Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Monipuolinen vaihtolyöjä ja äärimmäisen sinnikäs polttolinjan pallon liimaaja Jatta Vuorinen on tehnyt jo jonkin aikaa odotetun jatkosopimuksen Turku-Pesiksen kanssa.
Nice-Pesiksen ensimmäinen kevätkohtaaminen tapahtui viime sunnuntaina Kupittaan keilahallilla, jossa käytössämme oli kaksi vierekkäistä keilarataa. Iloksemme keilat kaatuivat vallan mainiosti ja paikalla nähtiin myös uskomattomia temppuja.
Naisten superpesisjoukkue antoi väläyksiä osaamisestaan Äijänsuolla lauantaina, kun se kohtasi aina hallissa kovan Rauman. Peli ei noussut kummaltakaan joukkueelta elämää suuremmaksi tapahtumaksi, mutta tarjosi varmasti kaivattua harjoittelua yhteispelistä molemmille joukkueille.
Suomen pitkäikäisin yhä pelattava tähdistöottelu sai alkunsa, kun Idän ja Lännen miesjoukkueet kohtasivat Hesperian kentällä Helsingissä 2. lokakuuta 1932. Nyt pesäpallo viettää 90. juhlavuottaan ja arvo-otteluperinne jatkuu hyvävoimaisena. Itä-Länsi -viikonlopun (20-22.7) yleisötavoitteeksi on asetettu Sotkamossa viisinumeroinen luku.
Emppu oli erittäin toivottu ja kaivattu paluumuuttaja Turku-Pesiksen riveihin vuoden Porin rupeaman jälkeen. Mitä kuuluu piiskakäden talveen? Oliko kiva tulla takaisin Turkuun?
Marjukka "Masse" Mäkisen siirtyminen Jyväskylään jätti ison aukon Turku-Pesiksen ulkopeliin. Laura Hauta kokeilee Massen saappaita ja toteaa että aika hyvinhän nuo istuvat. Nuori Hauta lähtee toiveikkaana ensimmäiseen superpesiskauteensa.
Viime vuotiseen tapaan kokoonnumme Impivaaraan viettämään talvista iltaa luistelun, pulkkailun, hiihdon tai muun reippaan ulkoilun merkeissä ja samalla tapaamaan ystäviä.
Sarjassamme Pohjois-Kalotin vikkelimpiä naispesäpalloilijoita lähetämme tänään eetteriin Roosa Luoman pakkasterveiset
RSS ATOM