Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Turkulaisten viraaksi tänään saapuu Pöytyän Urheilijoiden tyttöjoukkue, joka on yhdistelmä useamman seuran pelaajista. Alkumakua saatiin joukkueden kohdatessa toisensa Pääsiäisturnauksessa.
Lisäsimme kausikortin lunastusaikaa viikolla, jotta mahdollisimman monella olisi mahdollisuus hankkia kortti tarjoushintaan 35 eur. Vielä siis ehdit mukaan!
Kokoonnumme taas siivoamaan kentän ympäristöä torstaina 5.5. klo 17.30 alkaen. Haravoidaan lehdet ja roskat pois ja tehdään tilaa uudelle kasvulle.
Tiistain saatiin julkistettua junioreiden aluesarjojen ohjelmat ja nyt siis kaikki kesän ottelut on selvillä. Pelit alkaa jo ensi viikolla 3.5. C-tyttöjen sm-karsintaottelulla ja sitten jatketaan, kun Tivoli on lähtenyt.
Turku sai viime syksynä riveihinsä uuden tulisieluisen taistelijan Laitilasta. Personal Trainerina Liikunta- ja hyvinvointikeskus Elixiassa työskentelevä Päivi Aalto tunnustautuu harjoittelunarkomaaniksi, joka laittaa niin harjoituksissa kuin peleissä 110 %:sti itsensä likoon. Voimakas tahtopelaaja tuo joukkueeseen lisää fyysisyyttä ja kovuutta.
Poikkeuksellisen lämmin, aurinkoinen ja lähes tuuleton kevätsää antoivat loistavat puitteet tämän vuotiselle Tivoli Sariola –turnaukselle, jonka ensimmäiseen vaiheeseen osallistui pääsiäismaanantaina kaikkiaan 15 F-C ikäistä juniorijoukkuetta. Iloisia ilmeistä ja onnistumisen riemua koettiin varmaan kaikissa joukkueissa, vaikka tappioita olisi tullutkin.
RSS ATOM