekin olemaan uusia yhteisiä kohtaamisia, kunhan tämä vuosi saadaan taputeltua. Henkilökuvaa Janista vähän myöhemmin, tällä hetkellä mies siis pelaa miesten suomarissa ja valmentaa C-poikia, joilla tavoitteena ensi kaudella on pelata myös C-nuorten leirismkarsintaa yhteistyössä Mynämäen kanssa.

Johtokunnassa jatkavat Kupittaan kaunottaret Tuuli Jansson, Sirkka Nieminen ja Sirpa Helin, joille mikään tehtävä ei ole vieras, vaan seuratoiminnan kiemurat ovat tälle kolmikolle jo varsin selviä ja auliisti kaikki ovat auttamassa seuraväkeä eri rooleissa. Näistä lisää tuonnempana.

Anne Aatola jatkaa Petri Hännikäisen tavoin varajäsenenä ja heidänkin panoksensa yhteiseen hyvään on sanoin kuvaamattoman arvokasta. Osaamista ja tietoa, verkottumista ja taitoa tälläkin kaksikolla on muille jakaa ja olemmekin saaneet nauttia yhteisistä hetkistä hymyhuulin.

Sanomattakin on selvää, että Josella on aihetta leveään hymyyn tällaisen tiimin kanssa, vaikkakin täyspäiväistä työntekijää ei tällä hetkellä olekaan. Tavoitteena on keväällä saada tiimiin mukaan harrastepuolen osaaja, joka ehtii paneutua näihin tehtäviin täysillä toisin kuin me oto-ihmiset. Osaajilla on kysyntää, sillä samana iltana Jose valittiin myös jatkamaan pestiään V-S Pesiksen johtokunnassa.

Tehtäviä tulemme jakamaan lisää, osa niistä onkin jo jaettu ja tiedotamme lisää kun ehdimme, suurimpana tehtävänä nyt on saada seuraväki mukaan yhteiseen Puurojuhlaan, jossa voimme vielä kerran palkita ja kiittää kaikkia kanssamme toimivia aivan upeita pesisihmisiä! Teiltä saamme virtaa tehdä tätä välillä "ei niin kivaa" puurtamista, onneksi olette olemassa ja voimme ylpeinä edetä mahtiloikilla kohti tulevia haasteita!

Johtokunnan puolesta Sirpa