Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Varhaista esiintuloa viritellyt kevät on viime aikoina pyllistänyt pahasti pesäpalloilijoille, mutta ei se mitään - ainakin mieltä lämmittää se, että Turun naiset saavat korkattua harkkapelinsä lauantaina Kupittaalla.
Naisväen perinteinen kuntoilutapahtuma Naisten kuntovitonen juostaan/kävellään tänä vuonna la 26.5. Tapahtumapaikkana on Turun Urheilupuiston yläkenttä. Naisten kuntovitonen juhlii tänä vuonna 25-vuotistaivaltaan.
Moni turkulainen pesisfani on pitänyt käsiä ristissä ja peukkuja pystyssä, jotta Maija Merivalon upea pesisura jatkuisi vielä tulevanakin suvena. Vakavista selkäongelmista pitkään kärsinyt Merivalo on hyvän kuntoutuksen ansiosta taas intoa piukassa uuden kauden kynnyksellä.
Turun valmennusringin opettaja paljastuu henkilökuvahaastattelussa oman tiensä kulkijaksi ja vähän boheemiksikin tyypiksi. Sympaattinen naisten juoksuvalmentaja kertoo itsestään sekä juoksuharjoittelun saloista ja antaa samalla vinkkejä myös juniorivalmennukseen.
Huomiseksi kaavailtu harjoituspeli Turku-Pesiksen ja Vihdin Pallon välillä on jouduttu perumaan sääolosuhteiden vuoksi. Säätiedotus lupaa vesisadetta ja 5 astetta lämmintä, joten olosuhteet ovat liian arktiset kesälajille
Turun naisten superpesisjoukkue aloittaa neljän ottelun mittaisen harjoituspeliputken lauantaina 14.4 Kupittaalla, kun vastapuolelle kiilaan juoksee sarjatulokas Vihdin pallo. Turku pelaa jatkossa Kupittaalla joka lauantai aina sarja-avausta edeltävälle viikolle asti harjoituspelejä, joita kertyy näin kaikkiaan neljä kpl. Muina harjoituspelivastustajina ovat Manse-Pesis (21.4), Rauman Lukko (28.4) ja Kankaanpään Maila (5.5).
Turku-Pesiksen miehet on jaettu Suomensarja- ja Maakuntasarjajoukkueisiin. Kauden aikana tulee luonnollisesti muutoksia kokoonpanoihin sekä poissaolojen että joukkueesta putoamisten/nousemisten johdosta. Toinen huomioitava uutinen on Timo "Tipi" Lammisen (monivuotinen Turku-Pesiksen Superpesisjoukkueen pelinjohtaja) tulo Suomensarjajoukkueen pelinjohtajaksi.
Säät lämpenevät ainakin säätiedotuksen mukaan Pääsiäisen jälkeen ja myös juniorijoukkueet pääsevät pitkän tauon jälkeen Kupittaalle.
Jos Pääsiäisen vietto käy pitkäksi, niin aivonystyröitä voi harjoittaa esimerkiksi oheisen anagrammitehtävän muodossa. Emma Nieminen on laatinut pesisväelle ajanvietteeksi neljätoista anagrammia, joista jokainen kuuluu yhdelle naisten superpesispelaajalle.
RSS ATOM