Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Viime sunnuntaina kotijoukkue sai vastaansa Ulvilan Pesä-Veikkojen nimivahvan yhdistelmän. Vieraita oli vastassa 13 pelaajan haastava joukko ja varsinkin ensimmäinen jakso oli tuottaa kotijoukkueelle lisäpisteitä.
Turun viimeinen tämän kauden vieraspelimatka ei lisännyt joukkueen pistesalsoa, vaan kotietua pudotuspeleihin tiukasti hakeva Viininjärvi oli kotonana parempi 2-0 (2-0, 5-2).
Naisten Superpesis lähestyy päätöstään kaudella 2012. Turkulaisen naispesiksen tukijoiden Cityworkin ja Planet Servicen tuottama Tonnikisa on myös tulossa finaalikierroksille äärettömän jännittävässä tilanteessa. Vähintään neljä pelaajaa kamppailee vuoden tsempparipelaajan tittelistä.
Turun ulkokenttä selvisi suhteellisen hyvin kovalyöntisestä Lapuasta, mutta Tanja Vehniäinen oli taas kerran pitelemätön Kupittaalla. Turku haastoi Lapuan varsinkin toisella jaksolla, mutta taipui Vehniäisen 1-rajaleikkuriin. Jaksoluvut olivat vieraille 0-2 (1-5, 1-5).
Turku ei antanut Riihimäelle toisessa kohtaamisessa pistettäkään, vaan voitti se eilen vieraissa suurinumeroisesti 0-2 (6-19, 6-8). Hyvään lyöntivireeseen päässyt joukkue otti jo neljännen peräkkäisen voiton ja nousi lohkossaan kuudenneksi.
Kupittaalla nähdään huomenillalla tähtiä jo ennen pimeän tuloa, kun Lapuan Itä-Länsi- ja Liitto-Lehdistöpelaajia vilisevä joukkue saapuu vierailulle. Pystyykö Turku haastamaan viime vuoden mestarit?
Turkulaisten leirikesä jatkuu tällä kertaa Pohjanmaan lakeuksilla. Leirille osallistuu seuran c-tyttöjen joukkue ja lisäksi mukana on Turun ja Pöytyän yhdistelmäjoukkue pojissa. Molemmat joukkueet osallistuvat leirin pelisarjaan.
Supersunnuntain hellepeli Peräseinäjoella ei aivan mennyt nuottien mukaisesti. Kotiutustensa kanssa tuskaillut Turku käänsi ottelun itselleen supervuorossa häikäisevän pelin pelanneen Oona Svärdin ansiosta. Jaksoluvut olivat 1-2 (1-5, 4-3, 2-3).
Miesten Suomensarjan ottelussa Kupittaalla vieraaksi saapunut sarjajumbo Riihimäki otti yllättäen kaksi sarjapistettä. Hellepäivän jaksoluvut olivat 1-2 (9-1, 1-2, 0-1).
Tasaisesti aiemminkin tällä kaudella pelanneet Turku-Pesis ja Vihdin Pallo järjestivät jälleen kerran trillerin Vihdin kotikentällä Hiidenkirnussa. Turun peli-ilme oli täysin toisenlainen kuin tiistaisessa Ylihärmä-pelissä. Nyt pelattiin tarkasti, lyötiin hyvin ja taisteltiin joka pallosta. Turku pelasi yhden kauden parhaista sisäpeleistään. Ilman 1. jakson toisen vuoroparin pikku nukahdusta Turku olisi voinut viedä koko matsin. Ottelu päättyi lopulta 2-1 (6-5, 3-5, 1-0) Vihdille.
RSS ATOM