Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Tuomarikoulutus ja korttikoe pidetään tutussa paikassa Alabaman auditoriossa keskiviikkona 18.3. Paikalle odotetaan saapuvan joka joukkueesta edustajia, jotta kaikki pelit saadaan pelattua.
Turku-Pesiksen aikuisjoukkueet starttaavat kauteen 2015 rinta rinnan. Sekä naiset että miehet pelaavat suomensarjatasolla. Kummankin suomensarjajoukkueen tiiviissä vuorovaikutuksessa toimivat myös sekä naisten että miesten maakuntasarjajoukkueet. Alkuvuosi on vielä fysiikan ja lajitoistojen aikaa, mutta päivä päivältä kokonaisuuksia ajetaan enemmän sisään. Molemmat edustusjoukkueet ovat jo aloittaneet harjoitusottelunsa, kun naisten suomensarja kohtasi Mynämäen ykköspesisjoukkueen, ja miesten suomensarja Mynämäen maakuntasarjajoukkueen Impivaaran halliolosuhteissa. Aikaa kesän tosipeleihin on vielä, mutta koeajo kohti toukokuista sarja-avausta on alkanut.
Helmikuun perinteinen Porin turnaus pelataan huomenna ja auton nokka kohti Porin Karhuhallia suunnataan jo heti aamulla. Samaan aikaan pelataan myös C-tyttöjen aluemestaruusjoukkueen voimin.
Kevätkokouksessa käsitellään menneen kauden toimintakertomus ja tilinpäätös ja myönnetään vastuullisille vastuuvapaus.
Tänään saatiin yläkerran pukuvarasto kuosiin ja päästiin samalla inventoimaan ja tutkimaan pukujen nykytilanne.
Turku-Pesis ei ole viime vuosina niittänyt mainetta vanhempien ikäluokkien juniorihautomona, mutta tunnelin päästä alkaa tihkumaan valonsäteitä myös tällä osastolla. Sormia näpäyttämällä tämä ei toki tapahdu, eikä kokonaisia ikäluokkia saada kerralla kasvatettua valtakunnan absoluuttiselle huipulle. Ensimmäiset liikkeet valoisan tulevaisuuden kehittämiseksi on kuitenkin saatu aikaan. Jo menneinä vuosina Turku-Pesiksen junioreita on vieraillut alueen eri seurojen väreissä, ja tälläkin hetkellä seuran kasvatit edustavat naapuriseuroja epäsäännöllisen säännöllisesti. Tästä huolimatta Kupittaalta on puuttunut seuran oma ponnahduslauta aikuistensarjoihin. Vielä kesällä 2015 ei kotikentällä nähdä Turku-Pesiksen logoa kantavaa B- tai A-juniorijoukkuetta, mutta lähivuosina saatetaan tästäkin herkusta päästä nauttimaan.
Jäsen- ja pelaajamaksukäytännöt muuttuvat nyt tammikuusta lähtien kun Turku-Pesis ottaa käyttöönsä Ilmari-ilmoittautumisjärjestelmän. Järjestelmän kautta jokainen voi maksaa jäsen- ja pelaajamaksunsa sekä tilata välineitä ja seuratuotteita vaivattomasti!
Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu palkitsi maakunnan parhaita urheilijoita ja ansioituneita seuratyöntekijöitä viikonloppuna Turussa.
RSS ATOM