Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Kauden päätteeksi miesten joukkue pelasi itsensä sarjatasoa ylemmäksi. Tänään on lähtenyt eteenpäin seuran virallinen ilmoitus ensi kauden Suomensarjapaikan vastaanottamisesta.
Syksy on usein muutosten aikaa. Niin myös Marjukan elämässä. Lähes kolmen vuoden rupeama Superpesiksen lukkarin tontilla Kupittaalla vaihtuu nyt Jyväskylän Hippokselle.
Pesisväen Palkitsemisristeilyllä palkittiin alueen menestyjiä niin pelaajia, valmentajia ja tekoja. Tälla kaudella parhaan naispelaajan tittelin vei ansaitusti Itä-Länsi edustajamme ja koko kauden hienosti pelannut Iina.
Seura on kutsutut mukaan kaikkien joukkueiden valmentajat ja joukkueenjohtajat kiitoksena koko kauden uurastuksesta. Mukaan onkin lähdössä mukava määrä seuran toimijoita niin jurniori- kuin aikuisjoukkueidenkin puolelta.
Joukkue kokoontuu vielä Kupittaalle lauantaina 24.9. pelailemaan ja sen jälkeen ruokailuun ja saunaan. Sieltä usean matka jatkuu muun seuraväen lailla Siljan terminaaliin ja Pesisristeilylle. Lue kauden mietteistä.
Kyseistä viikkoa vietetään vuosittain 16.-22.9 välisenä aikana koko Euroopan alueella. Kaupungit ja kunnat järjestävät erilaisia tapahtumia ja pysyviä toimenpiteitä kestävämmän liikkumisen puolesta. Tämän vuoden teema on Valitse Viisaasti Liikenteessä.
Eilen käydyssä jännittävässä ottelussa ratkaistiin tämän kesän sekajoukkueiden firmapesiksen mestaruus, kun Wallac voitti Onnimannin tuloksella 6-5. Molemmat joukkueet ovat olleet mukana firmapesiksessä usean vuoden ajan ja molemmilla on mitaleita useita. Wallacille mestaruus on ensimmäinen!
Valtakunnallinen E-poikien SM-Hitteriturnaus kokoaa Kupittalle joukkueita mittelemään ensi kertaa järjestetyn kisan voitosta. Luvassa on huikeita suorituksia, tule Sinäkin mukaan kannustamaan poikia.
Syksyn tuulet ja tuiskut ei haittaa, kun joukkueet kokoontuvat vielä parina iltana Kupittaalle päättämään kauden firmapesissarjan. Lopulliset mitalisijat selviävät vasta torstaina, jolloin vastakkain asettuvat Onnimanni ja Wallac. Molemmille tilanne on jo entuudestaan tuttu, joten jännittävä peli on odotettavissa.
Sunnuntaina seuraväki kokoontui yhteen pelaamaan, temppuilemaan ja ohjelmassa oli myös muistamisia ja palkintojen jakoa. Sää helli kolmelle kentälle levittäytynyttä väkeä niin kentillä kuin katsomoissakin.
RSS ATOM