Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Sekä naisten että B-tyttöjen Lännenjoukkue saa kokea turkulaisten pesäpalloilijoiden tahdonvoiman sekä kentällä että pelinjohdossa.
Käynnissä olevat aikuisten harrastepesissarjojen pelaajat on kutsuttu Kupittaalle seuraamaan Turun Superin ottelua Oulua vastaan. Ottelu alkaa klo 16.00. Ottelun LIVE-linkki >>
Kolmen päivän aherrus kentillä, kouluilla, keittiössä, kanslioissa ja monissa muissa paikoissa on saanut arvoisensa päätöksen. Sunnuntaina vietettiin leirin päättäjäisiä Kupittaalla ja sen jälkeen seurattiin kotijoukkueen voitokasta Superpesisottelua.
Kevätkierroksen otteluista on pelattu lähes puolet ja juoksuja on tehty tasaiseen tahtiin joukkueiden toimesta. Säät ovat suosineet ottelupäivinä ja myös aurinkopalloja on nähty muutama.
Kaikki alueleirillä mukana olleet leiriläiset ja leirillä korvaamatonta työtä tehneet talkoolaiset pääsevät Naisten Superpesisotteluun ilmaiseksi sisään. Päättäjäisten ja Valo -ottelun LIVE -linkki klo 15.30 -->
Kauan odotettu ja työstetty kolmen alueen Alueleiri on viittä valmis alkamaan. Leirin avajaisia vietetään Kupittaan pesisstadionilla perjantaina 11.6. klo 12.30 alkaen. Tule seuraamaan leirin avausta kanssamme seuran kotipesään Kupittaalle.
Viime vuoden tapaan yleisö pääsee vaikuttamaan joukkueiden valintaan. Äänestä omaa suosikkiasi sekä miesten että naisten joukkueeseen.
Käy tutustumassa Turku-Pesiksen naisten kakkosjoukkueeseen. Joukkue-esittelyt löydät Ykköspesisjoukkueen sivulta kuvien kera.
Tämän kauden aluesarja on alkanut viime vuoden tapaan erittäin mallikkaasti. Joukkue on tuonut jokaisesta pelistään vähintään 2 pistettä kotiin.
Kevät on valmistumisten ja juhlan aikaa. Joillakin opiskeluelämä häämöittää YO-juhlien jälkeen ja jotkut taas ovat lukemiset ja tenttimiset suorittaneet valmistumalla haluamaansa ammattiin. Niin myös Turku-Pesiksessä.
RSS ATOM