Uutisia

Mukavasti oli porukkaa kerääntynyt paikalle laittamaan kenttäaluetta kauden aloituskuntoon.
Pelit aloittaa C-pojat 3.5. aluesarjan ottelulla. Nyt on tehty ohjelma kahden viikon osalta, lisää tulee pikapuolin.
Kausi alkaa seuraavana päivänä, kun C-pojat aloittavat pelin Vihtiä vastaan. Siksi on hyvä saada paikat kuntoon.
Sariolaturnaukseen lauantaina 28.4. saapuu vastustajaksi Laitilan Jyskeen ja Loimaan Junioripesiksen naisjoukkueet.
Aikuisen sekajoukkueiden harrastepesissarjaa pelataan Kupittaalla kesän ajan pääosin torstaisin. Käy tsekkaamassa pelipäivät ja tule mukaan rentoon harrastukseen.
Viikonloppuna pelatussa B-C-ikäisten alueleirillä Helsingissä Pöytyän C-pojat voittivat alkulohkonsa ja pääsivät taistelemaan mestaruudesta Kouvolan kanssa.
Tulevana viikonloppuna 21.-22.4. Helsingissä järjestetään Roihun toimesta alueleiri alle 16-18-v. tytöille ja pojille. Turusta starttaa mukaan innokas joukko nuoria miehiä valmentajineen.
Kesään mahtuu paljon pelejä Kupittaalle. On naisten ja miesten suomaria, miesten maakuntasarjaa, B-poikien SM-sarjaa ja junnujen pelejä. Lisäksi tulevat Kupittaa Liigan aikuisen harrastepelit, pesiskoulu ja siihen liittyvät kaksi turnausta.
Lauantaina 28.4. pelataan naisten harjoitusotteluita Kupittaalla. Tivoli Sariola on saapunut myös paikalle, joten väriä kentillä riittää.
Nyt on mahdollisuus saapua katsomaan uudistunutta Karjulaumaa klo 15.00 alkavaan peliin Kupittaalle. Joukkue on sekoitus nuorta ja vanhempaa konkaria.
Pesäpallokauden avajaisia vietetään aluemestaruusotteluiden merkeissä Pöytyällä lauantaina 28.4. Tapahtuma kantaa nimeä ”Päkän muistoturnaus” kunnioituksena helmikuussa yllättäen poisnukkuneelle seura-aktiiville Päivi Hongistolle.
Otsikko ei kerro kaikkia, sillä eilen Veritaksen kokoustilojen tuolit loppui kesken, kun paikalla oli meitä koulutettavia lähes 40. Suurin osa keskittyi Online-kirjauksiin toisten perehtyessä pienen pöytäkirjan pitoon.
Nykytilan kartoittamiseksi pidettiin harrastepesiksen aktivointi-ilta Liikussa. Paikalla oli viiden seuran edustajat ja yhdessä käytiin läpi nykytilannetta.
Alkuviikosta varmistui, että B-poikien SM-sarjajoukkueeseen Turkuun saapuu Pöytyältä kolme pelaajaa. Aikaisemmin onkin ollut tiedossa, että meidän kolme C-poikaa pelaa Pöytyällä C-poikien SM-sarjaa.
Henkeen ja vereen pesäpallon lähettiläs suuntasi juhlamatkansa suuresti rakastamaansa maahan. Kakkuna kirsikassa oli myös vierailu Uudessa-Seelannissa ja näin ikimuistoinen syntymäpäivä tallentui sielun sopukoihin kauniissa paikassa: Blue Mountains ja Tree Sistersin äärellä.