Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Turun uusi kapteeni on herkkä, sisukas ja vauhdikas nuori nainen, joka teki talvella uuden aluevaltauksen amerikkalaisessa jalkapallossa. Enni muistelee omia tähtihetkiään, miettii pesäpallon merkitystä itselleen ja pohtii kapteenin nauhan tuomia haasteita.
V-S Pesiksen joukkueenjohtajakoulutus pidettiin mennellä viikolla Yhteiset Pallot teeman mukaisesti yhdesssä lentis- ja pesisväen kesken. Molempien ideat ja toimet on nyt kasattu yksiin kansiin niin, että uusien lajin pariin tulevien on helpompaa tutustua joukkueen eri toimiin kauden aikana.
Joukkueen mediavastaava Jarmo Nieminen pohtii omaa suhdettaan pesäpalloon ja valottaa miksi hänen mielestään nicepesis on viihdyttävämpää katsottavaa kuin micepesis.
Seuraavan kerran seuraväki kokoontuu yhteisten asioiden äärelle sunnuntaina 25.3. Veritaksen Karikko-kokoustilaan. Vuorossa on sääntömääräisten asioiden käsittely.
Tämän viikon tiistaina oli vuorossa siis kuntosalilla käynti ja sehän ei jäänyt pelkäksi käynniksi, vaan punaisia poskia, pienoista ähinää ja riemunkiljahduksia mahtui upeiden laitteiden kimpussa hääränneille naisille.
Naisten päivän kunniaksin avaamme faneille ja muille nettisivuillamme kävijöille oman kilpailun. Sinulla ona mahdollisuus vaikuttaa siihen mitä biisejä naisten superpesisjoukkueen otteluissa soitetaan ensi kesänä. Anna äänesi omalle suosikillesi ja osallistut samalla arvontaan, jossa voit voittaa kausikortin naisten superin peleihin. Kausikortin lisäksi äänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan viisi vapaalippua kesänpeleihin.
Pitkän kiertomatkan jälkeen Mia-Maria Jauhiainen on palannut takaisin Turun väreihin. Entinen lukkarilupaus on siirtynyt linjaan ja hakee kovasti paikkaa aloitusyhdeksikössä.
Ninni "omaa-sukua-Pessala" Suomi kertoo vivahteikkaasti omista tunnelmistaan halli-SM:ien jälkimainingeissa ja uuden kauden odotuksesta.
Kupittaalla pelataan tulevana kesänä paljon pesistä seuran omien aikuis- ja juniorijoukkueiden toimesta. Samaten tuttuun tapaan kentillä pelaavat Turun koululaiset ja opiskelijat, Ladypesisläiset ja firmapesisläiset sekä monet muut peliin hurahtaneet.
RSS ATOM