Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

D-poikien joukkue on päässyt näin syyskaudella täyteen kiitoon ja nyt vuorossa on vielä viimeinen aluesarjan kotiottelu Loimaata vastaan. Kupittaalla klo 18.00 alkavaa ottelua kannattaa tulla seuraamaan!
Syksyn firmapesispelit pelataan kaikki Kupittaalla. Ensimmäisessä pelissä vastakkain asettuivat Naantalin kaupunki ja Hiab Raisiosta.
Liikkuminen vaikuttaa lasten tarkkaavaisuuteen, kertoo LIKES-tutkimuskeskuksen selvitys. Enemmän liikkuvat lapset saivat tutkimuksessa parempia tuloksia tarkkaavaisuustestissä kuin vähän liikkuvat lapset.
Vuosittain pelattu alueturnaus kutsuu yhteen eri alueiden parhaita C-ikäisiä tyttö- ja poikapelureita. Aiemmin turnaus on pelattu yksipäiväisenä, mutta täksi vuodeksi turnauksesta haluttiin tehdä leiritys, jossa pelaamisen lisäksi testattiin ja koulutettiin nuoria. Uudistunut alueturnaus sai positiivisen vastaanoton.
Karjut asettivat tavoitteekseen kauden alussa pudostuspelipaikan ja tavoite saavutettiin. Naisten tapaan miehet jäivät runkosarjan neljänneksi ja avausvastus oli kovaakin kovempi Jokioisten Koetus, joka oli runkosarjassa kärsinyt ainoastaan yhden tappion.
Lohkojen 1-4 aloittavat taiston jatkoon pääsystä ja Turun miehet aloittavat taiston Jokioista vastaan lauantaina ja heti perään kotona Kupittaalla.
Harrastepesisjoukkue Akkalauman pelikauden loppuminen lähellä
Elokuun 23.-24.päivänä pelataan Tampereella C-tyttöjen ja C-poikien alueturnaukset. Mukana ovat Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Suomi, Häme ja Varsinais-Suomi.
Viime kauden päätteeksi seura luopui naisten Superpesispaikasta ja tämä aiheutti jonkun verran hämmennystä turkulaisissa. Miksi? Mitä nyt? Loppuuko pesis kokonaan Turusta? Kaupungin ihmisiä ja yhteistyökumppaneita piti vakuutella, että seura elää ja porskuttaa hyvällä mallilla eteenpäin...ilman pääsarjatason joukkuetta.
RSS ATOM