Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Viime kauden viimeiseen otteluun Karjulauma oli tilannut ison bussin, johon mukaan mahtui myös Karjufaneja...toki Karjuja ei oltu tuolloin vielä "lanseerattu". Nyt kohde on sama ja kannattajajoukon toivotaan olevan vielä viime vuotta suurempi.
Eilen startannut alueleiri on käynnistynyt lämpimissä merkeissä. Turun joukkueista mukana ovat D-tytöt ja -pojat ja kummallakin pelejä on pelattuna useampi. Pöytyän F-tytöissä ja -pojissa mukana pelaamassa ovat Emma Virtanen, Onni Laakso ja Jussi Saarni.
Laitila joutui luopumaan sarjasta juuri ennen pelien alkamista. Huomioikaa peliin merkatut tuomarit, että saatte huilivuoron. Kentällä lauantaina pelataan C-poikien alueturnausta, jossa mukana Jokioinen, Laitila ja Turku.
Huomenna perjantaina starttaa kolmen alueen yhteinen Alueleiri Kankaanpäässä. Seurastamme leirille osallistuu D-tytöt ja -pojat sekä muutama yksittäinen pelaaja toisten seurojen joukkueissa.
Hei kaikki lapset ja varttuneemmatkin! Muistakaapa kääntää vastaanottimet YLE TV2 -kanavalle tiistaisin klo 17. Pikku Kakkosen pesiskoulu pyörii 13 jakson aikana ja opastaa lajin saloihin 3.6.-26.8.
Turku-Pesis järjestää kesälomien alun kunniaksi pesiskouluja niin Turussa kuin Kaarinassa sekä on mukana Raision Sporttileirillä pesistä opettaen. Pesiskouluissa mukana on yhteensä noin 60 lasta ja tänään alkava 3-6-vuotiaiden kesäliikkariryhmä on houkutellut mukaan yli 40 lasta, jonka jälkeen halukkaille on myyty "eioota".
Turkulaisessa pesäpalloilussa suuressa roolissa pelaajana, valmentajana, tuomarina ja seura-aktiivina toiminut kaikkien tuntema Minna saavuttaa naisen iän tänään.
Seuran sisällä oleva naisten harrastepesisjoukkue pelaa kesällä mantaliigan otteluita. Pelejä on jo kasassa kaksi ja lisää pukkaa.
Purokadun upealla kentällä pelattiin tällä viikolla sarjan ensimmäiset ottelut. Juoksuja tehtiin kolmessa ottelussa kaikkiaan lähes 70. Upeat helteiset kelit tarjosivat mukavaa kesätunnelmaa.
RSS ATOM