Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Sähköisen median merkitys lisääntyy entisestään tulevina vuosina. Pesäpalloliitto ja Superpesis ovat pättäneet, että pesäpallo- ja superpesisseurat ovat kotimaisen urheilun kärkijoukossa sähköisen viestinnän toteutuksessa.
Kun monet vuodet Turun ykköspesiksen kirkkaimpiin tähtiin kuuluneelle Niina Pessalalle tarjottiin mahdollisuutta lähteä mukaan naisten superin rinkiin, niin Ninni tarttui siihen kaksin käsin. Nyt nuori nainen hamuaa paikkaa myös aloituskokoonpanossa ja pelipaikka olisi mitä ilmeisimmin etukentällä.
Pitkällisen harkinnan jälkeen viime kaudella ensi kertaa naisten Itä-Länsiottelussa esiintynyt Iina matkaa Lappeenrannan joukkueeseen lisähaasteita hakemaan.
Varsinais-Suomen Pesiksen järjestämä Talviturnaus pelataan 30.12. ja turnauksessa on mukana alueen D- ja C-ikäisten joukkueita. Matkaan on lähtenyt myös joukkue Vähäkyröstä asti!
Turku-Pesiksen väki kerääntyy taas väliviikolla Itäharjun ja Piispanristin Prismoihin, joissa myynnissä on vuoden vaihteen juhlaa juhlistavia Tulitemestareiden turvallisia tuotteita.
Näin otsikoi bloginsa uutena superin ringissä oleva Laura Hauta, joka havittelee Marjukka Mäkisen jättämää aukkoa syöttölautasen äärellä. Laura toimi viime vuonna Turku-Pesiksen lukkarina ykköspesisjoukkueessa.
Pesiksen 90-vuotis juhlavuoden avaa kuudessa hallissa pelattava Hitteri-ilta. Turun Impivaaran halli toimii yhtenä kohtaamispaikkana rennon pelailun merkeissä klo 17-21.00 eli pienemmät juniorit pelaavat ensin.
RSS ATOM