Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Loppukaudesta viime vuonna superin rinkiin nostettu Elisa Salonen hakee tosissaan paikkaa tämän vuoden yhdeksiköstä. Sosionomiopiskelija treenaa huippuolosuhteissa Ulvilassa ja Porissa ja nauttii täysin siemauksian opiskelijaelämästään.
Pienistä puroista syntyy joukkueiden tulonmuodostus. Viimeisempänä juuri päättynyt kahdelle päivälle jakautunut inventointi Bauhausissa, jossa ahkeroi erilaisten tarvikkeiden seassa kaikkiaan 31 seuralaista.
Turku-Pesiksen miesjoukkue aloitti kauden 2012 räväköin ottein ja voitti kaikki vastustajansa valtakunnallisen Hitteri-illan Turun osakilpailussa. Samanaikaisesti Hitteriä pelattiin kuudella muulla paikkakunnalla. Pesiksen juhlavuoden avauksessa Impivaaran hallissa kisaamassa oli kaikkiaan yhdeksän joukkuetta C-junioreista aikuisiin Turusta ja lähialueilta.
Tämän viikon blogikirjoittaja on kakkosvahti Lotta Inkinen, iloinen ja tunnollinen treenaaja. Lotta kertoo mm. mitä lahjoja pukki toi kiltille tytölle.
Pesäpallon isän Lauri "Tahko" Pihkalan syntymästä tulee tänään 5.1 kuluneeksi 124 vuotta.
Suomessa palataan seitsemässä eri sisähallissa samaan aikaan Hitteri-turnauksia, kaikkiaan joukkueita on mukana 110. Impivaarassa taitojaan porttilyönnin taidoissa mittailee Mynämäen, Pöytyän ja Turun joukkueet.
Viime kesänä Kupittaalla monesti katsojia säväyttänyt ykkösvahtimme Johanna Käkönen valmistautuu hieman muista poikkeavalla tavalla tulevaan kauteen.
Turku-Pesiksen naisten superin kapteeni Oona Svärd lähettää koko seuraväelle eksoottiset Uuden Vuoden terveiset Indonesiasta, jossa hän on viiden viikon lomamatkalla
Perinteiseen tapaan Joulun ja Uuden Vuoden väliviikko kuluu ilotulitteita myyden Itäharjun ja Piispanristin Prismoissa kaupan aukioloaikana. Tarjolla on monia erilaisia malleja ja viikko on alkanut vilkkaissa tunnelmissa.
Muutaman vuoden 'vieraskiertueen' jälkeen paluun Turku-Pesikseen tehnyt Saara Helenius kirjoittaa ajankohtaisista fiiliksistään.
RSS ATOM