Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Miesten Suomensarjajoukkue on aloittanut esittäytymiskierroksensa viime viikolla blogissaan. Nyt numeroilla kolme, neljä, viisi ja kuusi esittäytyvät karskit karjut Jani Kapuinen, Sami Moisander, Joakim Svärd ja Lassi Tuominen.
Nyt on lähes viimeinen hetki hankkia itselleen tämän vuoden seinäkalenteri...ja mikä sen parempi vaihtoehto kuin Turku-Pesiksen nais- ja miesjoukkueiden tuottama elokuva- ja pesishenkinen kalenteri.
Viime vuoden loppupuolella alkanut lukkarikoulutus huippukouluttajien johdolla saa jatkoa viidellä harjoituskerralla tämän vuoden puolella. Ensimmäinen lukkarikoulutuskerta on tulevana lauantaina 25.1. klo 16:30-18.00 Juhana Herttuan koululla.
Suomenmestaruus Hyvinkään Tahkossa, kymmeniä lyötyjä, satoja tuotuja juoksuja ja toista tuhatta kärkilyöntiä. Näillä meriteillä saattaisi tyhjäpäisempi vaatia itselleen kruunua suomensarjatasolla, mutta Aleksi Mäkelä linjaa minäkuvansa pesäpalloilijana elämyksien kautta.
Eino Kaakkolahdesta tuli kaikkien aikojen toinen pesäpalloilija Suomen urheilun kunniagalleriassa Hall of Famessa. Perustamisvuonna 2010 kunniagalleriaan nimettiin itseoikeutetusti pesäpallon kehittäjä ja luoja Lauri "Tahko" Pihkala.
Eilen pelatussa halliturnauksessa Impivaaran jalkapallohallissa turkulaiset saivat kovaa kyytiä vastustajiltaan. Joukkueet ovat kuitenkin uudistuneet paljon, yhteistä harjoitusaikaa on takana vasta pari kuukautta ja kesäänkin on vielä aikaa, joten pelikokemus oli kaikille ainoastaan hyödyksi.
RSS ATOM