Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Naisten superin toukokuun kisassa voit äänestää omaa suosikkipelaajaasi ja osallistut samalla kausikortin ja 5 vapaalipun arvontaan Turun runkosarjan kotipeleihin.
Viime keväänä eetteriin polkaistu seuralehti on taas ilmestynyt. Se kantaa tästä lähtien nimeä Ajolähtö syistä, joita voit tutkia uudesta 11-sivuisesta lehdykästä.
Lauantaina Loimaalla pelatussa turnauksessa oli mukana neljä joukkuetta. Sijoitusottelussa Turku kukisti Mynämen Vesan miehet ja näin kolmas sija varmistui.
Vihdoin tänään saatiin Kupittaalla tuulahdus kesästä, kun aurinkoinen ja erittäin lämmin sää helli niin pelaajia kuin katsojiakin Tivoli Sariola -turnauksen toisena päivänä. Yhdeksän joukkueen voimin päivän aikana pelattiin kuusi ottelua
Turku kohtasi Rauman Lukon harjoituspelien merkeissä Tivoli Sariola -turnauksessa lauantaina. Kupittaan tuuli oli taas maineensa veroinen ja teki sisäpelin molemmille joukkueille vaikeaksi. Rauma ei ollut vieraskorea, vaan vei ottelun lopulta numeroin 0-1 (0-0, 1-3).
Miesten joukkue osallistuu lauantaina 28.4. Loimaalla pelattavaan aluemestaruusturnaukseen. Mukana on joukkueet Loimaalta, Mynämäeltä ja Pöytyältä. Joukkueethan pelaavat myös toukokuussa alkavassa Suomensarjassa kaikki samassa lohkossa, joten esimakua saadaan näin juuri kauden kynnyksellä.
Vapun ennakkoturnauksena paikkansa Kupittaalla vakiinnuttanut Tivoli Sariola -turnaus starttaa taas tulevana viikonloppuna. Lauantaina Turku kohtaa Rauman naisten superpesisottelussa ja sunnuntaina pääsevät juniori- ja muut aikuisjoukkueet testaamaan talven aikana hankittuja taitojaan.
Pesäpallonäyttelyn "Merkki päällä" avajaisia vietettiin tänään Urheilumuseossa Helsingin Olympiastadionilla. Kansallispelimme on ensimmäistä kertaa Urheilumuseon päänäyttelyn aiheena.
Kentät alkaa kohta olla täydessä käytössä ja ilmoittautuminen sekajoukkueiden firmapesikseen on käynnistynyt. Tuttuun tapaan aloitetaan toukokuun puolella ja pelataan Juhannusviikolle asti. Joukkueet pääsevät seuraamaan myös naisten Superin kotiotteluita.
Arktiset olosuhteet jatkuivat edelleen Turussa, kun Turku-Pesis avasi harjoituspelikautensa ykköspesisjoukkue Mansea vastaan Kupittaalla. Kylmä vastatuuli ja 5 asteen lämpötila hyydyttivät molempien joukkueiden sisäpelin siinä määrin, että aivan huippusuorituksia ei tällä kertaa nähty. Manse harasi tiukasti vastaan ja suostui taipumaan vasta kotiutuslyöntikisassa numeroin 2-1 (1-0, 3-5, 0-0, 2-0).
RSS ATOM