Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Jatta Vuorinen, 23, nähdään ensi kaudella pelaamassa naisten Superpesistä Turku-Pesiksen pelipaidassa. Jo viime kaudella avainpelaajiin lukeutunut Vuorinen toivoo, että toinen yhteinen kausi antaisi valmiudet näyttää joukkueen todelliset taidot.
Talvella nukkuvat uniaan vain karhut, kun taas seuraväki kerää varoja kesää varten mitä erilaisimmissa tehtävissä. Pelikausi korkattiin jo 2.1. ja seuraava suurempi koitos on Superilla naisten halliturnauksessa 13.2. Raumalla. Loppiaisia kaikille!
Impivaaraan oli kokoontunut joukkueita ympäri aluetta V-S Pesiksen isännöimään Tehotiimiturnaukseen 2.1. Pakkaspäivän pelit aloittivat pojat ja heti perään saapuivat tyttöjoukkueet intoa puhkuen pelaamaan. Kaikkiaan joukkueita oli paikalla 12!
On taas aika V-S Pesiksen järjestämän jokavuotisen tammiturnauksen Impivaaran palloiluhallissa. Suurin osa juniorijoukkueistamme osallistuu turnaukseen omissa ikäluokissaan.
Jo perinteeksi muuttunut Ilotulitteiden myynti Itäharjun ja Piispanristin Prismoissa alkaa joukkueidemme toimesta heti Joulun Pyhien jälkeen sunnuntaina 27.12. Kurvaamalla paikalle voit samalla hankkia Uuden Vuoden tulitteet meiltä!
Turku-Pesiksen väki toivottaa kaikille kanssamme toimiville tahoille mitä rauhaisampaa ja talvista Joulunaikaa ja samalla myös osumia Uudelle alkavalle Vuodelle.
Olemme saaneet taas hoidettavaksi viimevuotiset jääkentät Saarnipuisto-Puropelto-Luolavuori, joihin ehdimme viime talvena tutustua joukolla lähes kahdeksan viikon mittaisen talvijakson ajan. Kentän hoito alkaa 1.1.2010 heti Uudenvuoden vaihtumisen jälkeen!
Joukkueet olivat myyneet arpoja kivan määrän ja kartuttivat samalla oman joukkueensa ja seuran toimintakassaa. Johtokunnan kokouksessa 15.12. jännitettiin voittajaa.
Ykköspesis käynyt päivittämässä kauden 2010 rinkinsä ja uutisensa sivuilleen.Käy katsomassa:).
Mika on pistänyt tuulemaan ja eilen pidetyssä seuratapaamisessa esiteltiin tulevan alkuvuoden koulutuskalenteria. Tilaisuudet on suunnattu seuran omille valmentajille ja ohjaajille.
RSS ATOM