Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Eilen Pöytyällä pelatussa ottelussa käytiin kiivas kamppailu sarjapisteistä, jotka kaikki matkasivat iloisen Karjulauman mukana Turkuun.
Tulevana viikonloppuna Ilmajoella, Kauhajoella ja Koskenkorvalla pelattavaan 35-45-v. kontioiden SM-turnaukseen matkaa Turusta nopea ja pallovarma takakentän konkari, jolla kesään mahtuu myös nämä pelit.
Tällä viikolla leireillään Lappeenrannassa Naperoleirin merkeisssä. Huomenna virallisesti alkava leiri on saanut mukaansa 67 F- ja G-ikäistä joukkuetta ympäri Suomea.
Leirikarsintasarjan viimeisessä ottelussaan kotijoukkue väläytteli vahvaa lyöntipeliään ja vastassa ollut Hämennlinnan Paukku joutui taipumaan, vaikka toisella jaksolla sisuuntuivat pelaamaan jaksovoitosta.
Tenavaleirillä pelatut itä-länsi-ottelut olivat Idän voittokulkua, ainoan Lännen voiton nappasiavat poikien pelisarjan arvo-ottelijat.
Helteisellä Kupittaalla jouduttiin paremmuudesta taistelemaan toiseen kotiutuskisan viimeiseen mieheen ennen kuin voittaja saatiin selville. Suurilukuinen yleisö sai todistaa tiukkaa vääntöä pisteistä.
Upeasti menneen leirin kruunuksi Jussi Virtanen toimii Lännen joukkueen pelinjohtajana ja joukkueessa pelaa myös Valtteri Virtanen! Leirin Itä-Länsi -ottelut pelataan keskiviikkona.
Turun naiset joutuivat kovaan pommitukseen ja helteisellä Kupittaalla vietettiin juoksujuhlia vieraiden paukuttaessa juoksuja tasaiseen tahtiin.
Turun E-pojat ovat pelisarjassaan pelanneet jo kuusi peliä ja ovat omassa lohkossaan kolmantenatasapisteissä Joman kanssa neljällä voitollaaan ja yhdellä tasapelillä. Huomenna jatketaan jatkosarjalla.
RSS ATOM