Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Joukkueen mediavastaava Jarmo Nieminen pohtii omaa suhdettaan pesäpalloon ja valottaa miksi hänen mielestään nicepesis on viihdyttävämpää katsottavaa kuin micepesis.
Seuraavan kerran seuraväki kokoontuu yhteisten asioiden äärelle sunnuntaina 25.3. Veritaksen Karikko-kokoustilaan. Vuorossa on sääntömääräisten asioiden käsittely.
Tämän viikon tiistaina oli vuorossa siis kuntosalilla käynti ja sehän ei jäänyt pelkäksi käynniksi, vaan punaisia poskia, pienoista ähinää ja riemunkiljahduksia mahtui upeiden laitteiden kimpussa hääränneille naisille.
Naisten päivän kunniaksin avaamme faneille ja muille nettisivuillamme kävijöille oman kilpailun. Sinulla ona mahdollisuus vaikuttaa siihen mitä biisejä naisten superpesisjoukkueen otteluissa soitetaan ensi kesänä. Anna äänesi omalle suosikillesi ja osallistut samalla arvontaan, jossa voit voittaa kausikortin naisten superin peleihin. Kausikortin lisäksi äänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan viisi vapaalippua kesänpeleihin.
Pitkän kiertomatkan jälkeen Mia-Maria Jauhiainen on palannut takaisin Turun väreihin. Entinen lukkarilupaus on siirtynyt linjaan ja hakee kovasti paikkaa aloitusyhdeksikössä.
Ninni "omaa-sukua-Pessala" Suomi kertoo vivahteikkaasti omista tunnelmistaan halli-SM:ien jälkimainingeissa ja uuden kauden odotuksesta.
Kupittaalla pelataan tulevana kesänä paljon pesistä seuran omien aikuis- ja juniorijoukkueiden toimesta. Samaten tuttuun tapaan kentillä pelaavat Turun koululaiset ja opiskelijat, Ladypesisläiset ja firmapesisläiset sekä monet muut peliin hurahtaneet.
Lotta Inkinen on tuttu hahmo kaikille turkulaista tyttö- ja naispesistä viime vuodet seuranneille. Kovana treenaajana tunnettu Lottis hakee nyt paikkaa naisten superin kokoonpanossa ja tietää että nyt on näytön paikka.
Naisten Superpesiksen Halli-SM-mitaleista pelataan Lapuan uudessa hallissa 10.–11.3. Turnausta emännöivä syksyn mestarijoukkue lähtee haastamaan 2000-luvun kestomenestyjiä Kirittäriä Jyväskylästä ja Pesäkarhuja Porista. Yllätyskortit on varattu Viinijärven Urheilijoille, Rauman Lukolle ja Pesä Yseille Lappeenrannasta.
Viime viikon torstaina tapasimme joukolla pienen tauon jälkeen tavoitteena yhteisten asioiden eteenpäin vienti. Tilaisuutta edelsi seurakehittäjä Mika Mikolan alustus seuraväen jaksamisesta, uusien ihmisten mukaan innostamisesta ja oman kotipesän tärkeydestä.
RSS ATOM