Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Seuramme on mukana turkulaisten ulkojääkenttien hoitamisessa. Talvi tulla tupsahti Turkuun kuluneella viikolla ja niinpä väkemme suuntaa taasen Purokadun ja Samppalinnan jääkenttien suuntaan.
Supernaisten blogikirjoituksia jatkaa tällä kertaa näyttävän debyytin viime kesänä superpesiksessä tehnyt Johanna Käkönen. Käksän jutusta ilmenee muun muassa, että kovakin harjoittelu voi olla kivaa hyvässä seurassa.
Pelinjohtajat ja valmentajat ovat saaneet oman työnsä tueksi tietokoneohjelman, joka on suunniteltu varta vasten pesäpallon videoanalysointiin. Titanian avulla pelitilanteiden analysointi on entistä helpompaa ja nopeampaa! Ohjelmalla voi luoda helposti vastustajista pelaajakohtaisen videokirjaston tai voi keskittyä vain oman joukkueen peliin. Kaikki tapahtuu ilman videoeditointia!
4-vuotiaana Paraisilla pesisoppinsa aikanaan aloittanut Roosa ’Rose' Luoma valloittaa yleisönsä välittömällä ja sympaattisella olemuksellaan. Hymy ei hevillä hyydy Rosen kasvoilta ja onnistumisia seuraavat näyttävät tuuletukset tulevat aidosti. Tavaramerkkinä Roosalla on nopeus – juoksu on helpon näköistä ja kaunista kuin savannin gasellilla konsanaan. Suhde harjoitteluun on myös intohimoinen ja tinkimätön.
Kokemäen Pitkäjärvelle kokoontui tänään 14.tammikuuta Hämeen, Satakunnan ja Varsinais-Suomen pesisseurojen väkeä kuulemaan aiheista ja myös ennen kaikkea tapaamaan toisiaan. Kolmantena aiheena oli Ihmismetsästys.
Naisten superpesisjoukkueen markkinoinnissa ollaan panostamassa myös verkkomarkkinointiin. Yhtenä ensimmäisistä toimenpiteistä seuran Facebook-sivuton aktivoitu.
Pesäpalloliitto ja Superpesis allekirjoittivat eilen tiistaina Varsinais-Suomen Pesiksen kanssa sopimuksen naisten Liitto-Lehdistö arvo-ottelun järjestämisestä Turussa 19.6.2012. Alueorganisaatio toteuttaa ottelun yhteistyössä Turku-Pesiksen kanssa, mutta yhteistyötä kartoitetaan myös alueen muiden seurojen kanssa tapahtuman toteuttamiseksi
Superpesiksen toimitusjohtajana viime syksynä aloittanut pesäpallon pitkän linjan vaikuttaja Petri Kaijansinkko oli Turku-Pesiksen vieraana LiikU:n tiloissa tiistai-iltana. Pete kiertää kaikki superpesisseurat tarkoituksenaan yhdessä pohtia seuraväen kanssa tulevan kauden tapahtumien toteutusta ja antaa Superpesiksen tukea seurakohtaisiin haasteisiin.
Loppukaudesta viime vuonna superin rinkiin nostettu Elisa Salonen hakee tosissaan paikkaa tämän vuoden yhdeksiköstä. Sosionomiopiskelija treenaa huippuolosuhteissa Ulvilassa ja Porissa ja nauttii täysin siemauksian opiskelijaelämästään.
RSS ATOM