Uutisia

Tänään Kultanummen kentällä kiilaan juoksivat Turun D-pojat yhdessä Seinäjoen Mailajussit 04:n kanssa. Peli lähti heti hienosti käyntiin, kun alkumetreille saatiin heti kunnari ja ensimmäinen leirivoitto jäi lukemiin 14-3 Turulle.
Aurinkoiseen Turkuun saapuu tänän 105 alle 14-v. seurajoukkuetta, joista 53 joukkuetta poikia ja 52 joukkuetta tyttöjä. Kaukaisimmat saapuvat Iistä ja Turusta tulee lähin, läntisin Rauma-Vaasa akselilta ja itäisin Imatra-Ilomantsi-Lappeenranta akselilta.
Tärkeistä pisteistä käytiin eilen taisto B-p. SM-sarjassa, kun Kupittaalle saapui itärajan tuntumasta perinteikäs Imatra Reds. Kaksijakoinen ottelu päättyi kotijoukkueen 2-1 voittoon (4-0, 0-3, 3-0).
Kupittaalle oli kerääntynyt mukava määrä katsojia seuraamaan naisten ottelua. Ensimmäinen jakso oli tiukka ja jännitystä riitti ihan viimeiseen paloon, jakso kotiin 7-6 ja toinen jakso selvemmin 9-2.
Tänään pidettiin vielä leirin järjestelytoimikunnan kokous ja tehtiin viimeisimmät tarkastukset eri osa-alueilla. Tavaraa siirretään paikasta toiseen kiivasti tulevina muutamana päivänä ja majoitustiloja tarkastetaan.
Kesäkuulta siirretty ottelu pelataan tulevan torstana. Tule sinäkin seuramaan kotijoukkueen otteita, joukkue on lohkossaan ensimmäisenä.
Lauantaina joukkue kävi Pöytyällä yhdeksällä miehellä ja jälleen viuhkassa oli nuori Jussi Saarni. Voitto kairattiin tällä kertää 0-2 (3-9, 2-7) tuloksella.
Seuran naiset johtavat omaa lohkoansa, kun tiistaina joukkue kävi ottamassa sarjapisteet Loimaalta supervuoroon venyneessä pelissä. Tulos 1-2 (3-5, 5-3, 0-1).
Loppuottelussa vastakkain olivat konkarijoukkueet Rusko ja TYKS. Ratkaisu syntyi toisella sisävuorolla, kun Rusko teki hallitusti kaikkiaan 10 juoksua. Peli päättyi juoksuin 20-4.
Kultaotteluun saapuvat tänään klo 18 Rusko ja TYKS ja pronssipelissä klo 19 pelaavat Paimio - CrossFit.
Tänään pidettiin Suurleirin talkootilaisuus, jonne olikin saapunut mukava määrä talkoolaisia, mukana myös yhteistyöseurojen edustajat. Aurajoen ruokala tarjosi valoisat puitteet tilasuuden viettoon.
Köyliössä pelatussa ottelussa pelinjohtajana oli 11-v. Jussi Saarni. Merkkiä tuli pistettyä sen verran hyvin, että kotiin oli tuomisena voitto Eurajoesta 0-1 (3-3, 0-6).
Eilen pelatussa ottelussa korostui pisteiden tärkeys ja ottelun alku olikin nihkeää yrittämistä molemmilta. Tärkeissä kohdissa kuitenkin maltti riitti ja kaikki kolme pistettä veivät Turun neljännelle tilalle taulukossa.
Tänään jatketaan ja pelataan kolme peliä peräkkäin, koska kaksi muuta kenttää ovat seuran joukkueiden peleissä. Ensi viikolla sitten loppuottelut.
Suomen 100-vuotisen itsenäisyyden kunniaksi yhdeksäs pesäpallon World Cup-turnaus pelataan Turussa 20.-24.7. samalla viikolla valtakunnallisen D-ikäisten Suurleirin kanssa. Maamme juhlavuoden mukaisesti teemana on ”Yhdessä”.