Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Koleassa säässä pelatussa superpesiksen ottelussa Turku-Pesis löylytti vierailija Viinijärven 2-0 (10-0 , 3-0).
Huhtikuussa toimintansa aloittanut F-ikäistenjoukkue on jo pelannut yhdessä muutaman pelin. Mitä joukkue odottaa tulevalta kesältä? Lisää pelaajia ja onnistumisia peleissä.
Suomen parhaimmat pesäpalloilijat kohtaavat tänä vuonna Helsingissä 2. - 4.7.2010. Tule mukaan varmistamaan, että tämän vuoden Itä-Länsi teemasta, "Pesäpallo valtaa Helsingin", tulee ikimuistoinen.
Tänä vuonna seuratukea haki ennätysmäärä seuroja ympäri Suomea. Turku-Pesis on yksi niistä seuroista, jotka haluavat olla mukana tulevaisuudessa kehittämässä aikuis- ja terveysliikuntaa.
Turun seudun alakoulujen oppilaat heittivät Miljoni Kopei -kisassa yhteensä 15 268 367 koppia, joka tekee 1285 koppia oppilasta kohden. Nyt tuloskortilla on mahdollisuus tulla seuraamaan Superpesistä ILMAISEKSI. Kortilla sisään pääsevät lapsen lisäksi myös vanhemmat. Miljoni Kopei -ottelu pelataan lauantaina 29.5. klo 16, Turku-Pesis - Viinijärven Urheilijat, Kupittaan pesisstadionilla.
Alueleiri kaipaa vielä joukkoihinsa lisää talkoolaisia. Apua ja osaamista kaivataan monessa paikassa, joten jokaiselle löytyy varmasti oma paikka. Ota yhteyttä Sirkka Niemiseen ja lähde reippaasti mukaan auttamaan onnistuneen Alueleirin toteutuksessa!
Rauman Fera ja Turku-Pesis pelasivat koleassa kelissä maraton ottelun joka ratkesi vasta toisessa kotituskisassa raumalaisten voittoon. 1-0 (2-2 , 0-0 , 0-0 , 3-2)
Tänä kesänä mukana on 15 sekajoukkuetta ja pelit pelataan kolmessa lohkossa Purokadun kentällä alkaen maanantai 31.5. jatkuen aina Juhannusviikolle.
Ottelusarjaan tulee lisäyksenä myös näiden sarjojen ottelut. Tuomarilista on teon alla näiden osalta, mutta ilmestyy pikapuolin lisäyksenä listoihin. Tähän mennessä tuomarivuorot on hoidettu tosi hienosti, kiitos siitä kaikille!
Turku-Pesis taisteli 1-0 (4-3 , 0-0) kotivoiton Lapuan Virkiästä. Kolmesta ensimmäisestä pelistä tilillä on kaksi voittoa ja viisi pistettä!
RSS ATOM