C-nuorten alueotteluissa mukana turkulaisia

10.8.2012

Maijan poppoo
Maijan poppoo
Kyllä lähtee
Kyllä lähtee

Tampereella 12.8. pelattavissa tyttöjen ja poikien C-ikäisten alueotteluissa (Häme, Etelä-Suomi, Satakunta ja Varsinais-Suomi) joukkueissa nähdään myös Turun edustajia.

Tulevana sunnuntaina 12..8. pelataan Tampereella C-tyttöjen ja C-poikien aluejoukkueiden turnaus. Satakunnan ja Etelä-Suomen joukkueet pelaavat Varsinais-Suomen lisäksi Kaupin pesisareenoilla. Tänä vuonna Häme ja Etelä-Pohjanmaa  jättää turnauksen väliin.

Tyttöjen joukkueessa Varsinais-Suomen paidan pukevat päälleen Maija Nurmi ja Elina Takala. Maija on pelannut koko kauden naisten Suomensarjan joukkueessa. Elinalla on takanaan Nuorisoleirillä vietetty viikko sekä aluesarjan ottelut.

Poikien joukkueessa Varsinais-Suomen värejä kantaa Matias Laukkanen, joka oli mukana Seinäjoen Nuorisoleirille osallistuneessa yhdistelmäjoukkueessa Turku-Pöytyä. Matias on tänä kesänä osallistunut myös muihin valtakunnallisiin leirien tuomaritehtäviin mm. Varkaudessa ja Sotkamossa.

Otteluaikataulut Kaupissa:

V-S tytöt, vastustajina

klo 13.00 Satakunta  ja  klo 15.00 Etelä-Suomi

V-S pojat, vastustajina

klo 12.00  Satakunta  ja  klo 14.00  Etelä-Suomi

Varsinais-Suomen joukkueet pelaavat upouusilla Turussa pelatun Liitto-Lehdistön pelipuvuilla.

Turku-Pesis onnittelee kaikkia arvo-otteluun valittuja! Toimitus pahoittelee kiireessä tehtyjä virheitä uutisessa. Tässä välissä tuli myös tieto Hämeen poisjäännistä, joten uutiset elävät!

lue lisää : www.varsinais-suomenpesis.fi