Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Eilen käydyssä jännittävässä ottelussa ratkaistiin tämän kesän sekajoukkueiden firmapesiksen mestaruus, kun Wallac voitti Onnimannin tuloksella 6-5. Molemmat joukkueet ovat olleet mukana firmapesiksessä usean vuoden ajan ja molemmilla on mitaleita useita. Wallacille mestaruus on ensimmäinen!
Valtakunnallinen E-poikien SM-Hitteriturnaus kokoaa Kupittalle joukkueita mittelemään ensi kertaa järjestetyn kisan voitosta. Luvassa on huikeita suorituksia, tule Sinäkin mukaan kannustamaan poikia.
Syksyn tuulet ja tuiskut ei haittaa, kun joukkueet kokoontuvat vielä parina iltana Kupittaalle päättämään kauden firmapesissarjan. Lopulliset mitalisijat selviävät vasta torstaina, jolloin vastakkain asettuvat Onnimanni ja Wallac. Molemmille tilanne on jo entuudestaan tuttu, joten jännittävä peli on odotettavissa.
Sunnuntaina seuraväki kokoontui yhteen pelaamaan, temppuilemaan ja ohjelmassa oli myös muistamisia ja palkintojen jakoa. Sää helli kolmelle kentälle levittäytynyttä väkeä niin kentillä kuin katsomoissakin.
Tuttuun tapaan syksy kutsuu naiset kentälle muistelemaan omia rajojaan samalla leikkimielellä pesistä pelaten. Koko päivän aikana joukkueemme juoksee kiilaan kolmesti, otteluiden välillä meitä tapaa tietysti kioskilla kaffeilla.
Sunnuntaina 4.9. vietetään Kupittaalla tuttuun tapaan Seurapäivää klo 14.00 alkaen ohjelmassa tällä kertaa myös muistamisia ja kiitosta. Joukkueet ovat haastaneet toisiaan ja vanhempiaan ja vilinää riittää kentällä klo 14.00 alkaen. Superin naiset vetävät temppurataa ja hitteriä ja antavat vinkkejä vaikka kentällemenoon.
Naisten superpesiksessä tänä vuonna kuudenneksi sijoittuneet Turku-Pesiksen naiset viettivät pesiskauden päättäjäisiä viime perjantaina. Aluksi nautittiin Kultaisen Hirven suussa sulavista antimista ja iltaa jatkettiin Nummen Saunalla saunoen ja kylpien. Samalla oli mahdollista käydä yhdessä läpi mennyttä superpesiskautta.
Köyliössä pelattiin tänään nousukamppailun kolmas osaottelu, jossa panoksena voittajalle oli suora nousu Suomensarjaan. Molemmat aikaisemmat pelit olivat päättyneet 1-0 tuloksella kotijoukkuelle, joten panosta Lallien kotipesässä oli riittäämmin.
Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen torstaina Köyliössä oli jännittävä ja tasainen, Köyliö vei tiukan ottelun voiton 1-0 tuloksella. Lauantaina Kupittaalle saapuva Lallit saa vastaansa voiton tahtoa puhkuvan kotijoukkueen. Kahdella voitolla voittajajoukkue pelaa ensi kaudella Suomensarjassa.
Seuran oma Toistpuoltjokkee -joukkue osallistuu perinteikkäästi turnaukseen hitaasti kiiruhtaen nopeasti lämmeten ja tietysti suut paukkuen. Mistä onkaan kyse?
RSS ATOM