Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Pesäpalloliitto lanseeraa syksystä 2014 lähtien uuden valmennuskeskusjoukkueiden järjestelmän. Neljään alueelliseen leiritykseen valitaan 15–20 urheilijaa, joista 13 päämäärätietoisinta, motivoituneinta ja lahjakkainta yksilöä pääsee mukaan valmennuskeskusjoukkueeseen. Järjestelmän tavoitteena on lisätä lahjakkaimpien junioreiden ammattimaista harjoittelua sekä tarjota tasokkaita tapahtumia ja pelejä oman ikäluokan huippujen kesken.
Bisons ja Aleksi Valavuori tunnetaan yllätyksellisistä tempauksistaan. Tällä kertaa on kehitelty konsepti, jonka avulla alueen junioriseurojen on mahdollisuus kerätä varoja itselleen myymällä lippuja koripallo-otteluun.
Fölin loistotyyppi-kampanja on käynnistynyt. Föli-heijastimien jako alkaa maanantaina 27.10. Turun seudun joukkoliikenteen busseissa. Heijastin on tärkeä turvallisuustekijä kaikille liikkujille, ja linja-autopysäkeillä se parantaa asiakkaan näkymistä.
Pesäpallon koulutus- ja valmennustietoa kootaan jatkossa yhden osoitteen alle. Uusi pesisvalmennus.fi-sivusto seuraa urheilijan polkua ja viitoittaa tietä huipulle. Rinnalla kulkee pesisnet.fi-osoitteeseen avattu materiaalipankki. Esillä on kuvien ja videoiden muodossa perustekniikoita, virikkeitä harjoittelun monipuolistamiseksi sekä vinkkejä omatoimiseen harjoitteluun.
Nummen saunalle oli lauantaina kutsuttu yläkerran poppoo ja saunan, ruokailun ja yhdessäolon merkeissä vietettiin iltaa ja ideoitiin myös tulevaa kautta.
Lauantaina heti seurapäivän jälkeen naiset suuntasivat matkansa kohti Veritas-stadionia, jonka kokoustiloissa aloitettiin naisjoukkueiden yhteispalaveri tulevasta kaudesta. Paikalle oli kutsuttu kummankin seuran viime kauden suomensarjajoukkueet, muutama uusi pelaaja sekä B-ikäiset pelurit.
Lauantaina Kupittaalle kokoontui mukavankokoinen joukko seuraväkeä siivoamaan kotipesäämme talviteloille. Uuden hiekkatekonurmen pohjatyöt oli saatu valmiiksi, mutta kenttä odotti vielä uutta pintaa, joten epävirallisia vihkiseremonioita ei saatu pidettyä vielä.
Liikkari alkoi 18.9 yhteisellä perhekerralla, jolloin vanhemmatkin pääsivät mukaan vauhdikkaisiin liikuntaleikkeihin. Ryhmäläisistä oli hauskaa toimia oman aikuisen kanssa ja naurua riitti! Liikuntaleikkikoululaiset ovat 3-6-vuotiaita tyttöjä ja poikia, joita ohjaavat liikunnan saloihin Juulia Vehkaoja ja Saara Saarinen.
Varsinaissuomalainen pesisväki risteili jälleen Siljan M/s Baltic Princessillä viime viikonloppuna. Parhaita ihmisiä ja tekoja palkittiin. Kaksi palkintoa tuli Turku-Pesikselle, kun naisten joukkueen kapteeni Enni Lamppu palkittiin parhaana naispesäpalloilijana ja Saara Hannula alueen parhaana tyttönuorisotuomarina. ONNITTELUT KUMMALLEKIN!
Varsinais-Suomen Pesis ry juhlistaa 20-vuotista taivaltaan itsenäisenä ry:nä ja varsinaissuomalainen pesiskansa on saanut nauttia myös perinteikkäästä palkitsemisristeilystä jo monen vuoden ajan. Laivalla palkitaan alueen parhaita pesisihmisiä ja tekoja, osallistutaan pesisseminaariin, lauleltaan pesiskaraokessa ja nautitaan yhdessäolosta!
RSS ATOM