Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Turku-Pesis on päättänyt palvella pesisihmisiä kaudella 2010 ja näyttää jokaisen Superpesiksen kotiottelunsa suorana netissä!
Molempien kevään koulutustilaisuuksien saldona meillä seurassa on 69 tuomaria. Tällä määrällä pystytään kaikille tuomareille takaamaan riittävästi eikä liikaa tehtäviä. Suurin osahan myös pelaa itse omissa sarjoissaan.
Jokakeväinen kamppailu Kupittaan Maljasta päättyi jälleen Porin Pesä-Karhujen voittoon 0-1 (4-10, 3-3) tuloksella. Samana päivänä pelattiin myös Ykköspesiksen pelejä ja junnuille oli järjestetty Taitokisaa.
Eilen illalla aurinkoisella Kupittaalla hääri suuri joukko seuraväkeä harjan ja haravan varressa. Puhdasta jälkeä saatiin ja lavallinen roskaa siirtyy autuaimmille mannuille. Tästä on hyvä jatkaa jo aloitettua ulkokautta!
Selvä kevään merkki on jälleen Sariolan saapuminen Kupittaalle 12.4. Tivoli on auki 16.4. - 2.5. välisenä aikana ja vie meidän kotipesästä puolentoista kivituhkakenttää. Sopu sijaa antaa jälleen tänäkin keväänä.
Kesän hauskimpaan yhteispeliin yrityksille ja yhteisöille voi ilmoittautua jo tänään. Kevät on jo pitkällä ja räpylät on kaivettu kaapeista ja mieli halajaa innokkaana jo pesiskentälle.
Kauden ensimmäiset pelit pelataan D-pokien turnauksessa sunnuntaina 18.4. Sitä ennen seuraväki kokoontuu talkoisiin keräämään lumen alta paljastuneet roskat ja siivoamaan sisätilat kauden alkajaisiksi.
Ennatyskylmä talvi on takana ja kenttä alkaa olla pelattavassa kunnossa. Talven luistinkenttien hoidosta saimme nauttia lähes 12 viikkoa! Kiitos kaikille kolan varressa hääränneille touhukkaille seuraihmisille!
Seuraväki toivottaa kaikille leppeitä Pääsiäispyhiä. Kevät tulee kohinalla ja valon määrä lisääntyy. Erilaiset värit valtaavat ympäristön, keltainen ja vihreä eri muodoissaan.
Neljä Turun tyttöä taisteli Laitilan Jyskeen paidassa B-tyttöjen SM-mitalista menneenä viikonloppuna. Raumalla pelatut ottelut jäivät kuitenkin harmittamaan, sillä mitalipelipaikka oli kiinni juoksusta.
RSS ATOM