Uutisia

Kesäkuun 10. pnä Haminan Vallikentällä pelattavaan Ykköspesiksen meisten Itä-Länsi -ottelun joukkueet on valittu. Lännen joukkueessa mukana tuttuja kasvoja.
Kevätpuolen ahkerasti kenttää hoitanut Jerry Stenberg luovuttaa Kupittaan valtikan viime vuonna toimessa olleelle Peetu Röntyselle. Peetu ottaa kopin koko kesän ajaksi, joten kenttäasioissa olepa yhteydessä häneen jatkossa.
Seuran omaan Kupittaa Liiga joukkueeseen mahtuu pelaajia. Kentällä on varusteita, itsellä pitää olla rento asu ja jalkineet. Pelitaustaa ei tarvitse olla, mukkaan vaan iloiseen harrastukseen!
Helteisellä Kupittaalla käytiin kahden tasavahvan joukkueen kesken taistelua pisteistä. Kotijoukkue oli terävämpi ja vei kaikki kolme pistettä.
Rauman vahva lyöntipeli oli liikaa kotijoukkueelle tällä kertaa, vaikka Turku aloittikin vahvasti ensimmäisen jakson.
Uusi pelipäivä yritetään löytää.
Päivän koulupesispelit vaihtuvat illalla Kupittaan Liigaan, G-junnujen aloitukseen ja naisten maakiksen sarja-avaukseen, eli kentällä nähdään huomenna tunteiden kirjoa junnusta aikuiseen.
Kupittalla on pelattu kahden viikon ajan ensin lukioiden ja nyt tällä viikolla yläkoulujen väliset sarjat tytöissä ja pojissa.
Kotijoukkue sai tehdä täyden työn ensimmäisellä jaksolla voiton eteen, toinen jakso vapautti lyönnit ja kolme pistettä jäi Kupittaalle.
Meillä on hieno kenttä ja tilat. Näin keväällä se on parhaimmillaan, kun puut ja nurmi vihertävät kilpaa. Lepolan Puutarhan kukkaset vielä kaunistavat ympäristöä.
Äffillä alkaa peli kulkea, tänään vastassa ollut Humppilan Veikot kävi Kupittaalla tasaisessa ottelussa.
Kottaraisparvi lähti lentoon lauantaina 21.toukokuuta Jerryn johdattamana kohtaamalla Loimaan vieraissa. Peliin lähdettiin jännittynein ja odottavin fiiliksin, sillä talven aikana on harjoiteltu monipuolisesti ja paljon Jerryn taidokkaalla ja armottomalla valmennuksella. Pöntön verkot, seinät ja lamput ovat saaneet kovaa kyytiä ja taakse on kertynyt useita lyöntitoistoja, heittoharjoituksia ja kuntoa on kohennettua kesää varten.
Seuran pienimmät pelurit 5-8 v. junnut ovat viettäneet talven taukoa, mutta nyt auringon lämmittäessä kenttiä mieli palaa takaisin treeneihin Kupittaalle.
Turku-Pesiksen naisten edustusjoukkue aloittaa sarjakautensa 2016 tulevana lauantaina 21. toukokuuta Loimaalla kello 15.00. Sitä ennen on kuitenkin hyvä tehdä nopea katsaus joukkueeseen.
Ensimmäiset pelit pelattiin tänään hienossa aurinkoisessa säässä. Kaikki viisi joukkuetta olivat innoissaan pelien alkamisesta.