Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Pesäpallon koulutus- ja valmennustietoa kootaan jatkossa yhden osoitteen alle. Uusi pesisvalmennus.fi-sivusto seuraa urheilijan polkua ja viitoittaa tietä huipulle. Rinnalla kulkee pesisnet.fi-osoitteeseen avattu materiaalipankki. Esillä on kuvien ja videoiden muodossa perustekniikoita, virikkeitä harjoittelun monipuolistamiseksi sekä vinkkejä omatoimiseen harjoitteluun.
Nummen saunalle oli lauantaina kutsuttu yläkerran poppoo ja saunan, ruokailun ja yhdessäolon merkeissä vietettiin iltaa ja ideoitiin myös tulevaa kautta.
Lauantaina heti seurapäivän jälkeen naiset suuntasivat matkansa kohti Veritas-stadionia, jonka kokoustiloissa aloitettiin naisjoukkueiden yhteispalaveri tulevasta kaudesta. Paikalle oli kutsuttu kummankin seuran viime kauden suomensarjajoukkueet, muutama uusi pelaaja sekä B-ikäiset pelurit.
Lauantaina Kupittaalle kokoontui mukavankokoinen joukko seuraväkeä siivoamaan kotipesäämme talviteloille. Uuden hiekkatekonurmen pohjatyöt oli saatu valmiiksi, mutta kenttä odotti vielä uutta pintaa, joten epävirallisia vihkiseremonioita ei saatu pidettyä vielä.
Liikkari alkoi 18.9 yhteisellä perhekerralla, jolloin vanhemmatkin pääsivät mukaan vauhdikkaisiin liikuntaleikkeihin. Ryhmäläisistä oli hauskaa toimia oman aikuisen kanssa ja naurua riitti! Liikuntaleikkikoululaiset ovat 3-6-vuotiaita tyttöjä ja poikia, joita ohjaavat liikunnan saloihin Juulia Vehkaoja ja Saara Saarinen.
Varsinaissuomalainen pesisväki risteili jälleen Siljan M/s Baltic Princessillä viime viikonloppuna. Parhaita ihmisiä ja tekoja palkittiin. Kaksi palkintoa tuli Turku-Pesikselle, kun naisten joukkueen kapteeni Enni Lamppu palkittiin parhaana naispesäpalloilijana ja Saara Hannula alueen parhaana tyttönuorisotuomarina. ONNITTELUT KUMMALLEKIN!
Varsinais-Suomen Pesis ry juhlistaa 20-vuotista taivaltaan itsenäisenä ry:nä ja varsinaissuomalainen pesiskansa on saanut nauttia myös perinteikkäästä palkitsemisristeilystä jo monen vuoden ajan. Laivalla palkitaan alueen parhaita pesisihmisiä ja tekoja, osallistutaan pesisseminaariin, lauleltaan pesiskaraokessa ja nautitaan yhdessäolosta!
Pesäpalloliitto avasi kaksi paikkaa hakuun naisten Ykköspesikseen viime viikolla. Eilen johtokunta oli tehnyt päätöksen nostaa tulleesta kuudesta hakemuksesta peräti neljä Ykköspesikseen. Yksi näistä nostetuista joukkueista oli Mynämäen Vesa, jonka kanssa Turku-Pesis on sopinut vahvasta yhteistyöstä tulevan kauden joukkueen ja valmennuksen osalta.
Suomen Pesäpalloliitto juhlisti pesiskauden päättymistä viime viikonloppuna laivalla. Parhaita palkittiin ja menestyneitä muisteltiin.
G-ikäisten ryhmä kokoontuu ensimmäisiin yhteisiin harjoituksiinsa viikon päästä perjantaina 3.10. klo 17-18 Pansion koulun liikuntasaliin. Mukaan on ilmoittautunut jo 15 innokasta tyttöä ja poikaa, mutta mukaan mahtuu vielä!
RSS ATOM