Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

4-vuotiaana Paraisilla pesisoppinsa aikanaan aloittanut Roosa ’Rose' Luoma valloittaa yleisönsä välittömällä ja sympaattisella olemuksellaan. Hymy ei hevillä hyydy Rosen kasvoilta ja onnistumisia seuraavat näyttävät tuuletukset tulevat aidosti. Tavaramerkkinä Roosalla on nopeus – juoksu on helpon näköistä ja kaunista kuin savannin gasellilla konsanaan. Suhde harjoitteluun on myös intohimoinen ja tinkimätön.
Kokemäen Pitkäjärvelle kokoontui tänään 14.tammikuuta Hämeen, Satakunnan ja Varsinais-Suomen pesisseurojen väkeä kuulemaan aiheista ja myös ennen kaikkea tapaamaan toisiaan. Kolmantena aiheena oli Ihmismetsästys.
Naisten superpesisjoukkueen markkinoinnissa ollaan panostamassa myös verkkomarkkinointiin. Yhtenä ensimmäisistä toimenpiteistä seuran Facebook-sivuton aktivoitu.
Pesäpalloliitto ja Superpesis allekirjoittivat eilen tiistaina Varsinais-Suomen Pesiksen kanssa sopimuksen naisten Liitto-Lehdistö arvo-ottelun järjestämisestä Turussa 19.6.2012. Alueorganisaatio toteuttaa ottelun yhteistyössä Turku-Pesiksen kanssa, mutta yhteistyötä kartoitetaan myös alueen muiden seurojen kanssa tapahtuman toteuttamiseksi
Superpesiksen toimitusjohtajana viime syksynä aloittanut pesäpallon pitkän linjan vaikuttaja Petri Kaijansinkko oli Turku-Pesiksen vieraana LiikU:n tiloissa tiistai-iltana. Pete kiertää kaikki superpesisseurat tarkoituksenaan yhdessä pohtia seuraväen kanssa tulevan kauden tapahtumien toteutusta ja antaa Superpesiksen tukea seurakohtaisiin haasteisiin.
Loppukaudesta viime vuonna superin rinkiin nostettu Elisa Salonen hakee tosissaan paikkaa tämän vuoden yhdeksiköstä. Sosionomiopiskelija treenaa huippuolosuhteissa Ulvilassa ja Porissa ja nauttii täysin siemauksian opiskelijaelämästään.
Pienistä puroista syntyy joukkueiden tulonmuodostus. Viimeisempänä juuri päättynyt kahdelle päivälle jakautunut inventointi Bauhausissa, jossa ahkeroi erilaisten tarvikkeiden seassa kaikkiaan 31 seuralaista.
Turku-Pesiksen miesjoukkue aloitti kauden 2012 räväköin ottein ja voitti kaikki vastustajansa valtakunnallisen Hitteri-illan Turun osakilpailussa. Samanaikaisesti Hitteriä pelattiin kuudella muulla paikkakunnalla. Pesiksen juhlavuoden avauksessa Impivaaran hallissa kisaamassa oli kaikkiaan yhdeksän joukkuetta C-junioreista aikuisiin Turusta ja lähialueilta.
Tämän viikon blogikirjoittaja on kakkosvahti Lotta Inkinen, iloinen ja tunnollinen treenaaja. Lotta kertoo mm. mitä lahjoja pukki toi kiltille tytölle.
RSS ATOM