Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Kupittaalla nähdään ensi kesänä sekä naisten että miesten maakuntasarjan otteluita. Sarjat ovat täydentyneet seurojen sarjapaikkahakemusten hyväksymisten myötä.
Eipä voida laiskuudesta syyttää naista, joka puskee töitä kolmella eri työpaikalla, hoitaa kahta alle kouluikäistä lasta, vetää lasten liikuntakerhoa ja käy viikottain vielä 70 km:n päässä treenaamassa joukkueensa kanssa. Pauliina "Paupa" Aalto tekee kaikkea tätä.
Uransa viime vuoteen lopettaneet Lapuan pesislegendat Sirpa Pollari ja Tiia Pöntinen valitsevat Liiton joukkueen Turussa 19.6 pelattavaan Liitto-Lehdistö -otteluun. Lehdistön joukkueen kokoavat urheilutoimittajat Laura Arffman YLE Urheilusta ja Marita Lehtojoki Satakunnan Kansasta.
Turun naisten superpesisjoukkue täydentyi viikonloppuna uudella sopimuksella, kun entinen Ulvilan Pesä-Veikkojen ja Köyliön Lallien miesjoukkueen valmentaja ja pelinjohtaja Anssi Sirviö puki sinivalkoiset värit ylleen.
Kaikkien aikojen menestyksekkäimmän miespesäpallojoukkueen Sotkamon Jymyn kotipesä odottaa vähintään 10000 pesisfania Kainuuseen, kun maamme huiput kohtaavat juhlavuoden tähdistöotteluissa Sotkamossa 20-22.7. SuperJymy Oy tarjoaa pesisperheelle ikimuistoista viihdettä hieman uudistuneella konseptilla.
Naisten arvo-ottelu palaa 21 vuoden tauolta tänä kesänä Turkuun. Pesäpalloliiton liittojohtokunta on myöntänyt seuraavan naisten Liitto-Lehdistö -ottelun järjestämisoikeudet liperiläiselle Viinijärven Urheilijat ry:lle v. 2014.
Seuroilla täytyy olla julmetusti niin taloudellisia kuin henkisiäkin resursseja viedäkseen läpi pitkän superpesiskauden. Aina kun joukkue pelaa, sen taustalla on tapahtunut paljon kaikenlaista touhua ja tohinaa vaatien kymmenien ihmisten kohtuullisen työpanoksen.
Turun Sanomissa jo useita vuosia urheilun taustajuttuja laatinut Merja Kallikari kirjoittaa lajin juhlavuotena myös pesiksestä.
Valmentajan ensisijainen tehtävä on oman ammatillisen osaamisen tuominen joukkueensa käyttöön. Yhtä tärkeää on myös kyky vaikuttaa henkisellä tasolla pelaajien harjoittelumotivaatioon. Turku-Pesiksen naisten superin pelaajat ovat jakaneet kiitosta molemmista osa-alueista Anne Luomalle, joka aloitti syksyllä naisten superpesisjoukkueen fysiikkavalmentajana.
Seuramme on mukana turkulaisten ulkojääkenttien hoitamisessa. Talvi tulla tupsahti Turkuun kuluneella viikolla ja niinpä väkemme suuntaa taasen Purokadun ja Samppalinnan jääkenttien suuntaan.
RSS ATOM