Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Eilen pelatussa naisten runkosarjan viimeisessä ottelussaan kotijoukkue näytti osaamistaan laajalla rintamalla. Vastassa ollut nuori Feran joukkue joutui poistumaan Kupittaalta tyhjin käsin.
Lauataina pelatiin Kupittaalla maakiksen peli samaan aikaan kun naisten suomari matkasi Kankaanpäähän ja karjut taistelivat Hyvinkäällä.
Syksyn ottelusarjaa jatketaan heti vkolla 35, kun ensin saamme seurata Sirkus Finlandian esityksiä Kupittaan hiekkakentällä.
Lauantaina pelataan uuden ja vanhan joukkueen kanssa Jokioisten Koetusta vastaan.
Historiaa tehtiin eilen, kun Kama kävi vakuuttavasti voittamassa Ruoveden Pirkat. Näin KaMan ensimmäinen naisten Superpesispaikka varmistui kaudelle 2015.
Karjujen runkosarja saa päätöksensä Pomarkun kiirastulessa lauantaina 16.8. Karjuryhmä järjestää fanijoukoilleen uskomattoman ainutlaatuisen tilaisuuden olla osa jotain suurempaa todellisuutta. Parhaimmassa tapauksessa itse ottelu ratkaisee Karjujen pudotuspelien kohtalon. Liity siis mukaan karnevaalitunnelmaan viimeistä kertaa runkosarjassa!
Tulevana sunnuntaina pelataan tärkeät kotiottelut niin naisten kuin miestenkin suomensarjassa. Jatkoon pääsystä kisataan molempien joukkueiden voimin ja kaikki yleisön tuki ja kannustus on tarpeen!
Ulkona paahtaa helle ja palloa on heitelty ulkona koko kesän ajan. Nyt pesisväki päätti haastaa itsensä sisätiloissa, Kupittaan keilahallissa. Tarkoituksena oli kohdata rennon pelailun merkeissä leireilyjen jälkeen ja toisaalta taas ennen syyssarjan alkamista.
RSS ATOM