Ladypesisturnauksessa vilinää ja vilskettä 5.-6.9. Kupittaalla

26.8.2015
Valtakunnallinen Ladypesisturnaus kokoaan Kupittaalle ennätysmäärän joukkueita ympäri Suomen maan. Pukuloisto, kannustavat murreilmaisut ja hauskanpito oman joukkueen kesken luovat turnaukselle arvoisensa puitteet.

Joukkueet ovat kauden mittaan harjoitelleet kuvioita ja kannustushuutoja, joten luvassa on jälleen kerran AIVAN MAHTAVA TUNNELMA. Tällä kertaa joukkueita on mukana 42 ja pelejä käydään lauantaina 5.9. klo 9-18 välisenä aikana 7 eri kentällä, kaikkiaan pelejä tulee yhteensä 63. Urheimmat joukkueet pelaavat vielä sunnuntai-aamuna muutaman pelin klo 11-13.

Joukkueita tulee läheltä ja kaukaa, Lappeenranta - Kajaani - Veteli - Paimio ympyrän sisäpuolelta ja uusiakin joukkueita on mukana mm. Marttila, Säkylä, Sastamala ja Kokkola muutaman mainitakseni. Murteista siis vilisee ja ymmärrys voi olla kovilla, yhteisenä tavoitteena kaikille on tietysti viettää mukava päivä sovivasti pelaten ja leväten :)

Turusta mukana ovat seuran omat joukkueet Toistpuoltjokkee ja Akkalauma sekä Turun harrastepesis ja turkulaisia edustaa myös vikkelä Ope-sis. Jos seuratoimijoista on halukkaita pelaamaan niin ottakaa yhteyttä Susseen tai Heliin, niin saadaan teidät mukaan pelaamaan. Aikuisille naisille kolme peliä voi olla liikaa lauantai päivässä, kun iltajuhliinkin pitää jäädä puhtia :)

Tuomareina toimii miesten ja naisten joukkueet apunaan asialle vihkiytyneet apulaiset :) ja uskomme, että päivän urakka saadaan kunnialla hoidettua niin, että päivän mittaan ehtii myös ruokailemaan ja käymään kippolla, joka palvelee Kupittaalla tuttuun tapaan koko turnauksen ajan.

Turnauksen järjestää Varsinais-Suomen Pesis lue lisää www.varsinais-suomenpesis.fi

ja otteluohjelma tästä                                  turnausta odotellessa Sirpa :)