Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Tänä vuonna Pesäpalloliiton Palkintogaalaa vietetään maissa ja täällä Turun Caribiassa tulevana lauantaina 2.10.2010 klo 18.00 alkaen.
Kesän pelit on jo tauonneet ja sarjataulukot on ilmestyneet Firmapesis-sivujen alle. Syksy on mitä kauneimmillaan ja osa porukoista ehkä jatkaa treenejä ulkona vielä jonkin aikaa.
Perinteiselle Pesisväen Palkintoristeilylle menneenä viikonloppuna oli kokoontunut n. 200 pesäpalloilijaa seuraamaan kiinnostavaa Talk-Showta sekä parhaiden Palkintogaalaa Silja Galaxyllä.
Esimerkkiuutinen (15.9.2010)
Maanantaina pelattiin Kupittaalla firmapesiksen Soten ja Wallacin välinen ottelu, jossa ratkaistiin sarjan hopea ja pronssitila.
Perinteinen syksyn palkitsemisristeily on kovaa kyytiä lähestymässä. Mukaan on lähdössä viime kesän alueleirin järjestelytoimikunnan puuhaihmisiä sekä osa eri joukkueiden pelaajia ja valmentajia taustoineen.
Eilen sijoista 1-3 käyty kiivas ja tasaväkinen, tasokas mittelö päättyi niukkaakkin niukemmalla tuloksella siten, että Sote joutui antautumaan yhdellä juoksulla, tulos 13-12 Onnimannille ja näin koko kauden puhtaalla pelillä pelannut joukkue sai aloittaa juhlinnan.
Myllytyssarjojen osalta viimeinen viikko on käynnistynyt. Kuten yllä olevasta ohjelmasta näkyy, jäljellä on enää muutama ottelu ja sitten kesän ottelurumba on saatu päätökseen.
Viime lauantaina Kupittaalla nähtiin mieleenpainuvia hetkiä...pesisHunksit zumpaamassa, värikkäät asut, iloiset ilmeet ja mielettömän makiat murteet, olihan kyseessä valtakunnallinen turnee.
Viimeinen suurempi rutistus seuran tuomareilla on edessään huomenna lauantaina vk.ladypesisturnauksessa, jossa pelataan viidellä kentällä ja harrastepesissäännöillä.
RSS ATOM