Uutisia

Vieraaksi nuorekas joukkueemme sai vastaansa Ruskon vastaavan yhdistelmän. Molemmissa joukkueissa oli hyvä sekoitus nuorempaa ja vanhempaa pelaajaa.
Liikuntaleikkikoulu on 3-6-vuotiaille lapsille suunnattu iloa ja liikuntaa yhdistävä kesäharrastus, jossa on tavoitteena ryhmässä toimimisen lisäksi oppia ehkäpä täysin uusia liikkumismuotoja kannustavassa ilmapiirissä.
Emme saaneet joukkueita jalkeille riittävästi ja tästä johtuen luovumme torstain pelivuoroista. Toivottavasti kaikille halukkaille löytyy oma harrastuspaikka, meille voi toki tulla mukaan aikuisten harrastepesikseen tiistai iltaisin.
Turun Seudun Osuuspankki jakaa hakemuksesta alle 17-v. nuorten työllistämiseen varoja 50 eri varsinais-suomalaiselle yhdistykselle.
Perjantaina heti Paras Golf-kisan jälkeen Kultaranta Resort toimi juhlan päänäyttämönä. Mukana oli n. 30 kutsuvierasta muistelemassa menneitä ja tapaamassa tuttuja vuosien varrelta.
Hankalan alun jälkeen ensimmäisen jakson virheet unohdettiin ja lähdettiin tosissaan taistelemaan voitosta tauolla jaettujen ohjeiden mukaan.
Naisten ensimmäinen kotipeli on siis tänään ja kentälle kannattaa tulla seuraamaan uudistunutta joukkuetta. Harjoituspeleissä esitys on ollut hienoa ja nyt kauden alkaessa joukkue puhkuu intoa.
Alun hankaluuksien kautta uudistunut Karjulauma pääsi mukaan peliin ja sen jälkeen voittajasta ei käytännössä ollut epäilystä. Joukkue pelasi raikasta ja railakasta sisäpeliä ja ulkokentällä riitti liikettä ja juonia.
Tänä vuonna liigaa pelaa kolme joukkuetta ja ensimmäinen peli on siis torstaina 16.5. kivituhkalla.
Aikuisten harrastepesisvuoro on joka tiistai klo 18.30-20.00. Paikalla on ohjaajana Nina Toivonen mahdollisen apulaisen kanssa. 10 ja 5 kerran kortteja voi lunastaa tänään kentän kioskista.
Seura järjestää kirjurikoulutusta isolle (+ ATK) pöytäkirjalle. Koulutukset järjestetään tiistaina 14.5. kello 20-21 pesäpallostadionin kuuluttamossa.
Meitä on ilahduttava määrä, 18 aikuista ja 28 nuorisotuomaria, eli yhteensä 46. Näillä saadaan meidän kesän pelit vihellettyä ja jokaiselle toimijalle tulee tehtäviä.
B-poikien kauden avauspeli piti olla tulevana lauantaina Alajärvellä, mutta lumisateen vaaran vuoksi peli siirrettiin pelattavaksi etelämmäksi ja kenttätilaa löytyi Laitilasta.
Arvaamattoman kevätsään myötä joudumme perumaan tämän turnauksen ja myös miesten sunnuntainen harjoituspeli on peruttu.