Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Naisten Ykköspesiksen pelit jatkuu taas keskiviikkona jolloin vastaan asettuu Loimaa jonka joukkue kohtasi ennen kesätaukoa Loimaalla. Ottelu alkaa klo 18 tervetuloa kannustamaan joukkuetta.
Pesäpallon perinteinen Jukolan viesti suunnistettiin tänä vuonna Helsingin asfalttiviidakossa, Finnair-Stadiumilla. Naisten pelissä Itä oli kaikessa Lännen edellä naisten Superpesiksen 50. arvo- ottelussa ja otti jo neljännen peräkkäisen voiton. Tylyt loppunumerot eivät jättäneet paljoakaan varaa selittelyille - 2-0 (1-7, 2-6) idälle.
Itä-Länsi otteluiden jälkeen Kupittaalla nähdään taas monia jännittäviä hetkiä. On Superia ja Ykköspesistä, C-tyttöjen leirikarsintaa jne. Omien pelien lisäksi Kupittaalla pelataan B-t. Superin ottelu perjantaina 9.7.
Käy katsomassa kuvia seuran nuorimpien pelaajien peleistä. Kuvat on ottanut Esa Eronen.
Turku-Pesiksen naisten ykköspesisjoukkue on kahdeksan joukkueen lohkossa upeasti toisena, kun noin puolet otteluista on pelattu
15 joukkueen firmapesissarjassa on saatu kevätkierroksen ottelut päätökseen. Kevätkierroksella pelattiin kaikkiaan 23 ottelua kolmessa eri lohkossa ja lohkojohtajat ovat selvillä.
Sekä naisten että B-tyttöjen Lännenjoukkue saa kokea turkulaisten pesäpalloilijoiden tahdonvoiman sekä kentällä että pelinjohdossa.
Käynnissä olevat aikuisten harrastepesissarjojen pelaajat on kutsuttu Kupittaalle seuraamaan Turun Superin ottelua Oulua vastaan. Ottelu alkaa klo 16.00. Ottelun LIVE-linkki >>
Kolmen päivän aherrus kentillä, kouluilla, keittiössä, kanslioissa ja monissa muissa paikoissa on saanut arvoisensa päätöksen. Sunnuntaina vietettiin leirin päättäjäisiä Kupittaalla ja sen jälkeen seurattiin kotijoukkueen voitokasta Superpesisottelua.
Kevätkierroksen otteluista on pelattu lähes puolet ja juoksuja on tehty tasaiseen tahtiin joukkueiden toimesta. Säät ovat suosineet ottelupäivinä ja myös aurinkopalloja on nähty muutama.
RSS ATOM