Uutisia

Kevään koulutustilaisuudet ovat taas kohta ovella, tavoitteena on, että koulutukset olisivat maaliskuun aikana tai viimeistään huhtikuun alussa.
Sekä miesten että naisten suomensarjaa pelataan neljässä lohkossa kaudella 2019. Otteluohjelmat ja pudotuspelien alustavat pelipäivät on nyt julkaistu.
Seuramme on mukana Turun Osuuskaupan seurabonus järjestelmässä. Jokainen S-kortin haltija voi halutessaan ohjata suorittamistaan ostoksistaan 5% bonuksen mukana olevalle urheiluseuralle.
Lännen Pallon perustamisesta tulee tänään kuluneeksi tasan 70 vuotta. Seuran nimi muutettiin myöhemmin Turku-Pesikseksi.
Uusi sivusto on nyt virallisesti avattu tammikuussa. Kehitystyö kuitenkin jatkuu kaiken aikaa ja materiaalia lisätään sivuille asteittain. Sivustoa ei olisi järkevää ylläpitää, jos käyttäjät eivät siitä pitäisi. Kuuntelemmekin erityisen herkällä korvalla juuri Sinua ja...
Ilmoittautuminen PPL eteläisen alueen aluesarjoihin ja alueleireille alkaa 1.2.2019 klo 12 osoitteessa www.pesistulospalvelu.fi. Aluesarjojen osalta ilmoittautumisaika vaihtelee ikäluokittain alkaen kahdesta viikosta ja jatkuen F- ja G- ikäisten osalta aina 31.3 asti.
PPL:n 1-tason koulutukset jatkuivat tällä kertaa Humppilassa.
Pernon kenttä siirtyy myös meidän seuran hoitoon, eli mukana on kolme junnujoukkuetta.
Eilisen päivän pelit aloitettiin E-junnujen osalta ja puolen päivän jälkeen vuoroon pääsivät D-pojat.
Lauantaina 5.1. Impivaaran jp-halli täyttyy jälleen iloisista junnupelaajista, kun vuorossa ovat 12-14-vuotiaiden joukkueet. Molempia ikäluokkajoukkueita on tulossa seitsämän.
Seuraava koulutus järjestetään Turussa Rieskalähteen kouluilla. Osallistujia on riittävästi jo nyt eli koulutus toteutuu ensi torstaina.
Tänään alkoi Ulvilassa perinteinen junioreille tarkoitettu talvileiri. Leirille osallistuu myös meidän kolme E-tyttöä.
Eilen pelattiin Impivaarassa C-ikäisten halliturnaus, mukana oli 5 tyttö- ja 7 poikajoukkuetta. Pelejä pelattiin kaikiaan 12 koko päivän aikana.
Miesten joukkue jatkaa myyntityötään heti Joulupyhien jälkeen samassa tutussa paikassa. Muiden ostosten lomassa on helppoa hankkia myös Uuden Vuoden juhlan ilotulitteet.
Naisten ja miesten joukkueen voimin valvottavina on tänä talvena viisi kaupungin itäpuolella olevaa kenttää.