Uutisia

Otsikko ei kerro kaikkia, sillä eilen Veritaksen kokoustilojen tuolit loppui kesken, kun paikalla oli meitä koulutettavia lähes 40. Suurin osa keskittyi Online-kirjauksiin toisten perehtyessä pienen pöytäkirjan pitoon.
Nykytilan kartoittamiseksi pidettiin harrastepesiksen aktivointi-ilta Liikussa. Paikalla oli viiden seuran edustajat ja yhdessä käytiin läpi nykytilannetta.
Alkuviikosta varmistui, että B-poikien SM-sarjajoukkueeseen Turkuun saapuu Pöytyältä kolme pelaajaa. Aikaisemmin onkin ollut tiedossa, että meidän kolme C-poikaa pelaa Pöytyällä C-poikien SM-sarjaa.
Henkeen ja vereen pesäpallon lähettiläs suuntasi juhlamatkansa suuresti rakastamaansa maahan. Kakkuna kirsikassa oli myös vierailu Uudessa-Seelannissa ja näin ikimuistoinen syntymäpäivä tallentui sielun sopukoihin kauniissa paikassa: Blue Mountains ja Tree Sistersin äärellä.
Seura järjestää lasten pesiskoulua 4.-20.6. välisenä aikana Turussa ja Kaarinassa 7-14-vuotiaille tytöille ja pojille. Pesiskoulussa opit tärkeimmät taidot osaavien ohjaajien tuella.
Olemme varanneet Veritas-stadionin molemmat kokoustilat tätä tarkoitusta varten. Käsittelyssä Online -kirjurointiohjelema sekä pienen pöytäkirjan täyttäminen.
Eroon jumeista (7.3.2018)
Turku-pesiksen B-pojat tarjoaa yhteistyössä hieroja Joel kanssa suositun putkirullauskurssin ja kehonhuoltokirjan todella edullisesti
Kesällä seura tarvitsee avukseen osaavia ohjaajia niin lasten kuin aikuistenkin harrastetoimintoihin. Oletko vailla kesätöitä? Kiinnostaako sinua liikunnanohjaus, lasten ja nuorten kanssa toimiminen ja/tai aikuisten terveysliikunta? Onko tulevaisuuden suunnitelmissa opettajan, liikunnanalan tai ohjaajan työ? Hae kesätöitä pesisohjausten parissa.
Aurinkoinen ja kipakka pakkaskeli saatteli kirkkoon kokoontuneen suuren saattojoukon Päivin viimeiselle leposijalle.
Kokoonnumme taasen Alabaman (nyk. Taito) auditorioon tuomarikorttikoulutukseen.
Sarja pelataan kahdessa lohkossa, Turku mukana lohko A:ssa. Luvassa on kahdeksan kotipeliä.
Tänään klo 12 alkoi ilmoittautuminen leireille ja ne ovatkin hyvää vauhtia täyttymässä.
Turnaukset järjestetään seuraavissa sarjoissa Impivaaran hallissa (Eskonkatu 1). Tuloksia ja kuvaa jo saatu. perjantaina 23.2. kello 8-14: E-pojat ja F-pojat lauantaina 24.2. kello 8-18: D-pojat, C-pojat ja E-tytöt
Nyt alkaa kiivas otteluaikataulun päivitys Kupittaan osalta. Nyt pelikalenteri julkaistu kotiotteluiden osalta. Merkkaa pelit kalenteriisi ja tule kannustamaan joukkueitamme voittavaan pesäpallon!
Monessa meidänkin alueen tapahtumassa vahvasti mukana ollut sydämeltään aito pesäpallomies ei paljon esittelyjä kaipaa. Iloisena miehenä hän on pidetty ja arvostettu.