Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Turun ärhäkkä vaihtolyöjä Jatta Vuorinen iloitsee ulkoharjoitusten aikaisesta alkamisajankohdasta - ja suuntaa saman tien Kaakkois-Aasiaan vieläkin lämpöisempiin keleihin. Jatan pelaajakortti onn myös päivitetty.
Monipuolinen pesäpalloilijalahjakkuus Oona Svärd on kiinnostava persoona myös pesiskenttien ulkopuolella. Talvisista seikkailuretkistään maailman ääriin tunnettu One kohtasi vuodenvaihteen snorklausreissullaan Indonesian vesillä myskyllisen meren elävän, joka aiheutti jälleen jokavuotisen "pakollisen" loukkaantumisen.
Sunnuntaina pidetyssä vuosikokouksessa käsiteltävänä oli myös seuran johtokunnan jäsenten valinta ja uutena johtokuntaan valittiin miesjoukkueiden edustajana näillä sivuillakin kynäillyt ja itse vielä pelaajankin esiintyvä Joseph Hollingworth.
Sitkeiden selkävaivojen kanssa taistellut Maija Merivalo on tehnyt sopimuksen Turku-Pesiksen kanssa. Turun ykköspyssy ja koko Suomen kovimpiin kotiuttajiin lukeutuva Maikki kertoo kuulumisiaan blogissa.
Pesäpalloa voi taas harrastaa joko lasten pesiskoulussa tai sitten aikuisempana erilaisissa muodoissa. Ilmoittautuminen on täydessä vauhdissa, varaa Sinäkin itsellesi paikka osaavien ja innostavien ohjaajien vetämiin ryhmiin. Lähimmät kentät löytyvät Turusta, Kaarinasta ja Raisiosta.
Poikkeuksellisen lämmin sää on avustanut oikein kunnolla kevään etenemistä. Tämän vuoksi joukkueet pääsevät myös Kupittaalle selvästi viime vuosia aikaisemmin.
Remontin jälkeen juuri avattu kaupunkilaisten uimakeidas on nimensä veroinen. Altaita on lisätty ja nyt niitä löytyy jokaisen makuun ja taitoon nähden. Koko tila on avara ja valoisa osittaisten lasiseiniensä vuoksi ja ilmastointi on erinomainen, ei oo kylmä eikä kuuma!
Vuoden tauon jälkeen Emma Nieminen nähdään taas ensi kesänä Turun paidassa Kupittaalla. Vierasjoukkueen etenijä on Emmalle edelleen se punainen vaate - pakko se on polttaa...
Monivuotinen seuran työmyyrä Päivi Matilainen palasi viime vuonna naisten superiin huoltajaksi. Huolto- ja kenttäasiat hoituvat aina mainiosti, kun Päivi päästetään irti.
RSS ATOM