Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Seuraväki kokoontuu Alabamaan noin kuukauden päästä kuulemaan ajankohtaiset asiat tulevan kauden tuomaritehtävistä. Tilaisuudessa voi suorittaa tuomarikortin ja näin olla mukana suuren ottelumäärämme tuomaroinneissa.
E-ja D-tyttöjoukkueet kaipaavat uusia pesäpallosta innostuneita tyttöjä mukaan harrastamaan! Tule rohkeasti mukaan kokeilemaan, sillä pesiskausi pyörähtää käyntiin muutaman kuukauden päästä!
Talvi suosi ulkonaliikkujia ja myös luistelijoita, sillä yhtäjaksoisesti saimme hoitaa kenttiä Tapaninpäivästä eiliseen 10.3. joka taitaa olla ennätys lajissaan! Kevät tuli ja sanoi siis puli puli.
Naisten ykköspesisjoukkue ei ole hiljaisuudesta ja pelikauden päättymisestä huolimatta lepäillyt laakereillaan
Naisten Superpesis kokee jälleen ensi kaudella muutoksia, kun kaksi joukkuetta on luopunut sarjasta. Kaudella 2011 sarjaa pelataan siis kymmenen joukkueen voimin, joista yksi on viime kaudella kuudenneksi sijoittunut Turku-Pesis. Tärkeässä roolissa koko seurassa tulee olemaan Timo Lamminen, 30, joka toimii naisten Superpesisjoukkueen päävalmentajana ja pelinjohtajana sekä juniori- ja valmennuspäällikkönä.
Naisten Superpesis pelataan tulevalla kaudella vain 10 joukkueen voimin. Superpesiksen hallitus on päättänyt, ettei sarjasta luopuneiden Kouvolan Pallonlyöjien ja Oulun Lipottarien paikkoja täytetä.
Jo perinteiset siivoustalkoot pidetään Kupittaalla sunnuntaina 10.10. klo 15.00 alkaen. Tavoitteena on siistiä sisätilat ja ympäristö niin, että keväällä on taas helpompaa aloittaa puuhat siivotuista paikoista.
Tänä vuonna Pesäpalloliiton Palkintogaalaa vietetään maissa ja täällä Turun Caribiassa tulevana lauantaina 2.10.2010 klo 18.00 alkaen.
RSS ATOM