Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Pöytyän Lukon talolle oli kerääntynyt seuraväkeä kertaamaan menneen kauden tapahtumia ja kuulemaan pesäpallo 90-v. Juhlavuoden tapahtumista ja toimista uuden toimintasuunnitelman pohjalta.
Viime vuonna aloitettiin lähes samalla päivämäärällä Ilotulitteiden myynti sekä jääkenttien hoito. Toivotaan, että tänä vuonna talvi on pitkä ja siis miinuksella pitkään, jotta luistinkentät saadaan pidettyä kunnossa ja voidaan olla mukana tarjoamassa ulkoilumahdollisuus kaikille turkulaisille.
Varsinais-Suomen Pesis tarjoaa halukkaille junnujoukkueille mahdollisuuden pelata pesistä aivan oikein perjantaina 30.12. järjestettävässä talviturnauksessa.
Perjantaina 4.11. Vantaalla kokoontuneilla superpesisseuroilla on täysi syy suunnata katseensa innostuneina kohti lajin 90-vuotisjuhlavuotta.
Eilen ilmestyneessä selvityksessä on listattu lasten pelaajalisenssien määrien mukaisesti eri pesisseurat nimeenomaan B- ja G-lisenssien osalta (synt. 1993 tai myöhemmin).
Eilen alueen seurat kokoontuivat yhteen kuulemaan ensi kauden juhlallisuuksista ja samalla päivitettiin seurojen kuulumisia. Koossa tällä kertaa olivat liiton alaisissa sarjoissa pelaavat seurat.
Tulevalla kaudella naisten Superpesistä pelataan 11 joukkueen voimin, kun Superpesiksen hallitus myönsi paikan sitä anonelle Kempeleen Kirille, joka syksyn nousukarsinoissa hävisi Superpesispaikan Vihdin Pallolle.
Kahdentoista joukkueen lopullinen järjestys sekajoukkueden firmapesiksessä on nyt päivitetty sivuille. Mitalistit ovat saaneet mitalinsa ja joukkueiden omat mitalijuhlat on käynnissä, mikäs sen mukavampaa kuin muistella kesän tapahtumia.
Pesäpalloliiton ja Superpesiksen päätösristeily viime viikonloppuna toi palkintoja myös meille. Miesten vastaava palkinto meni Kiteen Pallolle.
Perinteiseen tapaan kokoonnumme kotipesään sunnuntaina 9. lokakuuta klo 15.00 kunnostamaan kesän jäljiltä jääneet varastot ja kuuluttamon. Myös kioskitilasta häädetään kaikki tarpeeton pois.
RSS ATOM