Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Nelihenkisen perheen kuopus, Ylöjärvellä syntynyt Ulvilalainen suomen kieltä opiskeleva harrastelijamuusikko. Näiden suuntaviivojen sisään piirtyy kuva 21-vuotiaasta Hanna Kiviharjusta, Turku-Pesiksen C-tyttöjen uudesta valmentajasta. Musiikkileikkikoulu ja kansantanssit ovat koulineet nuoresta naisesta yliopisto-opiskelijan, jonka intohimoista aikuisiälle ovat säilyneet musiikki ja pesäpallo. Turku tuli ajankohtaiseksi opintojen kautta puolitoista vuotta sitten. Vapaa-aika kuluu uudessa kotikaupungissa enimmäkseen urheilun ja opiskelun parissa, jossa pääosaa esittää suomen kieli ja ohessa tietoisuutta lisätään myös politiikan tutkimuksessa ja kotimaisessa kirjallisuudessa. Kiviharju omaa siis varsin monipuoliset lähtökohdat tyttöjunioreiden valmennukseen, mutta tullaanko siviilissä hankittuja oppeja käyttämään myös pesäpallon pelikirjan opetteluun?
Viime kauden tapaan seuran C-poikien joukkue tähtää Nuorisoleirin kilpasarjaan Ouluun. Pojat pelaavat lohkossa B kuuden muun joukkueen kanssa.
Paikalle oli saapunut mukava joukko seuraväkeä tarkastelemaan viime kauden toimia vielä kerran. Kausi oli toiminnaltaan vilkas ja paljon uusia asioita tapahtui ja toteutui.
Iloista helmikuun loppua seuraväki! Kilpailukausi 2015 lähestyy ja maaliskuussa onkin muistettava ilmoittautua aluesarjoihin sekä kaikille kesän leireille. Alueleiri järjestetään kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna Laitilassa ja valtakunnallisten leirien ajankohdat löytyvät tulevien tapahtumien listasta. Seuran tuomarikoulutuksen ajankohta on varmistunut ja ravintokoulutukseen mahtuu vielä muutama mukaan. Tämänkertaisessa seuratiedotteessa esitellään myös reippaita ja innostuneita seuralaisia, antoisia lukuhetkiä!
Tuomarikoulutus ja korttikoe pidetään tutussa paikassa Alabaman auditoriossa keskiviikkona 18.3. Paikalle odotetaan saapuvan joka joukkueesta edustajia, jotta kaikki pelit saadaan pelattua.
Turku-Pesiksen aikuisjoukkueet starttaavat kauteen 2015 rinta rinnan. Sekä naiset että miehet pelaavat suomensarjatasolla. Kummankin suomensarjajoukkueen tiiviissä vuorovaikutuksessa toimivat myös sekä naisten että miesten maakuntasarjajoukkueet. Alkuvuosi on vielä fysiikan ja lajitoistojen aikaa, mutta päivä päivältä kokonaisuuksia ajetaan enemmän sisään. Molemmat edustusjoukkueet ovat jo aloittaneet harjoitusottelunsa, kun naisten suomensarja kohtasi Mynämäen ykköspesisjoukkueen, ja miesten suomensarja Mynämäen maakuntasarjajoukkueen Impivaaran halliolosuhteissa. Aikaa kesän tosipeleihin on vielä, mutta koeajo kohti toukokuista sarja-avausta on alkanut.
RSS ATOM