Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Turku-Pesiksen kenraali sarjakautta varten ei sujunut aivan nuottien mukaisesti. Kotiutuksiin ei vieläkään löydetty kapellimestareita ja turhia virheitä tehtiin niin sisällä kuin ulkona. Vastustaja Kankaanpään Maila osoitti, että joinakin päivinä ero Ykkösen ja Superin välillä on varsin pieni. Rohkeaa lyöntipeliä esittänyt KaMa taipui lopulta kotiutuslyöntikisassa 2-1 (3-6, 3-1, 2-1).
Superpesiksen avaustilaisuudessa Helsingissä 3.5 pelinjohtajat esittivät omat arvionsa eri joukkueiden sijoituksesta runkosarjassa. Turun saama pistemäärä oikeutti 8. sijaan ennakkokaavailuissa.
Turku kohtaa viimeisessä sarjaan valmistavassa harjoituspelissään ykköspesisjoukkue Kankaanpään Mailan. Kovassa pesishypessä oleva Kankaanpää on saanut jalkeille myös naisissa kovan, jo viime syksynä superin portteja kolkutelleen joukkueen
Naisten superin toukokuun kisassa voit äänestää omaa suosikkipelaajaasi ja osallistut samalla kausikortin ja 5 vapaalipun arvontaan Turun runkosarjan kotipeleihin.
Viime keväänä eetteriin polkaistu seuralehti on taas ilmestynyt. Se kantaa tästä lähtien nimeä Ajolähtö syistä, joita voit tutkia uudesta 11-sivuisesta lehdykästä.
Lauantaina Loimaalla pelatussa turnauksessa oli mukana neljä joukkuetta. Sijoitusottelussa Turku kukisti Mynämen Vesan miehet ja näin kolmas sija varmistui.
Vihdoin tänään saatiin Kupittaalla tuulahdus kesästä, kun aurinkoinen ja erittäin lämmin sää helli niin pelaajia kuin katsojiakin Tivoli Sariola -turnauksen toisena päivänä. Yhdeksän joukkueen voimin päivän aikana pelattiin kuusi ottelua
Turku kohtasi Rauman Lukon harjoituspelien merkeissä Tivoli Sariola -turnauksessa lauantaina. Kupittaan tuuli oli taas maineensa veroinen ja teki sisäpelin molemmille joukkueille vaikeaksi. Rauma ei ollut vieraskorea, vaan vei ottelun lopulta numeroin 0-1 (0-0, 1-3).
Miesten joukkue osallistuu lauantaina 28.4. Loimaalla pelattavaan aluemestaruusturnaukseen. Mukana on joukkueet Loimaalta, Mynämäeltä ja Pöytyältä. Joukkueethan pelaavat myös toukokuussa alkavassa Suomensarjassa kaikki samassa lohkossa, joten esimakua saadaan näin juuri kauden kynnyksellä.
RSS ATOM