Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Monivuotinen seuran työmyyrä Päivi Matilainen palasi viime vuonna naisten superiin huoltajaksi. Huolto- ja kenttäasiat hoituvat aina mainiosti, kun Päivi päästetään irti.
Kuusi miesten Superpesiksen kuuminta joukkuetta on mukana viikonlopun Halli-SM-turnauksessa Seinäjoella. Parhaista parhaat kohtaavat sunnuntain mitaliotteluissa, jotka välitetään historiallisesti suorina ja ilmaisina nettilähetyksinä joka puolille maailmaa.
Opetus- ja kulttuuriministeri Paavo Arhinmäki on myöntänyt 241 ansioristiä ja -mitalia liikuntakulttuurin ja urheilun parissa ansioituneille henkilöille. Kultaisia ansioristejä myönnettiin 10, ansioristejä 42, ansiomitaleja kullatuin ristein 83 ja ansiomitaleja 106 kappaletta. Suomen Pesäpalloliitto sai ansioristeistä kolme ja heidän joukossaan oli myös meidän Sirpa Helin.
Seuraväki kokoontui joukolla Alabamaan kuulemaan ja ennen kaikkea muistelemaan viime kauden merkkejä ja vihellyksiä. Jos kevät etenee näinkin vauhdilla, saadaan kohta kaivaa myös pillit esille.
Turku-Pesiksen naisten superpesisjoukkue tiedottaa kerran kuukaudessa kuulumisistaan yhteistyökumppaneilleen. Tänään on ilmestynyt ensimmäinen 8-sivuinen lehdykkä ja ns. inside-tietoa tullaan jakamaan jatkossa kerran kuukaudessa ainakin elokuuhun asti.
Naisten suomensarjan ja maakuntasarjan naiset ovat treenanneet koko talven yhdessä ja nyt kevään kynnyksellä joukkueiden pelaajat on pelaajien ja valmennusjohdon yhteistuumin jaettu pelaamaan sarjaportaittain.
Turun uusi kapteeni on herkkä, sisukas ja vauhdikas nuori nainen, joka teki talvella uuden aluevaltauksen amerikkalaisessa jalkapallossa. Enni muistelee omia tähtihetkiään, miettii pesäpallon merkitystä itselleen ja pohtii kapteenin nauhan tuomia haasteita.
V-S Pesiksen joukkueenjohtajakoulutus pidettiin mennellä viikolla Yhteiset Pallot teeman mukaisesti yhdesssä lentis- ja pesisväen kesken. Molempien ideat ja toimet on nyt kasattu yksiin kansiin niin, että uusien lajin pariin tulevien on helpompaa tutustua joukkueen eri toimiin kauden aikana.
Joukkueen mediavastaava Jarmo Nieminen pohtii omaa suhdettaan pesäpalloon ja valottaa miksi hänen mielestään nicepesis on viihdyttävämpää katsottavaa kuin micepesis.
RSS ATOM