Uutisia

Pelit on jo alkaneet ja viime viikko saatiin pelattua hienosti. Nyt kalenteri on valmis ja joukkueenjohtajat ovat saaneet tehtävät jakoon omille pelaajilleen.
Pesäpallon naisten suomensarjassa eletään runkosarjan osalta ratkaisuhetkiä, kun lounaislohkon kärkipäässä jo pudotuspelipaikkansa varmistaneet Rauma, Kankaanpää ja Seinäjoki odottavat neljättä pudotuspelijoukkuetta syksyn ratkaisuotteluihin.
Viime kaudella Pomarkun Pyry isännöi kauden viimestä ottelua, nyt oli Turun vuoro. Kuin ihmeen kaupalla tummat pilvet kiersivät Kupittaan ja ottelu saatiin vietyä läpi upeassa pelisäässä.
Maanantaina KT 2 pölisi, kun Äffät sai vieraakseen Laitilan Jyskeen joukkueen. Pitkä tauko peleissä ja harjoituksissa näkyi hieman otteissa, mutta pikku hiljaa juoksuja tehtailtiin tasatahtiin.
Elokuista pimeyttä valaisemaan tullaan Itäharjun Prismassa myymään ilotulitteita Uuden Vuoden malliin. Myyntiaika 26.-29.8. ja teitä palvelee iloinen seuraväki.
Eilen pelattu naisten suomensarjan ottelu Ilmajokea vastaan tarjosi katsojille uusia kasvoja kotijoukkueen riveissä, jännitystä aivan viime metreille asti ja voitontanssin ottelun ratkettua.
Turkuun saapuu Ilmajoen Kisailijat, joka on sijoittunut ihan Turun kantaan taulukossa. Ottelu alkaa klo 15.00 Kupittaalla, tervetuloa kannustamaan Kottaraisia.
Turun pojat ovat taisteleet upeasti koko leirin ajan ja huomenna Turun taistelijat kohtaavat vielä Sotkamon Jymyn aamun sijoituspelissä sijoista 7-8 ja kotimatka voi alkaa.
Syksyn myllytyssarjat alkavat jo ensi viikolla ja mukana on myös uusi E-tyttöjen joukkue. Naisten ja miesten maakiksen jatkopelit on myös selvillä, molemmat pelaavat alemmassa jatkosarjassa.
Nyt on kauden tärkein tapahtuma alkamassa nimittäin sunnuntaina starttaa Oulussa valtakunnallinen Nuorisoleiri, jonne myös seuran C-poikajoukkue matkaa ja osallistuu oikeutetusti leirin kilpasarjaan.
Ruovedellä 21.-24.7. pelataan nuorempien ikäluokkien valtakunnalliset pelit, tulessa tällä kertaa G-ikäisistä F-ikäisiin (alle 8-10.v.). Mukana leirillä on kaikkiaan 72 joukkuetta ja varsinaisia sarjataulukoita ei pidetä, vaan pelataan ja opitaan uutta.
Miesten ottelu pelattiin sateisissa oloissa, mutta miesten otteissa keli ei näyttänyt haittaavan, vaikka juoksuja tehtiinkin verrattain vähän koko ottelussa.
Jo ensimmäinen Turun sisävuoro lupaili hyvää koko ottelulle, kun joukkue teki heti kolme juoksua. Aurinko helli koko ottelun ajan runsaslukuista yleisöä ja sarjajohtaja kaatui kotiutuskisassa.
Naisten ja miesten suomaripeliä pääset seuraamaan tulevana lauantaina ja vielä sunnuntaina pelaavat naiset lisää yhden pelin.
Luzernissa 5.-12.7. pelattavassa kahdeksannessa Maailmancupissa on mukana turkulaisia vaikuttajia. Suomesta matkaan lähti miesten joukkue sekä sekajoukkue ja pelit ovat menneet hyvin.