Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Kevätkierroksen otteluista on pelattu lähes puolet ja juoksuja on tehty tasaiseen tahtiin joukkueiden toimesta. Säät ovat suosineet ottelupäivinä ja myös aurinkopalloja on nähty muutama.
Kaikki alueleirillä mukana olleet leiriläiset ja leirillä korvaamatonta työtä tehneet talkoolaiset pääsevät Naisten Superpesisotteluun ilmaiseksi sisään. Päättäjäisten ja Valo -ottelun LIVE -linkki klo 15.30 -->
Kauan odotettu ja työstetty kolmen alueen Alueleiri on viittä valmis alkamaan. Leirin avajaisia vietetään Kupittaan pesisstadionilla perjantaina 11.6. klo 12.30 alkaen. Tule seuraamaan leirin avausta kanssamme seuran kotipesään Kupittaalle.
Viime vuoden tapaan yleisö pääsee vaikuttamaan joukkueiden valintaan. Äänestä omaa suosikkiasi sekä miesten että naisten joukkueeseen.
Käy tutustumassa Turku-Pesiksen naisten kakkosjoukkueeseen. Joukkue-esittelyt löydät Ykköspesisjoukkueen sivulta kuvien kera.
Tämän kauden aluesarja on alkanut viime vuoden tapaan erittäin mallikkaasti. Joukkue on tuonut jokaisesta pelistään vähintään 2 pistettä kotiin.
Kevät on valmistumisten ja juhlan aikaa. Joillakin opiskeluelämä häämöittää YO-juhlien jälkeen ja jotkut taas ovat lukemiset ja tenttimiset suorittaneet valmistumalla haluamaansa ammattiin. Niin myös Turku-Pesiksessä.
Alueleiri on alkamassa ensi viikon perjantaina ja leirille tuomareiksi ilmoittautuneet kaipaavat lisävoimia meidän omasta seurasta. Tutki aikatauluasi ja ilmottaudu vaikka osaksi päivää..kaikki apu on tarpeen!
Pohjoisen oma poikamme, Mika Takalahti, on saanut huomiota myös kotiseutunsa paikallislehdessä. Lue juttua Mikasta osoitteessa www.rantalakeus.fi --> urheilu.
Turku-Pesiksen taistelu Porissa ei riittänyt sarjapisteiden saamiseen, mutta kotijoukkue menetti ensimmäisen pisteen tällä kaudella. Ottelu päättyi 1-0 (2-1 , 3-3).
RSS ATOM