Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Tänä vuonna kamppailu mitalisijoista oli äärimmäisen tiukka, mutta kolme puhdasta voittoa syksyn loppusarjassa toi kultaiset mitalit SoTen joukkueelle. Mestaruus maistui erityisen makealta, sillä kyseessä on joukueen ensimmäinen koskaan saavutettu Kultasija.
Oulussa syntynyt ja Kempeleellä ikänsä pesistaitojaan hionnut Mika on tekemässä unelmastaan totta: seurassa vastuullisessa roolissa toimiminen on ollut hänen haaveenaan ja nyt seuran saama OPM:n seuratuki tekee tästä mahdollisen toteuttaa.
Sunnuntaina 6.9. pelattiin Sirpan 50-v. juhlaottelu, johon oli saapunut kutsun kuulleena vanhoja pelikamuja ja valmentajia ja pesisystäviä. Katsomossa jännitettiin pelaajien puolesta ja sääntöjä rukattiin vastaamaan tämän päivän kuntoa.
Ensi kertaa oltiin mukana Superladysarjassa ja siinä vastassamme oli kovatasoisia joukkueita ja saimme todella panna parastamme, jotta akkaa kotiin saatiin. Keli suosi meitä koko päivän ja päivän avasi upeat Pesishunksit!
Varsinais-Suomen Pesis järjesti 9.9. Kairapesisturnauksen. Tapahtumassa oli myös Turku-Pesis edustettuna D-tyttöjen, D ja E-poikien joukkueden toimesta. Mikä Kairapesis oikein on?
Superin naisten kausi on ohi ja nyt on aika kiittää kaikkia, jotka ovat olleet mukana tänä kautena auttamassa ja tukemassa.
Superin naisten kausi päättyi, kun alemmat pudotuspelit Tyrnävää vastaan voitettiin voitoin 3-0. Mitä kaudesta jäi käteen ja pystyikö joukkue saavuttamaan kauden tavoitteensa?
Haku päätoimisen työntekijän toimeen päättyi 31.8.. Hakemuksia paikkaan tuli mukavasti. Ilmoitamme jatkosta myöhemmin.
Kauden pelit ovat pikkuhiljaa joukkueilla loppumassa, mutta juhlavuodessa edetään seuraavaan tapahtumaan.
Seuramme on mukana järjestämässä ensi kesän alueleiriä Turkuun yhdessä V-S Pesiksen kanssa. Alueleirille odotetaan saapuvaksi n. 50 G-, F-,E- ja D-ikäisten seurajoukkuetta omalta alueelta sekä Hämeestä ja Satakunnasta.
RSS ATOM