Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Poikkeuksellisen lämmin sää on avustanut oikein kunnolla kevään etenemistä. Tämän vuoksi joukkueet pääsevät myös Kupittaalle selvästi viime vuosia aikaisemmin.
Remontin jälkeen juuri avattu kaupunkilaisten uimakeidas on nimensä veroinen. Altaita on lisätty ja nyt niitä löytyy jokaisen makuun ja taitoon nähden. Koko tila on avara ja valoisa osittaisten lasiseiniensä vuoksi ja ilmastointi on erinomainen, ei oo kylmä eikä kuuma!
Vuoden tauon jälkeen Emma Nieminen nähdään taas ensi kesänä Turun paidassa Kupittaalla. Vierasjoukkueen etenijä on Emmalle edelleen se punainen vaate - pakko se on polttaa...
Monivuotinen seuran työmyyrä Päivi Matilainen palasi viime vuonna naisten superiin huoltajaksi. Huolto- ja kenttäasiat hoituvat aina mainiosti, kun Päivi päästetään irti.
Kuusi miesten Superpesiksen kuuminta joukkuetta on mukana viikonlopun Halli-SM-turnauksessa Seinäjoella. Parhaista parhaat kohtaavat sunnuntain mitaliotteluissa, jotka välitetään historiallisesti suorina ja ilmaisina nettilähetyksinä joka puolille maailmaa.
Opetus- ja kulttuuriministeri Paavo Arhinmäki on myöntänyt 241 ansioristiä ja -mitalia liikuntakulttuurin ja urheilun parissa ansioituneille henkilöille. Kultaisia ansioristejä myönnettiin 10, ansioristejä 42, ansiomitaleja kullatuin ristein 83 ja ansiomitaleja 106 kappaletta. Suomen Pesäpalloliitto sai ansioristeistä kolme ja heidän joukossaan oli myös meidän Sirpa Helin.
Seuraväki kokoontui joukolla Alabamaan kuulemaan ja ennen kaikkea muistelemaan viime kauden merkkejä ja vihellyksiä. Jos kevät etenee näinkin vauhdilla, saadaan kohta kaivaa myös pillit esille.
Turku-Pesiksen naisten superpesisjoukkue tiedottaa kerran kuukaudessa kuulumisistaan yhteistyökumppaneilleen. Tänään on ilmestynyt ensimmäinen 8-sivuinen lehdykkä ja ns. inside-tietoa tullaan jakamaan jatkossa kerran kuukaudessa ainakin elokuuhun asti.
Naisten suomensarjan ja maakuntasarjan naiset ovat treenanneet koko talven yhdessä ja nyt kevään kynnyksellä joukkueiden pelaajat on pelaajien ja valmennusjohdon yhteistuumin jaettu pelaamaan sarjaportaittain.
RSS ATOM