Uutisia

Pernon kenttä siirtyy myös meidän seuran hoitoon, eli mukana on kolme junnujoukkuetta.
Eilisen päivän pelit aloitettiin E-junnujen osalta ja puolen päivän jälkeen vuoroon pääsivät D-pojat.
Lauantaina 5.1. Impivaaran jp-halli täyttyy jälleen iloisista junnupelaajista, kun vuorossa ovat 12-14-vuotiaiden joukkueet. Molempia ikäluokkajoukkueita on tulossa seitsämän.
Seuraava koulutus järjestetään Turussa Rieskalähteen kouluilla. Osallistujia on riittävästi jo nyt eli koulutus toteutuu ensi torstaina.
Tänään alkoi Ulvilassa perinteinen junioreille tarkoitettu talvileiri. Leirille osallistuu myös meidän kolme E-tyttöä.
Eilen pelattiin Impivaarassa C-ikäisten halliturnaus, mukana oli 5 tyttö- ja 7 poikajoukkuetta. Pelejä pelattiin kaikiaan 12 koko päivän aikana.
Miesten joukkue jatkaa myyntityötään heti Joulupyhien jälkeen samassa tutussa paikassa. Muiden ostosten lomassa on helppoa hankkia myös Uuden Vuoden juhlan ilotulitteet.
Naisten ja miesten joukkueen voimin valvottavina on tänä talvena viisi kaupungin itäpuolella olevaa kenttää.
Sunnuntaina 30.12. Impivaarassa on taas vilskettä, sillä junnujoukkueet kerääntyvät pelaamaan toisiaan vastaan.
Uusi paikka Kahvitella Leaf Areenan kupeessa loi mainiot puitteet seuran puurojuhlan viettoon. Puuro maittoi kaikille samoin kuin glögi ja joulutorttu.
Tostaina 13.12. klo 18-20 vietetään seuran yhteistä puurojuhlaa. Tarjolla on puuroa ja joulutorttua, hauskaa ohjelmaa ja tietysti palkintojen jako.
Naisten suomensarjan treenikausi on alkanut lokakuun loppupuolella. Joukkue on kokenut muutoksia ja on sekoitus siis uutta ja vanhaa ja viime kauden kokemuksilla vahvistuneena.
Viikonloppuna seuraväkeä kohtasi surullinen uutinen. Seuramme entinen puheenjohtaja Pertti J Huusko oli nukkunut pois keskuudestamme.
Koulutukset sijoittuivat peräkkäisille päiville ja tänään lauantaina käytössä oli koko päivä Merimaskun osiossa lapsen kehitysvaiheista.
Seuraväki kokoontuu juhlaansa Leaf Centerin Kahvitella -tiloihin torstaina 13.12. klo 18-20. Tarjolla on jouluherkkuja ja palkitsemista ja muutakin kivaa ohjelmaa.