Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Pesäpallonäyttelyn "Merkki päällä" avajaisia vietettiin tänään Urheilumuseossa Helsingin Olympiastadionilla. Kansallispelimme on ensimmäistä kertaa Urheilumuseon päänäyttelyn aiheena.
Kentät alkaa kohta olla täydessä käytössä ja ilmoittautuminen sekajoukkueiden firmapesikseen on käynnistynyt. Tuttuun tapaan aloitetaan toukokuun puolella ja pelataan Juhannusviikolle asti. Joukkueet pääsevät seuraamaan myös naisten Superin kotiotteluita.
Arktiset olosuhteet jatkuivat edelleen Turussa, kun Turku-Pesis avasi harjoituspelikautensa ykköspesisjoukkue Mansea vastaan Kupittaalla. Kylmä vastatuuli ja 5 asteen lämpötila hyydyttivät molempien joukkueiden sisäpelin siinä määrin, että aivan huippusuorituksia ei tällä kertaa nähty. Manse harasi tiukasti vastaan ja suostui taipumaan vasta kotiutuslyöntikisassa numeroin 2-1 (1-0, 3-5, 0-0, 2-0).
Varhaista esiintuloa viritellyt kevät on viime aikoina pyllistänyt pahasti pesäpalloilijoille, mutta ei se mitään - ainakin mieltä lämmittää se, että Turun naiset saavat korkattua harkkapelinsä lauantaina Kupittaalla.
Naisväen perinteinen kuntoilutapahtuma Naisten kuntovitonen juostaan/kävellään tänä vuonna la 26.5. Tapahtumapaikkana on Turun Urheilupuiston yläkenttä. Naisten kuntovitonen juhlii tänä vuonna 25-vuotistaivaltaan.
Moni turkulainen pesisfani on pitänyt käsiä ristissä ja peukkuja pystyssä, jotta Maija Merivalon upea pesisura jatkuisi vielä tulevanakin suvena. Vakavista selkäongelmista pitkään kärsinyt Merivalo on hyvän kuntoutuksen ansiosta taas intoa piukassa uuden kauden kynnyksellä.
Turun valmennusringin opettaja paljastuu henkilökuvahaastattelussa oman tiensä kulkijaksi ja vähän boheemiksikin tyypiksi. Sympaattinen naisten juoksuvalmentaja kertoo itsestään sekä juoksuharjoittelun saloista ja antaa samalla vinkkejä myös juniorivalmennukseen.
Huomiseksi kaavailtu harjoituspeli Turku-Pesiksen ja Vihdin Pallon välillä on jouduttu perumaan sääolosuhteiden vuoksi. Säätiedotus lupaa vesisadetta ja 5 astetta lämmintä, joten olosuhteet ovat liian arktiset kesälajille
Turun naisten superpesisjoukkue aloittaa neljän ottelun mittaisen harjoituspeliputken lauantaina 14.4 Kupittaalla, kun vastapuolelle kiilaan juoksee sarjatulokas Vihdin pallo. Turku pelaa jatkossa Kupittaalla joka lauantai aina sarja-avausta edeltävälle viikolle asti harjoituspelejä, joita kertyy näin kaikkiaan neljä kpl. Muina harjoituspelivastustajina ovat Manse-Pesis (21.4), Rauman Lukko (28.4) ja Kankaanpään Maila (5.5).
RSS ATOM