Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Tulevana sunnuntaina pelataan tärkeät kotiottelut niin naisten kuin miestenkin suomensarjassa. Jatkoon pääsystä kisataan molempien joukkueiden voimin ja kaikki yleisön tuki ja kannustus on tarpeen!
Ulkona paahtaa helle ja palloa on heitelty ulkona koko kesän ajan. Nyt pesisväki päätti haastaa itsensä sisätiloissa, Kupittaan keilahallissa. Tarkoituksena oli kohdata rennon pelailun merkeissä leireilyjen jälkeen ja toisaalta taas ennen syyssarjan alkamista.
Kuuma kesä jatkuu ja muutamilla lomakausi on vasta alkamassa...seuran toimisto lomaili heinäkuun ja nyt on taas aika tarttua töihin.
Torstaina pelataan kaikki Nuorisoleirin itä-länsi-ottelut. Tällä kertaa seurasta ei tullut pelaajaedustusta. Seuran C-pojat aloittavat huomenna sijoituspelit sijoista 13-16 ja viimeiset pelit pelataan perjantaina.
Ensimmäinen myllytyssarjan peli pelataan jo tiistaina 5.8. kun D-tyttöjä vastaan saapuu Mynämäen Vesan tytöt. Samaten juniorijoukkueet jatkavat syksyn sarjojaan sovitun otteluohjelman mukaan.
Joukkue selvitti tiensä leirikarsintasarjassa koko Suomen 16 parhaan joukkueen kilpasarjaan. Koko leirivahvuus on 91 joukkuetta ja n. 80 nuorisotuomaria ja leirin aikana leiriläiset pääsevät seuraamaan kaksi miesten Superin ottelua. Leiri pelataan 27.7. - 1.8. välisenä aikana Seinäjoen seudun lähikentillä.
Eilen pelatusta lounaislohkon suomensarjan ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu, jossa molemmissa jaksoissa nähtiin hienot takaa-ajonousut molempien joukkueiden osalta.
RSS ATOM