Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Turun Superpesisjoukkueen monivuotinen kapteeni Minna Litmanen, 28, nähdään tulevana kesänä niin joukkueen riveissä kuin kapteenin roolissa. Kausi alkaa toukokuun 12. päivä Porin Pesäkarhuja vastaan.
Kaksinkertaisen runkosarjan lisäksi pelataan paikallislohkot yksinkertaisena sarjana, jolloin runkosarjan ottelumäärä on 24. Turun kanssa paikallislohkossa ovat Rauma sekä Pori. Turku aloittaa sarjan Poria vastaan.
Järjestämme Varsinais-Suomen Pesiksen kanssa yhteistyössä Hiihtoloman Pesiskoulun Impivaaran jalkapallohallissa 23.-26.2.2010.
Kauan ja hartaasti odotettu palkintojenjakotilaisuus pidettiin joukkueen kesken juuri ennen Joulua. Joukkue on samalla siirtynyt C-poikien sarjaan ja ensimmäiset pelitkin on jo hallissa pelattu. Syksyllä joukkue sijoittui siis hienosti hopealle omassa sarjassaan!
Joukkueiden lyöntiharjoittelu sai uutta puhtia juuri vuoden vaihteen tienoilla. Aikaisemmin golfiin sisälyöntiin suunniteltu rata muutettiin soveltuvaksi myös pesäpallon lyöntiharjoitteluun. Harjoitukset ovat pyörähtäneet käyntiin ja kokemukset ovat hyviä!
Suunnittele logo kesän alueleirille ja voita yllätyspalkinto!
Pesiksen alueleiri Turussa kesäkuussa 11.-13.6.2010 lähestyy. Etsimme nuoria innokkaita, idearikkaita ja vastuullisia toimijoita.
Monilta taisi mennä silmien ohitse TS:n artikkeli viime perjantailta 15. tammikuuta. Kyseessä oli taloussivujen uutinen, jossa kerrottiin meitä seuraväkeä ilahduttava viesti.
Lauantaina 16.1. kokoontui alueen seuraväki Naantaliin keskustelemaan ja saamaan uusia ja innostavia eväitä tulevaisuuden rakentamisessa omissa kotipesissään.
Käy katsomassa miten Superin naiset pelaavat talvikaudella ja lähde kannustamaan joukkue hyviin suorituksiin sekä tietenkin seuraamaan talvikauden kuntoa!
RSS ATOM