Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Tämän viikon blogikirjoittaja on kakkosvahti Lotta Inkinen, iloinen ja tunnollinen treenaaja. Lotta kertoo mm. mitä lahjoja pukki toi kiltille tytölle.
Pesäpallon isän Lauri "Tahko" Pihkalan syntymästä tulee tänään 5.1 kuluneeksi 124 vuotta.
Suomessa palataan seitsemässä eri sisähallissa samaan aikaan Hitteri-turnauksia, kaikkiaan joukkueita on mukana 110. Impivaarassa taitojaan porttilyönnin taidoissa mittailee Mynämäen, Pöytyän ja Turun joukkueet.
Viime kesänä Kupittaalla monesti katsojia säväyttänyt ykkösvahtimme Johanna Käkönen valmistautuu hieman muista poikkeavalla tavalla tulevaan kauteen.
Turku-Pesiksen naisten superin kapteeni Oona Svärd lähettää koko seuraväelle eksoottiset Uuden Vuoden terveiset Indonesiasta, jossa hän on viiden viikon lomamatkalla
Perinteiseen tapaan Joulun ja Uuden Vuoden väliviikko kuluu ilotulitteita myyden Itäharjun ja Piispanristin Prismoissa kaupan aukioloaikana. Tarjolla on monia erilaisia malleja ja viikko on alkanut vilkkaissa tunnelmissa.
Muutaman vuoden 'vieraskiertueen' jälkeen paluun Turku-Pesikseen tehnyt Saara Helenius kirjoittaa ajankohtaisista fiiliksistään.
Sähköisen median merkitys lisääntyy entisestään tulevina vuosina. Pesäpalloliitto ja Superpesis ovat pättäneet, että pesäpallo- ja superpesisseurat ovat kotimaisen urheilun kärkijoukossa sähköisen viestinnän toteutuksessa.
Kun monet vuodet Turun ykköspesiksen kirkkaimpiin tähtiin kuuluneelle Niina Pessalalle tarjottiin mahdollisuutta lähteä mukaan naisten superin rinkiin, niin Ninni tarttui siihen kaksin käsin. Nyt nuori nainen hamuaa paikkaa myös aloituskokoonpanossa ja pelipaikka olisi mitä ilmeisimmin etukentällä.
Pitkällisen harkinnan jälkeen viime kaudella ensi kertaa naisten Itä-Länsiottelussa esiintynyt Iina matkaa Lappeenrannan joukkueeseen lisähaasteita hakemaan.
RSS ATOM