Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Viime viikolla päättyneessä sarjassa tehtiin kaikkiaan 612 juoksua kahdeksan eri joukkueen kirmatessa pesävälejä. Säät suosivat sekä kevään että syksyn pelejä ja aurinkoiset ilmeet olivat valttia.
Tuskin on tämä pesiskesä edes saatu pakettiin, kun Varsinais-Suomen pesisseurojen edustajat istuivat jo saman pöydän ääressä suunnittelemassa ensi kesän nuorten joukkueiden tilannetta.
Pöytyän miehet selättivät jännittävän ottelusarjan jälkeen Jalasjärven Jalaksen 2-1 voitoin ja mikä makeinta, ratkaiseva ottelu pelattiin kotikentällä Kymppi-Katto Areenalla viime lauantaina. Tiukan ottelun vei siis PöU 1-0 ja nousu oli näin varmistettu.
Maineikas TPS aloittaa kotiotteluidensa sarjan tänään lähes jo loppuunmyydyssä hallissa. Mukana katsomossa myös pesisihmisiä kannustamassa omiaan voittoon Kärppiä vastaan!
Perinteikäs Toistpuoltjokkee sai jalkeille varsin nimeikkään joukkueen ja kun jokavuotinen tapaaminen tuntui edelleen hauskalta, alettiin miettiä ensi kaudeksi uusia kujeita.
Tämän vuoden mitalistit kokoontuivat vielä yhteen kentälle menneitä muistelemaan ja samalla saatiin mitalit jaettua ja paikalla nautittiin tietysti myös mitalikahvit.
Huomenna kentälle astelee kaksi sinivalkoista Epoikajoukkuetta, sillä uudet ja vanhat ottavat vielä kerran mittaa toisistaan. Pojilla on kunnia päättää sarjapelien sarja.
Eilen kentälle Turku sai vastaansa Köyliön Lallien tytöt. Ensimmäinen jakso pelattiin tasan 6-6, mutta tauolla pidetty puhuttelu sai tytöt innostumaan varsinaiseen lyöntipommitukseen ja toinen jakso päättyi murskaavasti 20-0.
Viime viikonloppuna kentällä hääri suuri joukko seuraväkeä. Valmistelut oli aloitettu jo hyvissä ajoin ja kun ensimmäiset joukkueet kentälle saapuivat, olivat tehtävät selvillä ja saatiin nauttia hienosta syyspäivästä.
Seuran omat aikuisnaiset kisaavat mukana minkä kintuistaan kerkiävät. Akkalauma on pelannut jo koko kesän, joen toiselta puolelta tullaan vaan tähän turnaukseen.
RSS ATOM