Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Liitto-Lehdistö on ohi ja juhannuskin taas juhlittu, joten pesisperhe pääsee siirtymään normaaliin päiväjärjestykseen. Kupittaalla sarja jatkuu kiihkeällä ottelulla Turku – Kempele ke 27.6 klo 18. Otteluisäntänä toimii henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalveluyritys Citywork.
Hienona introna juhannuksen jälkeen jo taas keskiviikkona jatkuvalle naisten superpesiskaudelle saamme lukea tosifanin jännityksestä ennen peliä ja laajan skaalan tunteista itse pelin tuoksinassa. Hutunkeiton nesteet ovat todellakin menneet meille monille verenkiertoon, selkäytimeen ja aina sydämeen saakka. Tarina on ajatonta ja mukaansa tempaavaa kerrontaa siitä miksi näitä pelejä jaksaa aina vain tulla uudestaan katsomaan.
Toimituksellisista ja aikatauluongelmista johtuen seuran oma lehti Ajolähtö ilmestyy vasta Juhannuksen jälkeen. Juttuja odotellessa voi käydä vaikka katsomassa viikon päätäpahtuman Liitto - Lehdistö -ottelun valokuvia.
Kevään ottelusarja on muutamaa siirtoa vaille pelattu ja tauolle siirrytään TYKSin johtaessa. Merkki on ollut päällä usein ja joukkue on voittanut kuudesta pelatusta pelistään täydet viisi.
Turussa eilen pelattu naisten arvo-ottelu ei jättänyt ketään kylmäksi, vaikka tummat pilvet kiersivätkin kenttää. Katsomosta tulleista kommenteista päätellen kansallispeli sai uusia innokkaita ystäviä, siksi hienoa peliä naiset esittivät kentällä.
Kauan odotettu ja valmisteltu Pesäpalloliiton 90-vuotisjuhlavuoden naisten arvo-ottelu Liitto-Lehdistö pelattiin tänä iltana omassa kotipesässämme Kupittaalla. Koko päivän uhkaillut sade jäi onneksi tulematta pelin ajaksi ja lehtereille kipusi komeat 755 katsojaa. Liitto vei lopulta ottelun numeroin 1-0 (3-0, 2-2).
Olemme mukana yhtenä järjestäjistä ja vastaamme kentällä tapahtuvista toimista. Jotta kaikki pääsisivät mukavasti istumaan, olemme varanneet lisäkatsomoita Kaarinasta ja Raisiosta. Peliin kannattaa tulla ajoissa, Kansallissankarit kisaavat jo klo 17.30 alkaen.
Pesiskentät valtaa innokkaat pesiskoululaiset maanantaina. Heti aamusta klo 9 asti kenttäpesiä kiertää värikäs pelaajajoukko, kenttiä käyttöön on varattu kaikki kolme. Pesiskouluista saatuja taitoja ja kikkoja on nyt hyvä testailla otteluiden tiimellyksessä.
Kauniissa ja lämpimässä Kupittaan kesäillassa pelattu Turun ja Vihdin ensimmäinen kohtaaminen kääntyi niukkaakin tiukemmin vieraille numeroin 0-1 (3-3, 1-2). Turulla oli paljon ilonaiheita ja yleisö sai jännittää aina viimeiseen vuoropariin lopputulosta. Molemmat joukkueet loivat useita 3-tilanteita, mutta Vihti oli aavistuksen verran onnekkaampi tällä kertaa ja vei kaksi pistettä kotiin.
Kupittaa sähköistyy keskiviikkona, kun Kupittaalle kiilaan juoksee sarjatulokas ja hyvin kautensa aloittanut Vihdin Pallo. Turun joukkueessa mukana myös tuore Liitto-Lehdistö -valittu Johanna Käkönen. Otteluisäntänä TOK ja otteluun pääsee S-etukortilla ilmaiseksi.
RSS ATOM