Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Perinteiselle Pesisväen Palkintoristeilylle menneenä viikonloppuna oli kokoontunut n. 200 pesäpalloilijaa seuraamaan kiinnostavaa Talk-Showta sekä parhaiden Palkintogaalaa Silja Galaxyllä.
Esimerkkiuutinen (15.9.2010)
Maanantaina pelattiin Kupittaalla firmapesiksen Soten ja Wallacin välinen ottelu, jossa ratkaistiin sarjan hopea ja pronssitila.
Perinteinen syksyn palkitsemisristeily on kovaa kyytiä lähestymässä. Mukaan on lähdössä viime kesän alueleirin järjestelytoimikunnan puuhaihmisiä sekä osa eri joukkueiden pelaajia ja valmentajia taustoineen.
Eilen sijoista 1-3 käyty kiivas ja tasaväkinen, tasokas mittelö päättyi niukkaakkin niukemmalla tuloksella siten, että Sote joutui antautumaan yhdellä juoksulla, tulos 13-12 Onnimannille ja näin koko kauden puhtaalla pelillä pelannut joukkue sai aloittaa juhlinnan.
Myllytyssarjojen osalta viimeinen viikko on käynnistynyt. Kuten yllä olevasta ohjelmasta näkyy, jäljellä on enää muutama ottelu ja sitten kesän ottelurumba on saatu päätökseen.
Viime lauantaina Kupittaalla nähtiin mieleenpainuvia hetkiä...pesisHunksit zumpaamassa, värikkäät asut, iloiset ilmeet ja mielettömän makiat murteet, olihan kyseessä valtakunnallinen turnee.
Viimeinen suurempi rutistus seuran tuomareilla on edessään huomenna lauantaina vk.ladypesisturnauksessa, jossa pelataan viidellä kentällä ja harrastepesissäännöillä.
Perinteistä seurapäivää vietettiin viime sunnuntaina 5.9. heti kun viimeisetkin ladypesisläiset olivat valmiita päättämään turnauksensa. Ohjelmassa oli haastepelejä junnujoukkueiden kesken ja vanhoja nostalgisia aikoja muisteltiin aikaisempien pelaajasukupolvien tavatessa toisensa.
Kupittaan valtaa lauantaina 4.9. iloinen ja värikäs naislauma, nälkäisiä liikkujia on kerääntymässä hauskojen otteluiden tiimoilta kaikkiaan 25 joukkuetta eri puolilta Suomea. Kaikkiaan vallataan käyttöön kaikki 5 pesiskenttää!
RSS ATOM