Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Uransa viime vuoteen lopettaneet Lapuan pesislegendat Sirpa Pollari ja Tiia Pöntinen valitsevat Liiton joukkueen Turussa 19.6 pelattavaan Liitto-Lehdistö -otteluun. Lehdistön joukkueen kokoavat urheilutoimittajat Laura Arffman YLE Urheilusta ja Marita Lehtojoki Satakunnan Kansasta.
Turun naisten superpesisjoukkue täydentyi viikonloppuna uudella sopimuksella, kun entinen Ulvilan Pesä-Veikkojen ja Köyliön Lallien miesjoukkueen valmentaja ja pelinjohtaja Anssi Sirviö puki sinivalkoiset värit ylleen.
Kaikkien aikojen menestyksekkäimmän miespesäpallojoukkueen Sotkamon Jymyn kotipesä odottaa vähintään 10000 pesisfania Kainuuseen, kun maamme huiput kohtaavat juhlavuoden tähdistöotteluissa Sotkamossa 20-22.7. SuperJymy Oy tarjoaa pesisperheelle ikimuistoista viihdettä hieman uudistuneella konseptilla.
Naisten arvo-ottelu palaa 21 vuoden tauolta tänä kesänä Turkuun. Pesäpalloliiton liittojohtokunta on myöntänyt seuraavan naisten Liitto-Lehdistö -ottelun järjestämisoikeudet liperiläiselle Viinijärven Urheilijat ry:lle v. 2014.
Seuroilla täytyy olla julmetusti niin taloudellisia kuin henkisiäkin resursseja viedäkseen läpi pitkän superpesiskauden. Aina kun joukkue pelaa, sen taustalla on tapahtunut paljon kaikenlaista touhua ja tohinaa vaatien kymmenien ihmisten kohtuullisen työpanoksen.
Turun Sanomissa jo useita vuosia urheilun taustajuttuja laatinut Merja Kallikari kirjoittaa lajin juhlavuotena myös pesiksestä.
Valmentajan ensisijainen tehtävä on oman ammatillisen osaamisen tuominen joukkueensa käyttöön. Yhtä tärkeää on myös kyky vaikuttaa henkisellä tasolla pelaajien harjoittelumotivaatioon. Turku-Pesiksen naisten superin pelaajat ovat jakaneet kiitosta molemmista osa-alueista Anne Luomalle, joka aloitti syksyllä naisten superpesisjoukkueen fysiikkavalmentajana.
Seuramme on mukana turkulaisten ulkojääkenttien hoitamisessa. Talvi tulla tupsahti Turkuun kuluneella viikolla ja niinpä väkemme suuntaa taasen Purokadun ja Samppalinnan jääkenttien suuntaan.
Supernaisten blogikirjoituksia jatkaa tällä kertaa näyttävän debyytin viime kesänä superpesiksessä tehnyt Johanna Käkönen. Käksän jutusta ilmenee muun muassa, että kovakin harjoittelu voi olla kivaa hyvässä seurassa.
Pelinjohtajat ja valmentajat ovat saaneet oman työnsä tueksi tietokoneohjelman, joka on suunniteltu varta vasten pesäpallon videoanalysointiin. Titanian avulla pelitilanteiden analysointi on entistä helpompaa ja nopeampaa! Ohjelmalla voi luoda helposti vastustajista pelaajakohtaisen videokirjaston tai voi keskittyä vain oman joukkueen peliin. Kaikki tapahtuu ilman videoeditointia!
RSS ATOM