Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Lohkojen 1-4 aloittavat taiston jatkoon pääsystä ja Turun miehet aloittavat taiston Jokioista vastaan lauantaina ja heti perään kotona Kupittaalla.
Harrastepesisjoukkue Akkalauman pelikauden loppuminen lähellä
Elokuun 23.-24.päivänä pelataan Tampereella C-tyttöjen ja C-poikien alueturnaukset. Mukana ovat Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Suomi, Häme ja Varsinais-Suomi.
Viime kauden päätteeksi seura luopui naisten Superpesispaikasta ja tämä aiheutti jonkun verran hämmennystä turkulaisissa. Miksi? Mitä nyt? Loppuuko pesis kokonaan Turusta? Kaupungin ihmisiä ja yhteistyökumppaneita piti vakuutella, että seura elää ja porskuttaa hyvällä mallilla eteenpäin...ilman pääsarjatason joukkuetta.
Syksyn ottelut pelataan kahdessa lohkossa sijat 1-4 ja 5-8 ja perjantaina 5.9. kokoonnutaan firmapesiksen 30-v. juhlapäivänä palkintojenjakoon. Syksyn kaikki ottelut pelataan Kupittaalla.
Ladypesisturnaus on jo kohta ovella ja joukkueessa on kova kuhina. Mukaan mahtuu vielä ja turnaushan pelataan lauantaina 6.9. jolloin Kupittaalle saapuu valtakunnalliseen Ladypesisturnaukseen 36 joukkuetta!
Kupittaalla pelataan tosissaan ensi sunnuntaina. Naisten suomarin toinen jatkopeli alkaa klo 15.00 Hämeenlinnan Paukkua vastaan ja sitä reunustavat naisten ja miesten maakiksen pelit.
Eilen pelatussa miesten suomensarjan ottelussa pelattiin jatkopelien kotiedusta. Viikolla haavoittunut Karjulauma ontui otteluun täynnä taistelua, mutta vastustaja oli tällä kertaa kovempi.
RSS ATOM