Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Turun seudun alakoulujen oppilaat heittivät Miljoni Kopei -kisassa yhteensä 15 268 367 koppia, joka tekee 1285 koppia oppilasta kohden. Nyt tuloskortilla on mahdollisuus tulla seuraamaan Superpesistä ILMAISEKSI. Kortilla sisään pääsevät lapsen lisäksi myös vanhemmat. Miljoni Kopei -ottelu pelataan lauantaina 29.5. klo 16, Turku-Pesis - Viinijärven Urheilijat, Kupittaan pesisstadionilla.
Alueleiri kaipaa vielä joukkoihinsa lisää talkoolaisia. Apua ja osaamista kaivataan monessa paikassa, joten jokaiselle löytyy varmasti oma paikka. Ota yhteyttä Sirkka Niemiseen ja lähde reippaasti mukaan auttamaan onnistuneen Alueleirin toteutuksessa!
Rauman Fera ja Turku-Pesis pelasivat koleassa kelissä maraton ottelun joka ratkesi vasta toisessa kotituskisassa raumalaisten voittoon. 1-0 (2-2 , 0-0 , 0-0 , 3-2)
Tänä kesänä mukana on 15 sekajoukkuetta ja pelit pelataan kolmessa lohkossa Purokadun kentällä alkaen maanantai 31.5. jatkuen aina Juhannusviikolle.
Ottelusarjaan tulee lisäyksenä myös näiden sarjojen ottelut. Tuomarilista on teon alla näiden osalta, mutta ilmestyy pikapuolin lisäyksenä listoihin. Tähän mennessä tuomarivuorot on hoidettu tosi hienosti, kiitos siitä kaikille!
Turku-Pesis taisteli 1-0 (4-3 , 0-0) kotivoiton Lapuan Virkiästä. Kolmesta ensimmäisestä pelistä tilillä on kaksi voittoa ja viisi pistettä!
Lauantaina 15.5 pelattiin Turku-Pesiksen naisten ykköspesisjoukkueen kauden avausottelu. Vastassa oli Kupittaalla Pöytyän Urheilijat. Ottelu päättyi Turun voittoon 1-0 ( 12-6, 6-6 ).
Jokakeväiset Turun koulujen väliset pesäpallosarjat tyttöjen ja poikien osalta käynnistyvät Kupittaalla huomenna 18.5. ja jatkuvat tiiviisti ensi viikolle. Otteluiden tuomaritehtävistä vastaa suuri joukko seuran tuomareita.
Lue otteluraportit kauden avauspeleistä Turku-Pesis - Porin Pesäkarhut ja Siilinjärven Pesis - Turku-Pesis
Ilmoittatumisaikaan mennessä mukaan on tullut mukava määrä uusia ja vanhoja joukkueita. Peliohjelma on teon alla ja ilmestyy alkuviikosta. Otteluthan pelataan kevään osalta Purokadun upealla kentällä.
RSS ATOM