Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Valtakunnallinen Ladypesisturnaus pelataan tuttuun tapaan Kupittaalla 1.-2.pnä syyskuuta. Mukaan on ilmoittautunut jo 25 joukkuetta ja meidän seuran oma joukkue on mukana kisaamassa.
Keväällä sarjassa jäi pelaamatta kolme ottelua ja nyt ne yritetään saada pelattua vielä ensi viikon aikana ennen kuin Sirkus Finlandia saapuu Kupittaalle.
Kauden loppua kohden mielenkiintoiseksi käynyt taistelu miesten Suomensarjan etelälohkon putoamissijoista päättyi lopulta Turun kannalta niinkuin jo muutama kierros sitten aavisteltiin. Viimeisen kierroksen vierastappiosta Mynämäkeä vastaan joukkue säilytti paikkansa sarjassa.
Pori osoitti olevansa valmis pudotuspeleihin, kun Pesäkarhut nollasivat Turun Kupittaalla naisten superin runkosarjan päätöskierroksella. Jaksoluvut 0-2 (0-5, 0-10) eivät jättäneet arvailujen varaan joukkueiden voimasuhteita. Lopputulosta enemmän jännitystä peliin toi koko kauden Turun kotipeleissä jatkunut Citywork – Planet Service Tonnikisa, jossa ratkaistiin kauden turkulainen tsempparipelaaja.
Turku-Pesiksen lopullinen sijoitus tämän vuoden naisten superpesiksen runkosarjassa on yhdeksäs. Tämä tietää sitä, että Turussa ei tänä vuonna pelata pudotuspelejä. Päätöspelissä on kuitenkin odotettavissa tunnetta, kun tuttu joukkue Porin Pesäkarhut saapuu Kupittaalle.
Pelit on jo alkaneet tällä viikolla. Kaikkiaan kotiotteluita junnujoukkueita kohden tulee 2-3 ja yhteensä pelejä tulee olemaan 16. Viimeiset pelit pelataan vkolla 36 ja kotiotteluissa pidetään Sirkus Finlandian ajan 21.-26.8. taukoa.
Turun miesten viimeinen peli pelataan huomenna keskiviikkona Mynämäellä. Pelissä on molemmilla joukkueilla panosta suoran sarjapaikan säilyttämiseksi. Myös kierroksen muut pelit ovat ratkaisevassa asemassa, koska muutaman pisteen sisällä on monta joukkuetta.
Viime sunnuntaina kotijoukkue sai vastaansa Ulvilan Pesä-Veikkojen nimivahvan yhdistelmän. Vieraita oli vastassa 13 pelaajan haastava joukko ja varsinkin ensimmäinen jakso oli tuottaa kotijoukkueelle lisäpisteitä.
Turun viimeinen tämän kauden vieraspelimatka ei lisännyt joukkueen pistesalsoa, vaan kotietua pudotuspeleihin tiukasti hakeva Viininjärvi oli kotonana parempi 2-0 (2-0, 5-2).
Naisten Superpesis lähestyy päätöstään kaudella 2012. Turkulaisen naispesiksen tukijoiden Cityworkin ja Planet Servicen tuottama Tonnikisa on myös tulossa finaalikierroksille äärettömän jännittävässä tilanteessa. Vähintään neljä pelaajaa kamppailee vuoden tsempparipelaajan tittelistä.
RSS ATOM