Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Turun naisten superpesisjoukkue kohtaa huomenna Helatorstaina Lukkarilan pesäpallostadionilla hallitsevan mestarin Lapuan Virkiän.
Tuomariohjelmaan on tullut hienoisia muutoksia. Tarkastakaa hyvissä ajoin ennen peliä tuomarit ja varmistakaa vielä heille, että ovat tulossa. Paikalla tulee olla hyvissä ajoin, mielellään ainakin 30 min ennen pelin alkua.
Miesten Suomensarja-avaus Kupittaalla toi turkulaisille arvokkaat kaksi pistettä, kun vastustajana ollut Mynämäen Vesan joukkue kaatui varsinkin toisen jakson vahvaan lyöntipeliin.
Peräseinäjoen nuori Petojussien joukkue vei hieman yllättäen pisteet Turusta naisten superin äitienpäiväottelussa. Turun joukkueen sarjakauden alku on ollut lyöntipelin tuskaa, mutta kun samalla ulkokenttää ei ole saatu tiiviiksi, niin myös juoksuja on tehty Turun ulkokenttään runsaasti. Petojussit tarjosi lähes tarjottimella varsinkin ensimmäisen jakson voittoa lukuisien harhaheittojen ja vapaataipaleiden muodossa, mutta Turun pistetili jäi vieläkin avaamatta lukemin 0-1 (7-7, 2-4).
Viininjärvi oli odotuksiin nähden aavistuksen miedompi vierasjoukkue ja tarjosi pisteitä lauantain superpesisottelussa myös Turulle. Kotijoukkue ei kuitenkaan ottanut tarjousta vastaan, vaan kellistyi numeroin 0-2 (1-2, 1-4). Ottelu ei tarjonnut aivan huippupesistä, mutta turkulaisille löytyi ottelusta myös ilonaiheita.
Kupittaallakin naisten superin peleistä tuttu loimaalaistuomari Matti Lähteenmäki tekee huomenna suomalaista pesäpallohistoriaa. Loimaalainen jämäkkä pillimies saavuttaa ensimmäisenä pesistuomarina 400 ottelun rajapyykin.
Turku avaa kotipelinsä Kupittaalla tuplaottelulla, kun kiilaan asettuvat ensin lauantaina Viinijärven Urheilijat ja sunnuntaina Petojussit Seinäjoelta. Turun pelinjohto lähtee hakemaan voittoa kummastakin vastustajasta.
Joukkuepelikin tarvitsee tähtiä, joiden vuoksi yleisö haluaa tulla katsomaan pelejämme. Selvitimme toukokuun yleisökisassa asiaa ja Turun joukkueesta löytyi useita tärkeitä pelaajia, joiden edesottamuksia tullaan seuraamaan kauempaakin.
Viime kaudella esitelty Cityworkin TONNIKISA palaa kotipelien myötä, mutta uudella ilmeellä. Henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalveluja tarjoava Citywork on saanut rinnalleen kokonaisvaltaisen kiinteistöhuollon osaaja Planet Servicen. Yritysten kehittämä pelaajapalkintosysteemi ei palkitse joukkueen tuloksellisesti parasta pelaajaa - tarkoituksena on löytää paras joukkuepelaaja. Palkintorahoja on tarjolla tonni - ja vähän yli
Turku ei päässyt omalle tasolleen koleassa sadesäässä pelatussa sarja-avauksessaan Porissa, vaan Pesäkarhut raatelivat Turun ulkokentän - etunenässä hurjassa iskussa ollut Hanna Hirvikoski. Liian varovaisesti pelannut turku ei päässyt haastamaan missään vaiheessa kotijoukkuetta ja hävisi ottelun 2-0 (6-1, 15-0).
RSS ATOM