Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Kupittaalla pelataan tulevana kesänä paljon pesistä seuran omien aikuis- ja juniorijoukkueiden toimesta. Samaten tuttuun tapaan kentillä pelaavat Turun koululaiset ja opiskelijat, Ladypesisläiset ja firmapesisläiset sekä monet muut peliin hurahtaneet.
Lotta Inkinen on tuttu hahmo kaikille turkulaista tyttö- ja naispesistä viime vuodet seuranneille. Kovana treenaajana tunnettu Lottis hakee nyt paikkaa naisten superin kokoonpanossa ja tietää että nyt on näytön paikka.
Naisten Superpesiksen Halli-SM-mitaleista pelataan Lapuan uudessa hallissa 10.–11.3. Turnausta emännöivä syksyn mestarijoukkue lähtee haastamaan 2000-luvun kestomenestyjiä Kirittäriä Jyväskylästä ja Pesäkarhuja Porista. Yllätyskortit on varattu Viinijärven Urheilijoille, Rauman Lukolle ja Pesä Yseille Lappeenrannasta.
Viime viikon torstaina tapasimme joukolla pienen tauon jälkeen tavoitteena yhteisten asioiden eteenpäin vienti. Tilaisuutta edelsi seurakehittäjä Mika Mikolan alustus seuraväen jaksamisesta, uusien ihmisten mukaan innostamisesta ja oman kotipesän tärkeydestä.
Saara Helenius erottuu Turku-Pesiksen naisjoukkueesta ulkopuolisellekin lähes ensisilmäyksellä. Se on se tyttö, jonka suu käy koko ajan, nauru raikuu ja jonka kasvot eivät koskaan ole kurtussa. Näkee selvästi, että hänellä on lahjoja nostaa positiivisuutta joukkueen sisällä. Paluu Turku-Pesikseen seitsemän vuoden tauon jälkeen on ollut etenijänä pelaavalle Saaralle mieluisa.
Eilisen hallipesiksen SM-turnauksen tuntoja pohdiskelee blogissaan Bulu alias Marianne Penttinen.
Turun naisten superpesisjoukkueen peli yski sen verran alkulohkon otteluissa Porissa, että jatkopaikka maaliskuussa pelattavaan pesäpallon hallipesiksen SM-lopputurnaukseen katkesi armotta. Porin Pesäkarhujen seuraksi finaalipeleihin Lapualle jatkaa Rauman Lukko.
Ystävänpäivärieha innosti mukaan osallistujia useammasta joukkueesta ja kun vielä elohopea lämpömittarissa oli siedettävissä lukemissa, niin ulkona saattoi innostua tekemään mitä vaan.
Pesiskevään ensimmäinen tosi koitos - halli-SM alkuturnaus - on jo niin sanotusti ovella. Porin Karhuhallissa jatkopaikasta aurinkoon kisaavat tämän viikon lauantaina Turku-Pesis, Rauman Lukko, Petojussit sekä emäntäjoukkue Pesäkarhut. Jokainen joukkue pelaa turnauksessa kaksi peliä, Turun vastustajina ovat Petojussit ja Lukko.
RSS ATOM