Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Kupittaalla on tiedossa sunnuntaina pesäpalloviihdettä todella tuutin täydeltä! Turun vieraaksi saapuu tähtiä säkenöivä ja kadonnutta mestaruuspokaalia villisti metsästävä Kirittärien joukkue. Katsojat pääsevät peliin 5€ lipulla ja hintaan kuuluu kahvi-/mehutarjoilu. Ottelu alkaa klo 17.
Tämän kesän sarjaan on tulossa mukaan 7 sekajoukkuetta ja otteluohjelma ilmestyy huomenna. Ottelut aloitetaan ensi maanantaina Purokadun kentällä.
Turku osoitti pieniä piristymisen merkkejä Mailan päivän ottelussa Lapualla, vaikka kotijoukkue lopulta olikin selvästi parempi Varsinkin ottelun alussa Turku pelasi hyvää ulkopeliä ja laittoi Lapuan ahtaalle. Ote ei kuitenkaan pitänyt loppuun asti, kun Lapua rankaisi kylmästi ulkopelivirheistä ja vei ottelun selvästi lukemin 2-0 (8-3, 12-1).
Turun naisten superpesisjoukkue kohtaa huomenna Helatorstaina Lukkarilan pesäpallostadionilla hallitsevan mestarin Lapuan Virkiän.
Tuomariohjelmaan on tullut hienoisia muutoksia. Tarkastakaa hyvissä ajoin ennen peliä tuomarit ja varmistakaa vielä heille, että ovat tulossa. Paikalla tulee olla hyvissä ajoin, mielellään ainakin 30 min ennen pelin alkua.
Miesten Suomensarja-avaus Kupittaalla toi turkulaisille arvokkaat kaksi pistettä, kun vastustajana ollut Mynämäen Vesan joukkue kaatui varsinkin toisen jakson vahvaan lyöntipeliin.
Peräseinäjoen nuori Petojussien joukkue vei hieman yllättäen pisteet Turusta naisten superin äitienpäiväottelussa. Turun joukkueen sarjakauden alku on ollut lyöntipelin tuskaa, mutta kun samalla ulkokenttää ei ole saatu tiiviiksi, niin myös juoksuja on tehty Turun ulkokenttään runsaasti. Petojussit tarjosi lähes tarjottimella varsinkin ensimmäisen jakson voittoa lukuisien harhaheittojen ja vapaataipaleiden muodossa, mutta Turun pistetili jäi vieläkin avaamatta lukemin 0-1 (7-7, 2-4).
Viininjärvi oli odotuksiin nähden aavistuksen miedompi vierasjoukkue ja tarjosi pisteitä lauantain superpesisottelussa myös Turulle. Kotijoukkue ei kuitenkaan ottanut tarjousta vastaan, vaan kellistyi numeroin 0-2 (1-2, 1-4). Ottelu ei tarjonnut aivan huippupesistä, mutta turkulaisille löytyi ottelusta myös ilonaiheita.
Kupittaallakin naisten superin peleistä tuttu loimaalaistuomari Matti Lähteenmäki tekee huomenna suomalaista pesäpallohistoriaa. Loimaalainen jämäkkä pillimies saavuttaa ensimmäisenä pesistuomarina 400 ottelun rajapyykin.
Turku avaa kotipelinsä Kupittaalla tuplaottelulla, kun kiilaan asettuvat ensin lauantaina Viinijärven Urheilijat ja sunnuntaina Petojussit Seinäjoelta. Turun pelinjohto lähtee hakemaan voittoa kummastakin vastustajasta.
RSS ATOM