Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Selvä kevään merkki on jälleen Sariolan saapuminen Kupittaalle 12.4. Tivoli on auki 16.4. - 2.5. välisenä aikana ja vie meidän kotipesästä puolentoista kivituhkakenttää. Sopu sijaa antaa jälleen tänäkin keväänä.
Kesän hauskimpaan yhteispeliin yrityksille ja yhteisöille voi ilmoittautua jo tänään. Kevät on jo pitkällä ja räpylät on kaivettu kaapeista ja mieli halajaa innokkaana jo pesiskentälle.
Kauden ensimmäiset pelit pelataan D-pokien turnauksessa sunnuntaina 18.4. Sitä ennen seuraväki kokoontuu talkoisiin keräämään lumen alta paljastuneet roskat ja siivoamaan sisätilat kauden alkajaisiksi.
Ennatyskylmä talvi on takana ja kenttä alkaa olla pelattavassa kunnossa. Talven luistinkenttien hoidosta saimme nauttia lähes 12 viikkoa! Kiitos kaikille kolan varressa hääränneille touhukkaille seuraihmisille!
Seuraväki toivottaa kaikille leppeitä Pääsiäispyhiä. Kevät tulee kohinalla ja valon määrä lisääntyy. Erilaiset värit valtaavat ympäristön, keltainen ja vihreä eri muodoissaan.
Neljä Turun tyttöä taisteli Laitilan Jyskeen paidassa B-tyttöjen SM-mitalista menneenä viikonloppuna. Raumalla pelatut ottelut jäivät kuitenkin harmittamaan, sillä mitalipelipaikka oli kiinni juoksusta.
Turku-Pesiksen nopeajalkainen etenijä ja kovakätinen koppari Iina Lehkonen, 24, on kirjoittanut vuodenmittaisen jatkosopimuksen Turku-Pesiksen kanssa. Viime vuoden runkosarjassa etenijätilastossa sijalle 24. sijoittunut Lehkonen toivoo löytävänsä maksimivireen tälle kaudelle.
Turku-Pesis lähti eilen ratkenneeseen HalliSM-turnaukseen oman alkulohkonsa voittajana, sai lopputurnauksen ensimmäisissä peleissä vastaansa turnauksen hopea- ja pronssijoukkueet ja sijoittui viidenneksi.
Naisten Superpesisjoukkue selvitti helmikuussa itsensä mukaan halli-SMn lopputurnaukseen. Joukkue matkaa Porin Karhuhalliin lauantaina 13.3. itseluottamusta uhkuen, onhan kujeita ehditty alkuturnauksen jälkeen juonia muutama tovi.
Tuomarikortin kirjoittamiseen on mahdollisuus Alabamassa maanantaina 15.3. klo 18-21.00. Kouluttajina toimivat tutut Jouni Ensomaa ja Matti Lähteenmäki. Alabamassa kouluttautuvat kaikki aikuistuomarit sekä C-joukkueiden tuomarit. Nuoremmille tilaisuus pidettään viikkoa myöhemmin Kupittaan koulussa.
RSS ATOM