Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Eilen pelatussa pelisarjan poikien arvo-ottelussa Lännen paidan puki päälleen D-poikien joukkueen Anton Pick. Runsasjuoksuinen ottelu päättyi ansaitusti Lännen voittoon tuloksella 3-19.
Turku maksoi parin viikon takaisen niukan tappionsa Vihtiä vastaan samalla mitalla takaisin ja otti voiton äärimmäisen jännittävässä, aina kotiutuskisaan edenneessä kamppailussa. Helpolla ei voitto lohjennut, mutta voitonnälkäinen kotijoukkue ei lopun hermopalloissa tutissut vaan vei kaksi pistettä jaksoluvuin 2-1 (4-3, 0-3, 0-0, 2-1).
Sotkamossa 21.7 pelattava naisten Itä-Länsi pelataan parin vuoden tauon jälkeen ilman Turku-Pesiksen edustusta. Pesäpalloliitto julkisti valintansa tänään klo 16.
Sunnuntaina alkanut Suurleiri on täydessä vauhdissa. Seuran D-poikien joukkue pelaa leirin pelisarjassa 29 muun seurajoukkueen kanssa. Pelit on menneet mukavasti ja taskussa on valtava määrä uusia kokemuksia.
Turku ja Vihti kohtaavat tällä viikolla kahdesti peräkkäin - ensin keskiviikkona Kupittaalla ja heti perään perjantaina Vihdissä. Ottelut ovat molemmille erittäin tärkeitä, koska molemmat hakevat tiukasti paikkaa hyviin asemiin pudotuspeleissä.
Käksä on saanut paljon ikimuistoisia kokemuksia parin viikon sisällä: Liitto-Lehdistö -ottelu omalla kotistadionilla, oman joukkueen peli on lähtenyt kulkemaan kuin käsiä napsauttamalla ja joukkueen kanssa vietetty 'armeijaviikonloppu' oli myös mieleen painuva.
Lauantaina 21.7 pelataan naisten Itä-Länsi, tällä kertaa Sotkamossa. Turusta on ollut kahtena edellisvuotena edustus tässä arvo-ottelussa - miten on tänä vuonna? Joukkue julkistetaan tiistaina 3.7 klo 16.
Taipuu se teräskin, kun oikeat työkalut löytyvät. Näin voisi sanoa myös Turku-pesiksen otteista tämän hetken kovinta naispesisjoukkuetta Jyväskylän Kirittäriä vastaan pelatusta ottelusta. Jyväskylä oli hätää kärsimässä varsinkin ensimmäisen jakson, kun Turun ulkokentästä ei meinannut millään löytyä pallon mentävää reikää. Kupittaalla nähtiin kuitenkin kauden parasta Turku-Pesistä, vaikka sarjajohtaja veikin jännittävän taiston 0-2 (1-2, 3-4).
Ensi viikolla1.-6.7. järjestetään Varkaudessa valtakunnallinen Suurleiri alle 14-v. seurajoukkueille. Turusta mukaan on lähdössä leirin pelisarjaan D-poikien energinen joukkue.
Kauan saatiin odottaa kauden ensimmäistä kotivoittoa Kupittaalla, mutta kun se tänään viimein tuli, nähtiin kentällä kauden parasta Turku-Pesistä. Turku pelasi loistavan ulkopelin, mutta vieläkin mieluisampaa oli se, että hyvänä ulkopelijoukkueena kunnostautuneen Kempeleen Kirin kenttään lyötiin peräti kymmenen juoksua. Turku vei ottelun selvin numeroin 2-0 (4-2, 6-2).
RSS ATOM