Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Itä-Länsi otteluiden jälkeen Kupittaalla nähdään taas monia jännittäviä hetkiä. On Superia ja Ykköspesistä, C-tyttöjen leirikarsintaa jne. Omien pelien lisäksi Kupittaalla pelataan B-t. Superin ottelu perjantaina 9.7.
Käy katsomassa kuvia seuran nuorimpien pelaajien peleistä. Kuvat on ottanut Esa Eronen.
Turku-Pesiksen naisten ykköspesisjoukkue on kahdeksan joukkueen lohkossa upeasti toisena, kun noin puolet otteluista on pelattu
15 joukkueen firmapesissarjassa on saatu kevätkierroksen ottelut päätökseen. Kevätkierroksella pelattiin kaikkiaan 23 ottelua kolmessa eri lohkossa ja lohkojohtajat ovat selvillä.
Sekä naisten että B-tyttöjen Lännenjoukkue saa kokea turkulaisten pesäpalloilijoiden tahdonvoiman sekä kentällä että pelinjohdossa.
Käynnissä olevat aikuisten harrastepesissarjojen pelaajat on kutsuttu Kupittaalle seuraamaan Turun Superin ottelua Oulua vastaan. Ottelu alkaa klo 16.00. Ottelun LIVE-linkki >>
Kolmen päivän aherrus kentillä, kouluilla, keittiössä, kanslioissa ja monissa muissa paikoissa on saanut arvoisensa päätöksen. Sunnuntaina vietettiin leirin päättäjäisiä Kupittaalla ja sen jälkeen seurattiin kotijoukkueen voitokasta Superpesisottelua.
Kevätkierroksen otteluista on pelattu lähes puolet ja juoksuja on tehty tasaiseen tahtiin joukkueiden toimesta. Säät ovat suosineet ottelupäivinä ja myös aurinkopalloja on nähty muutama.
Kaikki alueleirillä mukana olleet leiriläiset ja leirillä korvaamatonta työtä tehneet talkoolaiset pääsevät Naisten Superpesisotteluun ilmaiseksi sisään. Päättäjäisten ja Valo -ottelun LIVE -linkki klo 15.30 -->
Kauan odotettu ja työstetty kolmen alueen Alueleiri on viittä valmis alkamaan. Leirin avajaisia vietetään Kupittaan pesisstadionilla perjantaina 11.6. klo 12.30 alkaen. Tule seuraamaan leirin avausta kanssamme seuran kotipesään Kupittaalle.
RSS ATOM