Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Viime kaudella esitelty Cityworkin TONNIKISA palaa kotipelien myötä, mutta uudella ilmeellä. Henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalveluja tarjoava Citywork on saanut rinnalleen kokonaisvaltaisen kiinteistöhuollon osaaja Planet Servicen. Yritysten kehittämä pelaajapalkintosysteemi ei palkitse joukkueen tuloksellisesti parasta pelaajaa - tarkoituksena on löytää paras joukkuepelaaja. Palkintorahoja on tarjolla tonni - ja vähän yli
Turku ei päässyt omalle tasolleen koleassa sadesäässä pelatussa sarja-avauksessaan Porissa, vaan Pesäkarhut raatelivat Turun ulkokentän - etunenässä hurjassa iskussa ollut Hanna Hirvikoski. Liian varovaisesti pelannut turku ei päässyt haastamaan missään vaiheessa kotijoukkuetta ja hävisi ottelun 2-0 (6-1, 15-0).
Kauan odotettu naisten superin sarja-avaus starttaa huomenna. Turku asettuu kauden avauskiilaan koko sarjan pahimmaksi vieraspelipaikaksi arvioidulla Porin pesäpallostadionilla.
Turku-Pesiksen naisten superpesisjoukkueesta video TSTV:ssä. Aineisto kuvattu Kupittaalla la 5.5.
Kesän pesiskalenteri on ilmestynyt. Siitä näet kaikki pelit, joita Turku-Pesiksen joukkueet pelaavat. Nyt vain kaikki kannustamaan Turun joukkueita voittoon!
Turku-Pesiksen kenraali sarjakautta varten ei sujunut aivan nuottien mukaisesti. Kotiutuksiin ei vieläkään löydetty kapellimestareita ja turhia virheitä tehtiin niin sisällä kuin ulkona. Vastustaja Kankaanpään Maila osoitti, että joinakin päivinä ero Ykkösen ja Superin välillä on varsin pieni. Rohkeaa lyöntipeliä esittänyt KaMa taipui lopulta kotiutuslyöntikisassa 2-1 (3-6, 3-1, 2-1).
Superpesiksen avaustilaisuudessa Helsingissä 3.5 pelinjohtajat esittivät omat arvionsa eri joukkueiden sijoituksesta runkosarjassa. Turun saama pistemäärä oikeutti 8. sijaan ennakkokaavailuissa.
Turku kohtaa viimeisessä sarjaan valmistavassa harjoituspelissään ykköspesisjoukkue Kankaanpään Mailan. Kovassa pesishypessä oleva Kankaanpää on saanut jalkeille myös naisissa kovan, jo viime syksynä superin portteja kolkutelleen joukkueen
Naisten superin toukokuun kisassa voit äänestää omaa suosikkipelaajaasi ja osallistut samalla kausikortin ja 5 vapaalipun arvontaan Turun runkosarjan kotipeleihin.
RSS ATOM