Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Joko olet kaivanut luistimet esiin kaapista ja käynyt tekemässä piretteja jäällä? Jollet, niin nyt on korkea aika.
Turku-Pesiksen miesten edustusjoukkue läväytti blogissaan aikamoisen uutisen julkistaessaan uuden pelaajahankinnan myöhään torstai-iltana. Kolme SM-mitalia saavuttanut Mikko Lahtinen, 34, pukee ylleen Turku-Pesiksen pelipaidan.
Torstai-illalla Tuomisen puhelin soi. Soittaja on Loimaan Palloilijat Junioripesiksen miesten Ykköspesisjoukkueen pelinjohtaja J-P Niittymäki. Puhelun aiheena on lauantaina pelattava turnaus Kotkassa ja Tuomisen pelaaminen miesvajeesta kärsivän joukkueen kanssa. Tuominen innostuu heti asiasta, onhan kyseessä Ykköspesisdebyytti, vaikka harjoitusturnauksesta onkin kyse. Perjantai-iltana Tuominen pakkaa pelikassia valmiiksi ja lauantaiaamuna alkaa matka kohti Kotkaa, jonne hän ennättää ennen Loimaan joukkuetta.
Varsinais-Suomen Pesis järjestää alueen E-ikäisille turnauksen hiihtolomaviikolla Impivaaran jalkapallohallissa. Turnauspäivänä toimii maanantai 17.2. Seurastamme turnaukseen osallistuu E-poikien joukkue.
Äitienpäivän aattona 10.5. nähdään Turun Kupittaan pesisstadionilla miesten Superpesisottelu Kankaanpään Maila – Hyvinkään Tahko. Kyseessä on avaustapahtuma Varsinais-Suomen Pesis ry:n 20-vuotisjuhlavuonna. Turku-Pesis toivoo katsojien löytävän katsomoon heti kauden alusta.
Nyt voisi kysyä, että "mitä jäbä duunaa?" Ja vastaukseksi voisi sanoa, että käy lukemassa neljän uuden jäbäleissonin kuulumiset Kupittaan Karjujen blogista.
Viime lauantaina Loimaalla järjestetty lyöjäkoulutus alueen junioreille tarjosi paljon uusia ajatuksia parantaa tulevan kesän lyöntipeliä. Asiantuntevina kouluttajina toimivat vuoden pesäpalloilija 2012 Juha Korhonen sekä Superissakin päävalmentajana toiminut Timo Lamminen. Turusta koulutukseen osallistui parisenkymmentä innokasta junioria.
Miesten Suomensarjajoukkue on aloittanut esittäytymiskierroksensa viime viikolla blogissaan. Nyt numeroilla kolme, neljä, viisi ja kuusi esittäytyvät karskit karjut Jani Kapuinen, Sami Moisander, Joakim Svärd ja Lassi Tuominen.
Nyt on lähes viimeinen hetki hankkia itselleen tämän vuoden seinäkalenteri...ja mikä sen parempi vaihtoehto kuin Turku-Pesiksen nais- ja miesjoukkueiden tuottama elokuva- ja pesishenkinen kalenteri.
RSS ATOM