Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Tänään torstaina pelataan leirin Itä-Länsi -ottelut. Poikien pelisarjasta edustusotteluun on valittu Lännen paitaan Markus Lammi ja tyttöjen edustusotteluun Maija Oivanen. Tyttöjen Itä-Lännessä takarajatuomarina toimii Emmy Hömppi.
Varma syksyn merkki on kovaa kyytiä lähestymässä, nimittäin Kupittaan valtaa iloinen naisenergiaa pursuava lähes 30 joukkueen verran naisia, toki mukana on tietysti muutama rohkea mieskin.
Heinäkuun 17.-22. välisenä aikana pelataan Jyväskylässä alle 16-v. pesiksen Suomenmestaruudesta. Seuran molemmat joukkueet karsiutuivat SM-karsintapeleissä jatkosta ja pelaavat siis leirin pelisarjassa. Viikkoon mahtuu paljon muutakin kuin pelejä.
Valtakunnallinen Suurleiri on jo vinhassa käynnissä ja kaksi ensimmäistä pelipäivää on jo pelattu. Mukana leirillä on 108 joukkuetta alle 14-v. tyttöjä ja poikia eri puolelta Suomea Espoosta Rovaniemelle ja Kiteeltä Raumalle.
Pelisarjan Itä-Länsi -ottelussa Lännen paidassa pelasi E-poikien Henri Holmberg. Itä oli ottelussa vahvempi tuloksella 10-5. Arvo-otteluiden tuomareitehtävissä nähtiin myös turkulaisia.
RSS ATOM