Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Seuran oma Toistpuoltjokkee -joukkue osallistuu perinteikkäästi turnaukseen hitaasti kiiruhtaen nopeasti lämmeten ja tietysti suut paukkuen. Mistä onkaan kyse?
Lohkopelit on saatu kaikki päätökseen ja on aika siirtyä pelaamaan lopullisista sijoituksista siten, että molempien lohkojen 1-2 sijoittuneet pelaavat keskinäisen sarjan, samaten 3-4 ja 5-6 sijoittuneet. Pelit jatkuvat heti viikolla 35 Kupittaalla.
Tuttuun tapaan Sirkus saapuu Suomen Turkuun. Tänä vuonna Sirkus Finlandia viettää 35-vuotisjuhlavuotta ja esityksiä on seitsemän kuukauden kestävällä kiertueella yli 200 eri paikkakunnalla, nyt on siis Turun vuoro. Kaikkiaan juhlakiertueen arvioidaan näkevän n. 200 000 ihailijan, meiltä seuralaisia on niistä ainakin 80.
Kupittaa täyttyy ääriään myöden tänä iltana, kun kolme juniorijoukkuetta kohtaa vastustajansa syksyn myllytyspeleissä. Vastustajat tulevat Mynämäeltä ja Pöytyältä.
Viime viikonloppuna Haapajärvellä pelatussa Kontioiden SM-turnauksessa voitoin nappasi Pöytyän Urheilijoiden taistelutahtoa uhkunut joukkue. Näin viime voutinen Kultamitali sai seuraa heti perään!
Eilen päättyneessa maakuntasarjan lounaslohkossa voittajaksi niukasti yhden pisteen turvin selviytyi Köyliön Lallit. Turun miehet sijoittuivat hienosti lohkonsa kakkoseksi ja matkaavat siis lisäpeleihin. Ensimmäisenä vastustajaksi tulee kolmanneksi sijoittunut Pöytyän Urheilijat.
Hämeen, Etelä-Pohjanmaan, Etelä-Suomen, Satakunnan ja Varsinais-Suomen C-poikien ja C-tyttöjen maakuntajoukkueet kokoontuvat Tampereelle turnaukseen.
RSS ATOM