Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Viime viikolla pidetyssä Varsinais-Suomen Pesis ry:n vuosikokouksessa hyväksyttiin menneen kauden toimintakertomus ja tilinpäätös sekä tulevaksi kaudeksi toimintasuunnitelma ja talousarvio. Kokouksessa valittiin alueelliselle pesäpalloyhdistykselle uusvanha johtokunta.
Käy kurkkaamassa miten Karjujen treenikausi pyörähti virallisesti käyntiin Impivaaran jalkapallohallissa.
Turku-Pesiksen sääntömääräinen vuosikokous järjestettiin eilen tiistaina Kokouskeskus Maunon tiloissa Kupittaalla. Paikalla oli hieman vajaa kaksikymmentä osallistujaa.
Seuraväki kokoontuu yhteisten asioiden ääreen jälleen tänään, kun vuorossa on syyskokous, jossa käsitellään tulevan kauden toimintaa toimintasuunnitelman ja -talousarvion kautta.
Lounais-Suomen Urheilugaalassa on perinteisesti palkittu alueen parhaat urheilijat, seuratyöntekijät ja urheiluteot. Ensi vuonnakin LiikU valitsee vuoden 2014 parhaat yhdessä Turun, Porin ja Rauman Urheilutoimittajien Kerhojen kanssa.
Aurajoen liikuntaleikkikoulu 3-6-vuotiaille jatkaa toimintaansa myös kevätjaksolla! Ilmoita lapsesi rohkeasti mukaan ja syöksy liikunnan ihmeelliseen maailmaan koko perheen voimin!
Seuralla on joukkueet sekä naisissa että miehissä. Tulevalla kaudella pelataan näiden joukkueiden kanssa samassa lohkossa. Mukana on uusia ja vanhoja tuttavuuksia.
Keskiviikkoiltana viisitoista ahkeraa, toimeliasta ja pyyteetöntä työtä Turku-Pesiksen joukkueiden eteen tekevää henkilöä kokoontui Liikuntapalvelukeskuksen kokoustilaan. Käsiteltävänä olivat niin menneen kuin tulevan kauden asiat.
RSS ATOM