Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Eilen alueen seurat kokoontuivat yhteen kuulemaan ensi kauden juhlallisuuksista ja samalla päivitettiin seurojen kuulumisia. Koossa tällä kertaa olivat liiton alaisissa sarjoissa pelaavat seurat.
Tulevalla kaudella naisten Superpesistä pelataan 11 joukkueen voimin, kun Superpesiksen hallitus myönsi paikan sitä anonelle Kempeleen Kirille, joka syksyn nousukarsinoissa hävisi Superpesispaikan Vihdin Pallolle.
Kahdentoista joukkueen lopullinen järjestys sekajoukkueden firmapesiksessä on nyt päivitetty sivuille. Mitalistit ovat saaneet mitalinsa ja joukkueiden omat mitalijuhlat on käynnissä, mikäs sen mukavampaa kuin muistella kesän tapahtumia.
Pesäpalloliiton ja Superpesiksen päätösristeily viime viikonloppuna toi palkintoja myös meille. Miesten vastaava palkinto meni Kiteen Pallolle.
Perinteiseen tapaan kokoonnumme kotipesään sunnuntaina 9. lokakuuta klo 15.00 kunnostamaan kesän jäljiltä jääneet varastot ja kuuluttamon. Myös kioskitilasta häädetään kaikki tarpeeton pois.
Kauden päätteeksi miesten joukkue pelasi itsensä sarjatasoa ylemmäksi. Tänään on lähtenyt eteenpäin seuran virallinen ilmoitus ensi kauden Suomensarjapaikan vastaanottamisesta.
Syksy on usein muutosten aikaa. Niin myös Marjukan elämässä. Lähes kolmen vuoden rupeama Superpesiksen lukkarin tontilla Kupittaalla vaihtuu nyt Jyväskylän Hippokselle.
Pesisväen Palkitsemisristeilyllä palkittiin alueen menestyjiä niin pelaajia, valmentajia ja tekoja. Tälla kaudella parhaan naispelaajan tittelin vei ansaitusti Itä-Länsi edustajamme ja koko kauden hienosti pelannut Iina.
Seura on kutsutut mukaan kaikkien joukkueiden valmentajat ja joukkueenjohtajat kiitoksena koko kauden uurastuksesta. Mukaan onkin lähdössä mukava määrä seuran toimijoita niin jurniori- kuin aikuisjoukkueidenkin puolelta.
Joukkue kokoontuu vielä Kupittaalle lauantaina 24.9. pelailemaan ja sen jälkeen ruokailuun ja saunaan. Sieltä usean matka jatkuu muun seuraväen lailla Siljan terminaaliin ja Pesisristeilylle. Lue kauden mietteistä.
RSS ATOM