Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Viime viikon torstaina tapasimme joukolla pienen tauon jälkeen tavoitteena yhteisten asioiden eteenpäin vienti. Tilaisuutta edelsi seurakehittäjä Mika Mikolan alustus seuraväen jaksamisesta, uusien ihmisten mukaan innostamisesta ja oman kotipesän tärkeydestä.
Saara Helenius erottuu Turku-Pesiksen naisjoukkueesta ulkopuolisellekin lähes ensisilmäyksellä. Se on se tyttö, jonka suu käy koko ajan, nauru raikuu ja jonka kasvot eivät koskaan ole kurtussa. Näkee selvästi, että hänellä on lahjoja nostaa positiivisuutta joukkueen sisällä. Paluu Turku-Pesikseen seitsemän vuoden tauon jälkeen on ollut etenijänä pelaavalle Saaralle mieluisa.
Eilisen hallipesiksen SM-turnauksen tuntoja pohdiskelee blogissaan Bulu alias Marianne Penttinen.
Turun naisten superpesisjoukkueen peli yski sen verran alkulohkon otteluissa Porissa, että jatkopaikka maaliskuussa pelattavaan pesäpallon hallipesiksen SM-lopputurnaukseen katkesi armotta. Porin Pesäkarhujen seuraksi finaalipeleihin Lapualle jatkaa Rauman Lukko.
Ystävänpäivärieha innosti mukaan osallistujia useammasta joukkueesta ja kun vielä elohopea lämpömittarissa oli siedettävissä lukemissa, niin ulkona saattoi innostua tekemään mitä vaan.
Pesiskevään ensimmäinen tosi koitos - halli-SM alkuturnaus - on jo niin sanotusti ovella. Porin Karhuhallissa jatkopaikasta aurinkoon kisaavat tämän viikon lauantaina Turku-Pesis, Rauman Lukko, Petojussit sekä emäntäjoukkue Pesäkarhut. Jokainen joukkue pelaa turnauksessa kaksi peliä, Turun vastustajina ovat Petojussit ja Lukko.
Monipuolinen vaihtolyöjä ja äärimmäisen sinnikäs polttolinjan pallon liimaaja Jatta Vuorinen on tehnyt jo jonkin aikaa odotetun jatkosopimuksen Turku-Pesiksen kanssa.
Nice-Pesiksen ensimmäinen kevätkohtaaminen tapahtui viime sunnuntaina Kupittaan keilahallilla, jossa käytössämme oli kaksi vierekkäistä keilarataa. Iloksemme keilat kaatuivat vallan mainiosti ja paikalla nähtiin myös uskomattomia temppuja.
RSS ATOM