Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Eilen sijoista 1-3 käyty kiivas ja tasaväkinen, tasokas mittelö päättyi niukkaakkin niukemmalla tuloksella siten, että Sote joutui antautumaan yhdellä juoksulla, tulos 13-12 Onnimannille ja näin koko kauden puhtaalla pelillä pelannut joukkue sai aloittaa juhlinnan.
Myllytyssarjojen osalta viimeinen viikko on käynnistynyt. Kuten yllä olevasta ohjelmasta näkyy, jäljellä on enää muutama ottelu ja sitten kesän ottelurumba on saatu päätökseen.
Viime lauantaina Kupittaalla nähtiin mieleenpainuvia hetkiä...pesisHunksit zumpaamassa, värikkäät asut, iloiset ilmeet ja mielettömän makiat murteet, olihan kyseessä valtakunnallinen turnee.
Viimeinen suurempi rutistus seuran tuomareilla on edessään huomenna lauantaina vk.ladypesisturnauksessa, jossa pelataan viidellä kentällä ja harrastepesissäännöillä.
Perinteistä seurapäivää vietettiin viime sunnuntaina 5.9. heti kun viimeisetkin ladypesisläiset olivat valmiita päättämään turnauksensa. Ohjelmassa oli haastepelejä junnujoukkueiden kesken ja vanhoja nostalgisia aikoja muisteltiin aikaisempien pelaajasukupolvien tavatessa toisensa.
Kupittaan valtaa lauantaina 4.9. iloinen ja värikäs naislauma, nälkäisiä liikkujia on kerääntymässä hauskojen otteluiden tiimoilta kaikkiaan 25 joukkuetta eri puolilta Suomea. Kaikkiaan vallataan käyttöön kaikki 5 pesiskenttää!
Kolmas kausi naisten Superpesiksessä toi mukanaan Turku-Pesikselle selkeän paikan ylemmissä pudotuspeleissä sekä saavutetun tavoitteen.
Kun pelit suurelta osalta ovat jo tauonneet, saadaan jännitystä kentälle Sirkuksen muodossa. Jokasyksyiseen tapaansa Sirkus Finlandia majoittautuu kivituhkakentille keskiviikosta sunnuntaihin tällä viikolla.
Kupittaan valtaa lauantaina 4.9. iloinen ja värikäs naislauma, nälkäisiä liikkujia on kerääntymässä hauskojen otteluiden tiimoilta kaikkiaan 26 joukkuetta eri puolilta Suomea. Kaikkiaan vallataan käyttöön kaikki 5 pesiskenttää!
Viime viikolla pelattujen otteluiden avulla saatiin selvitettyä lohkovoittajat ja muut sijoitukset kolmessa pelattavassa lohkossa. Nyt päästään ottelemaan lopullisista sijoituksista heti ensi viikolla, kun sirkus on siirtynyt Saloon.
RSS ATOM