Uutisia

Kansallispelimme pesäpallo on vahvasti mukana, kun Suomi juhlii itsenäisyytensä 100-vuotista matkaa. Keskiössä ovat tapahtumat, jotka tuovat näkyvimmin esiin pesäpalloyhteisön osaamisen ja yhteishengen voiman. Suomen juhlavuosi syntyy isoista ja pienistä teoista yhdessä. Tervetuloa mukaan!
Viime lauantaina harjoitusvastustajaksi saapui yksi ensi kesän vastustajista Pöytyän Urheilijat.
Jouni Ensomaa on saanut Pesäpalloliiton kultaisen ansiomerkin.Varsinkin tuomarinimeäjänä tunnettu Ensomaa sai merkin viikonloppuna Jyväskylässä Superpesistuomarien palautetapaamisessa.
Nuorten Superpesiksen ja B-ikäisten SM-sarjan joukkueet ovat ilmoittautuneet sarjoihin. Joukkueita on kaikkiaan 60. Mukana on myös meidän B-pojat.
Tänään nautittiin yhdessä kivasta ohjelmasta, syötiin joulupuuroa ja jännitettiin ketkä tänä vuonna palkitaan.
Mukana olivat myös kuluneen kauden leirijärjestelijät kertomassa onnistumisista ja mahdollisista kehityskohteistaan. Kaiken kaikkiaan leirit liikuttivat monia seuroja ja junioreita.
Tänään pidetyssä vuosikokouksessa oli mukana kymmenen seuran jäsentä ja tulevan haasteellisen vuoden johtokuntaa täydennettiin toteuttamaan tehtyä toimintasuunnitelmaa talouarvioineen.
Nyt tarjotaan D-ikäisille tytöille ja pojille ennennäkemättömän laadukas pelaajien tehovalmennuspäivä!
Yläkoululeiritys on suunnattu kolmelle yläkoulun ikäluokalle. Leiritykset järjestetään ikäluokittain 7.-9.-luokkalaisille.​ Mukaan ovat lähteet Marianne Vähäsöyrinki ja C-pojista Frans Mörönen ja Heikki Veijalainen. Mistä oikeastaan on kyse?
Veritas stadionin kokoustila tarjoaa mainiot puitteet kokouksen pitoon. Aloitamme klo 18.00 ja käsittelemme sääntömääräiset asiat.
Emma Nieminen ja Sami Haapakoski ovat saaneet kutsun Linnan Juhliin. Näin molempien upeat otteet on huomattu myös valtakunnan huipulla.
Tänään pidetysssä vuosikokouksessa oli edustettuna kahdenksan seuraa ja valinnat menivät sopuisasti, kahden vuoden jatkopestin puheenjohtajana sai siis Pesäpalloliiton johtokunnassa näköalapaikalla vaikuttava Antti Aine.
Joululahjavinkki kaikille, ota yhteyttä joukkueiden edustajiin ja ole mukana tukemassa joukkueiden toimintaa. Tuotteita on vuosien mittaan myyty paljon ja tuotteiden laatu ja hintasuhde on kohillaan.
Karjujen kesä kuluu etelälohkon peleissä, Kankaanpää ja Riihimäki kauimmaiset vastustajat. Naiset on sijoitettu puolestaan lounaislohkoon.
Poimintoja kahden naishuippupelaajan Saana Luoma ja Elina Mäki tutkimustyöstä, jossa tutkittiin mitkä syyt vaikuttavat naispesäpalloilijan uran jatkumiseen. Näitä mietteitä voi kohdentaa mielestäni koko lajiin.