Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Keskiviikkkona pelatussa pelisarjan Itä-Länsi -kamppailussa Huikan stadionilla oli mukana Lännen paidassa turkulaisten joukkueesta Toni Haltia.
Viikon päästä tiistaina tulee päivälleen 60 vuotta kuluneeksi kansallispelimme pesäpallon ensimmäisestä ja toistaiseksi ainoasta olympiaesiintymisestä. Pesäpalloliitto voitti Työväen Urheiluliiton (TUL) joukkueen näytösottelussa juoksuin 8-4 Helsingissä 1952.
Paljon odotettu Turun ja Ylihärmän kohtaaminen ei päättynyt turkulaisittain lainkaan ennakoidulla tavalla. Niin sisällä kuin ulkonakin kesysti pelanneet turuttaret olivat vain namupala loistavaa lyöntipeliä esittäneille härmäläisille. Loppulukemat 0-2 (0-8, 2-6) kertovat kaiken joukkueiden voimasuhteista.
Kesä on pesisleirien aikaa ja tällä kertaa Turku-Pesistä on ´maailmalla´ edustamassa meidän oma E-poikajoukkue.
Panokset ovat huomenna kovat, kun YPJKauhavan joukkue saapuu Turku-Pesiksen vieraaksi Kupittaalle. Turku taistelee Pesisjunkkarien kanssa tosissaan viimeisestä pudotuspelipaikasta.
Turku-Pesis saa laajaa medianäkyvyyttä alkavalla viikolla, kun olemme Superpesisperheen Viikon Joukkue!
Urheilu on hieno asia, varsinkin kun oma joukkue voittaa. Tapa jolla Turku peittosi Kempeleen vieraissa oli kyllä huikea. Joukkue nousi täysin sillasta toisen jakson viimeisessä vuoroparissa kolmen juoksun takamatkalta jaksovoittoon. Supervuorossa Turku oli jo henkisesti niskan päällä ja toi lopulta kaksi pistettä kotiin Kupittaalle.
Turku kohtaa huomenna yhden päävastustajistaan eli Kempeleen Kirin vieraissa. Pudotuspelipaikkaa ajatellen ottelulla on suuri merkitys ja Turkuun odotetaan täyttä kolmea pistettä. Vaikka oma peli on viime aikoina kulkenut, joukkue ei kuitenkaan ole lähdössä takki auki Pohjois-Pohjanmaalle.
Väsymättä jo vuosikaudet naisten superpesisjoukkueen taustalla toiminut Päivi Matilainen kertoo miten hurjasti työtä huoltajan työpäivään kuuluu paitsi itse pelipäivänä, myös itse pelireissujen valmisteluissa.
Heinäkuun kotiotteluiden sarjassa on vuorossa Loimaan miesten kohtaaminen tulevana keskiviikkona. Jaossa olevista pisteistä kamppaillaan tosissaan; vierailijoiden tavoitteena sarjakärjen tavoittaminen ja kotijoukkueella taas pistepussin kartoittaminen.
RSS ATOM