Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Turku kohtaa huomenna yhden päävastustajistaan eli Kempeleen Kirin vieraissa. Pudotuspelipaikkaa ajatellen ottelulla on suuri merkitys ja Turkuun odotetaan täyttä kolmea pistettä. Vaikka oma peli on viime aikoina kulkenut, joukkue ei kuitenkaan ole lähdössä takki auki Pohjois-Pohjanmaalle.
Väsymättä jo vuosikaudet naisten superpesisjoukkueen taustalla toiminut Päivi Matilainen kertoo miten hurjasti työtä huoltajan työpäivään kuuluu paitsi itse pelipäivänä, myös itse pelireissujen valmisteluissa.
Heinäkuun kotiotteluiden sarjassa on vuorossa Loimaan miesten kohtaaminen tulevana keskiviikkona. Jaossa olevista pisteistä kamppaillaan tosissaan; vierailijoiden tavoitteena sarjakärjen tavoittaminen ja kotijoukkueella taas pistepussin kartoittaminen.
Seuran tuomareille järjestetään tulevan torstaina koulutustilaisuus, jossa käydään läpi tuomaritoiminnan alkeita kuten vihellyksiä, sijoittumisia ja näyttöjä jne. Paikalle kannattaa tulla, sillä lisäoppi ei tee koskaan pahaa ja samalla saa itselleen eväitä tulevaa myllytyssarjatuomarointia varten.
Lähes kaksi vuotta saatiin odottaa Turun kotivoittoa Rauman Lukosta, mutta tänään Turun superpesisjoukkueen tahdonvoima oli liikaa raumalaisille. Tasaisen väännön päätteeksi ottelu päättyi Turulle 1-0 (2-2, 2-0).
Turun taistelu pudostuspelipaikoista jatkuu huomenna sunnuntaina, kun Kupittaan pesäpallostadionilla kiilaan juoksee tuttu vastustaja Rauman Lukko. Joukkueiden kohtaamiset ovat yleensä olleet pesisviihdettä parhaimmillaan ja jännittäviä aina viimeiseen lyöjään saakka.
Huomenna alkavalle valtakunnalliselle Naperoleirille osallistuu myös seuran F-poikien joukkue. Innolla odotettu leiri on edessä ja leiritunnelmia on viritelty ja leirikamoja pakattu. Energiaa joukkueella on vaikka muille jakaa ja pelejä odotellaan kuumeisesti.
Jyväskylän Kirittäret oli odotetun vahva kotonaan ja jätti sisäpelissään epäonnistuneen Turku-Pesiksen vaille ainuttakaan juoksua Hippoksella. Loppunumerot 2-0 (6-0, 4-0) eivät silti kerro koko totuutta pelin kulusta. Turku sai seitsemän 3-tilannetta Kirittärien 15 vastaan, joten jokainen voi laskea taskulaskimella onnistumisprosentit. Mestariehdokas on huippuvireessä.
Turku-Pesis koki kyhyen ajan sisään jo toisen mahdollisimman inhottavan 0-1 tappion, kun kovasta painostuksesta huolimatta vierailija PesäYsit vei aivan tarjottimella olleet sarjapisteet Etelä-Karjalaan jaksoluvuin 2-2, 2-3.
Jatkuuko Turun hyvä kotipelien sarja? Kuinka pahasti rokottaa Iina Lehkonen viime vuosien omaa joukuettaan? Pesisviihdettä parhaimmillaan taas Kupittaalla.
RSS ATOM