Uutisia

Perinteiseen tapaan olemme taas myymässä vuoden vaihteessa raketteja ja muita papatteja ja suihkuja jo tutuiksi tulleilla paikoilla, Itäharjun ja Piispanristin Prismassa.
Seuran kasvatti siityy kesän ajaksi Kirittärien junioripäälliköksi, kun tehtävään vastikään valittu Teemu Körkkö siirtyy Kankaanpään Mailan Superpesisjoukkueen pelinjohtajaksi huhtikuussa.
Juhlinnan tarkoituksena on nostaa vapaaehtoistyön arvostusta ja vapaaehtoistyöstä käytävää keskustelua. Juhlaa vietetään jo 30 kerran.
Viime perjantaina pidetyssä kokouksessa valittiin 2-vuotiskaudeksi kolme erovuorossa ollutta sekä uutena Maija Viljanen Porista.
Seura on hakenut määräaikaan mennessä naisten maakuntasarjapaikkaa. Joukkueeseen toivotaan löytyvän vielä innokkaita pelureita lisää täydentämään jo olemassa olevaa runkoa.
Eilen pidetyssä Liikun vuosikokouksessa valittiin puheenjohtajaksi jatkamaan Pasi Koski ja myös seuratoiminnassa vahvasti vaikuttava Satu Mikola.
Pesäpalloliiton syyskokous kokoontuu Tampereella perjantaina 27.11.2015. Myös meidän seura on edustettuna kokouksessa valtakirjan turvin. Nähtäväksi jää, tapahtuuko johtokunnassa muutoksia.
Alabamaan oli kerääntynyt satakunta seura-aktiivia ihan nuoresta vanhempaan. Kahden tunnin ohjelmaan saatiin sujautettua paljon, jokaiselle jotakin.
Tänään vietetyssä seuran Puurojuhlassa julkistettiin äänestyksen tulos. Monelle nimitys ei tullut yllätyksenä, sillä Hänä on saanut useita huomioimisia syksyn aikana C-poikien peräsimessä.
Äänestys on päättynyt. Tulos julkaistaan seuran Puurojuhlissa keskiviikkona 25.11. Toivottavasti Sinäkin annoit äänesi kuulua.
Ohjelmassa palkitsemista ja huomioimista, joulupuuroa ja tietysti torttua, Jouluista tunnelmaa ja hauskaa yhdessäoloa. Joulupukkikin ehtii kiireiltään mukaan! Olethan Sinäkin jo varannut paikkasi.
Eilen pidetyssä vuosikokouksessa tarkasteltiin tulevan kauden toimintasuunnitelmaa ja talousarviota. Joukkueilla näytti sävelet olevan hyvinkin selviltä ja varsinkin junnupuolella on tulossa jälleen hauska kesä.
Viime talvella suureen suosioon palannut Puurojuhla järjestetään samassa paikassa uusin kujein. Ohjelmassa on tietysti palkitsemista ja muistamista, luodaan katsausta menneeseen kauteen ja vietetään Joulurauhan hetki yhdessä.
Samalle päivälle sattuu monenlaista kokousta, mutta toivottavasti oma seuraväki saapuu tapaamaan toisiaan ja kuulemaan ensi kauden suunnitelmista.
Valtakunnallisille leireille pääsyyn tarvitsee joukkueen valmentaja oman ikäryhmänsä koulutuksen. Olkaapa siis tarkkoja seuran valmentajat näiden päivien osalta.