Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Miesten suomensarjaa pääsee taas seuramaan Kupittaalle. Vastaansa Karjulauma saa ennakkoon vahvana pidetyn Hyvinkään.
Tällä kaudella Jyväskylän Kirittärissä todellisen läpimurron tehnyt Emma pelaa Liiton joukkueessa Viinijärvellä 18.6. pelattavassa Liitto-Lehdistö arvo-ottelussa. Hänet on valittu myös tämän viikon Tähtipelaajaksi!
Viime kauden viimeiseen otteluun Karjulauma oli tilannut ison bussin, johon mukaan mahtui myös Karjufaneja...toki Karjuja ei oltu tuolloin vielä "lanseerattu". Nyt kohde on sama ja kannattajajoukon toivotaan olevan vielä viime vuotta suurempi.
Eilen startannut alueleiri on käynnistynyt lämpimissä merkeissä. Turun joukkueista mukana ovat D-tytöt ja -pojat ja kummallakin pelejä on pelattuna useampi. Pöytyän F-tytöissä ja -pojissa mukana pelaamassa ovat Emma Virtanen, Onni Laakso ja Jussi Saarni.
Laitila joutui luopumaan sarjasta juuri ennen pelien alkamista. Huomioikaa peliin merkatut tuomarit, että saatte huilivuoron. Kentällä lauantaina pelataan C-poikien alueturnausta, jossa mukana Jokioinen, Laitila ja Turku.
Huomenna perjantaina starttaa kolmen alueen yhteinen Alueleiri Kankaanpäässä. Seurastamme leirille osallistuu D-tytöt ja -pojat sekä muutama yksittäinen pelaaja toisten seurojen joukkueissa.
Hei kaikki lapset ja varttuneemmatkin! Muistakaapa kääntää vastaanottimet YLE TV2 -kanavalle tiistaisin klo 17. Pikku Kakkosen pesiskoulu pyörii 13 jakson aikana ja opastaa lajin saloihin 3.6.-26.8.
RSS ATOM