Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Naisten Superpesisjoukkue kävi avaamassa talvikauden harjoituspelit menneenä viikonloppuna Raumalla ja Porissa. Ennakkoarvauksista poiketen tappio tuli Feralle (2-0) ja Pesäkarhuista otettiin voitto kotiin (0-1).
Seurayhteistyön hedelmänä syksyn aikana saatiin alueen seuraväki yhteen useampana kertana ja tuloksena oli, että alueen B-tyttöjen terävin kärki edustaa tällä kaudella Laitilan Jyskettä tyttöjen Superpesiksessä.
Urheilu- ja vapaa-ajan erikoisliike Sportia on tehnyt yhteistyötä Turku-Pesiksen kanssa viisi vuotta. Kolme vuotta sitten suhde virallistettiin ja myymälä on toiminut turkupesisläisten virallisena urheilukauppana.
Tammikuun paukkupakkasilla on hyvä jatkaa sisätiloissa valmennuskoulutuksilla. Tällä kertaa vuorossa on kaikkia kiinnostava sisäpeliosuus, sillä treenipelit häämöttävät edessä päin.
Turun Superpesisjoukkueen monivuotinen kapteeni Minna Litmanen, 28, nähdään tulevana kesänä niin joukkueen riveissä kuin kapteenin roolissa. Kausi alkaa toukokuun 12. päivä Porin Pesäkarhuja vastaan.
Kaksinkertaisen runkosarjan lisäksi pelataan paikallislohkot yksinkertaisena sarjana, jolloin runkosarjan ottelumäärä on 24. Turun kanssa paikallislohkossa ovat Rauma sekä Pori. Turku aloittaa sarjan Poria vastaan.
Järjestämme Varsinais-Suomen Pesiksen kanssa yhteistyössä Hiihtoloman Pesiskoulun Impivaaran jalkapallohallissa 23.-26.2.2010.
Kauan ja hartaasti odotettu palkintojenjakotilaisuus pidettiin joukkueen kesken juuri ennen Joulua. Joukkue on samalla siirtynyt C-poikien sarjaan ja ensimmäiset pelitkin on jo hallissa pelattu. Syksyllä joukkue sijoittui siis hienosti hopealle omassa sarjassaan!
Joukkueiden lyöntiharjoittelu sai uutta puhtia juuri vuoden vaihteen tienoilla. Aikaisemmin golfiin sisälyöntiin suunniteltu rata muutettiin soveltuvaksi myös pesäpallon lyöntiharjoitteluun. Harjoitukset ovat pyörähtäneet käyntiin ja kokemukset ovat hyviä!
Suunnittele logo kesän alueleirille ja voita yllätyspalkinto!
RSS ATOM