Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Pienen tauon jälkeen viukan varteen tekee paluun konkarikaksikko, joka on hetkeksi laskettu irti Markon toiveesta. Debyytti on lauantaina Ykkössarjan pelissä H:linnan Paukun saapuessa Kupittaalle klo 13.00 alkavaan peliin.
Tarkkasilmäiset ovat varmaan jo huomanneet, että etusivulta on kadonneet peli- ja tuomarikalenterit. Ne löytyvät nyt Kalenterien alta, sinne lisätään kohta myös tuo myllytyssarjojen tuomarikalenteri, jotta kaikki pääsevät näkemään, mitä Kupittaalla pelataan ja koska.
Junioreiden myllytyssarjaan tuli kaikkiaan 25 kotiottelua. Osa peleistä joudutaan siirtämään Sirkus Finlandian tieltä pois elokuun 25.-28. välisenä aikana. Jokaiselle juniorijoukkueelle tulee tehtäviä tasaisesti ja alkuperäisessä tuomarilistassa olevat tehtävät ovat voimassa nekin.
Tänään torstaina pelataan leirin Itä-Länsi -ottelut. Poikien pelisarjasta edustusotteluun on valittu Lännen paitaan Markus Lammi ja tyttöjen edustusotteluun Maija Oivanen. Tyttöjen Itä-Lännessä takarajatuomarina toimii Emmy Hömppi.
Varma syksyn merkki on kovaa kyytiä lähestymässä, nimittäin Kupittaan valtaa iloinen naisenergiaa pursuava lähes 30 joukkueen verran naisia, toki mukana on tietysti muutama rohkea mieskin.
Heinäkuun 17.-22. välisenä aikana pelataan Jyväskylässä alle 16-v. pesiksen Suomenmestaruudesta. Seuran molemmat joukkueet karsiutuivat SM-karsintapeleissä jatkosta ja pelaavat siis leirin pelisarjassa. Viikkoon mahtuu paljon muutakin kuin pelejä.
RSS ATOM