Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Turkulaisilla on takana tunteiden ääripäitä kirvottanut viikko, jota leimasi ensin tyrmistyttävä Hyvinkään tragedia ja joka toi mukanaan myös naisille superpesiksessä kauden ensimmäisen voiton. Oona Svärd kertoo tuntemuksistaan.
Kipaise pesiskentän kioskilla ostamassa lippusi ennakkoon seuran tämän vuoden päätapahtumaan. Kentälle on hankittu lisäkatsomoita ja maavallikatsomoa kohennetaan ottelua varten. Seuraväki on ollut mukana suunnittelemassa tapahtumaa ja olemme innoissamme vastaanottamassa yleisöä seuraamaan naisten Superpesiksen huippujen ottelua sekä myös useiden tähtiurheilijoiden Kansallissankarikisaa.
Käy tutustumassa Turku-Pesiksen uusiin fanituotteisiin ja löydä omat suosikkisi. Fanituotteet ovat myynnissä Kupittaan kioskilta. Myös Sirkalta voi tehdä tilauksia suoraan.
Turku-Pesis lähti otteluun lievänä altavastaajana kaikista pelanneistaan peleistä pisteitä kerännyttä PesäYsien joukkuetta vastaan, mutta otti riemukkaan kauden avausvoiton ns. kreivin aikaan. Sisällä jonkin verran hölmöillyt, mutta oman kuosinsa ulkopelissä löytänyt Turku ei antanut ensimmäisen jakson jälkeen ainuttakaan juoksua Lappeenrannalle. Turku voitti superin jälkeen ottelun 1-2 (3-2, 0-3, 0-1). Kyseessä oli kauden avausvoiton lisäksi neljään vuoteen ensimmäinen voitto PesäYseistä.
Aleksi Mäkelä siirtyy Suomensarjajoukkueesta auttamaan entistä seuraansa. Tiistain Tampere - Turku peli oli Aleksin viimeinen peli tällä kaudella Turku-Pesiksen paidassa
Työkiireiden vuoksi otteluennakko tulee vähän viime hetkellä ja siksi siinä ei ole mukana pelinjohtajien kommentteja.
Yksi Hyvinkään Tahkon pelaaja on kuollut ja kaksi loukkaantunut perjantain ja lauantain välisenä yönä Hyvinkäällä sattuneessa ampumavälikohtauksessa. Tämän surullisen tapauksen seurauksena Pesäpalloliitto on tiedottanut, että Superpesiksen, Ykköspesiksen ja Suomensarjan kaikki viikonlopun ottelut on peruttu!
Naisten superpesisjoukkueen kapteeni Enni Lamppu on nuoresta iästään huolimatta monessa liemessä keitetty jyrä, jonka ajatuksia on virkistävää lukea hieman alavireisesti alkaneen kauden jälkeen.
Kupittaalla on tiedossa sunnuntaina pesäpalloviihdettä todella tuutin täydeltä! Turun vieraaksi saapuu tähtiä säkenöivä ja kadonnutta mestaruuspokaalia villisti metsästävä Kirittärien joukkue. Katsojat pääsevät peliin 5€ lipulla ja hintaan kuuluu kahvi-/mehutarjoilu. Ottelu alkaa klo 17.
RSS ATOM