Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Käy tutustumassa Turku-Pesiksen uusiin fanituotteisiin ja löydä omat suosikkisi. Fanituotteet ovat myynnissä Kupittaan kioskilta. Myös Sirkalta voi tehdä tilauksia suoraan.
Turku-Pesis lähti otteluun lievänä altavastaajana kaikista pelanneistaan peleistä pisteitä kerännyttä PesäYsien joukkuetta vastaan, mutta otti riemukkaan kauden avausvoiton ns. kreivin aikaan. Sisällä jonkin verran hölmöillyt, mutta oman kuosinsa ulkopelissä löytänyt Turku ei antanut ensimmäisen jakson jälkeen ainuttakaan juoksua Lappeenrannalle. Turku voitti superin jälkeen ottelun 1-2 (3-2, 0-3, 0-1). Kyseessä oli kauden avausvoiton lisäksi neljään vuoteen ensimmäinen voitto PesäYseistä.
Aleksi Mäkelä siirtyy Suomensarjajoukkueesta auttamaan entistä seuraansa. Tiistain Tampere - Turku peli oli Aleksin viimeinen peli tällä kaudella Turku-Pesiksen paidassa
Työkiireiden vuoksi otteluennakko tulee vähän viime hetkellä ja siksi siinä ei ole mukana pelinjohtajien kommentteja.
Yksi Hyvinkään Tahkon pelaaja on kuollut ja kaksi loukkaantunut perjantain ja lauantain välisenä yönä Hyvinkäällä sattuneessa ampumavälikohtauksessa. Tämän surullisen tapauksen seurauksena Pesäpalloliitto on tiedottanut, että Superpesiksen, Ykköspesiksen ja Suomensarjan kaikki viikonlopun ottelut on peruttu!
Naisten superpesisjoukkueen kapteeni Enni Lamppu on nuoresta iästään huolimatta monessa liemessä keitetty jyrä, jonka ajatuksia on virkistävää lukea hieman alavireisesti alkaneen kauden jälkeen.
Kupittaalla on tiedossa sunnuntaina pesäpalloviihdettä todella tuutin täydeltä! Turun vieraaksi saapuu tähtiä säkenöivä ja kadonnutta mestaruuspokaalia villisti metsästävä Kirittärien joukkue. Katsojat pääsevät peliin 5€ lipulla ja hintaan kuuluu kahvi-/mehutarjoilu. Ottelu alkaa klo 17.
Tämän kesän sarjaan on tulossa mukaan 7 sekajoukkuetta ja otteluohjelma ilmestyy huomenna. Ottelut aloitetaan ensi maanantaina Purokadun kentällä.
Turku osoitti pieniä piristymisen merkkejä Mailan päivän ottelussa Lapualla, vaikka kotijoukkue lopulta olikin selvästi parempi Varsinkin ottelun alussa Turku pelasi hyvää ulkopeliä ja laittoi Lapuan ahtaalle. Ote ei kuitenkaan pitänyt loppuun asti, kun Lapua rankaisi kylmästi ulkopelivirheistä ja vei ottelun selvästi lukemin 2-0 (8-3, 12-1).
RSS ATOM