Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Tasaisesti aiemminkin tällä kaudella pelanneet Turku-Pesis ja Vihdin Pallo järjestivät jälleen kerran trillerin Vihdin kotikentällä Hiidenkirnussa. Turun peli-ilme oli täysin toisenlainen kuin tiistaisessa Ylihärmä-pelissä. Nyt pelattiin tarkasti, lyötiin hyvin ja taisteltiin joka pallosta. Turku pelasi yhden kauden parhaista sisäpeleistään. Ilman 1. jakson toisen vuoroparin pikku nukahdusta Turku olisi voinut viedä koko matsin. Ottelu päättyi lopulta 2-1 (6-5, 3-5, 1-0) Vihdille.
Miesten suomensarjajoukkue otti ensimmäisen 3 pisteen voittonsa tänään Kupittaalla. Hetken vastaan pyristellyt Hyvinkää taipui lopulta selvästi 2-0 (5-4, 7-2). Turku nousi voittonsa ansiosta putomaisviivalle samoilla pisteillä Hyvinkään kanssa.
Oman minisarjansa runkosarjan sisällä pelanneet Turku ja Vihti kohtaavat jälleen huomenna perjantaina, nyt Vipattarien kotiluolassa Hiidenkirnussa.
Keskiviikkkona pelatussa pelisarjan Itä-Länsi -kamppailussa Huikan stadionilla oli mukana Lännen paidassa turkulaisten joukkueesta Toni Haltia.
Viikon päästä tiistaina tulee päivälleen 60 vuotta kuluneeksi kansallispelimme pesäpallon ensimmäisestä ja toistaiseksi ainoasta olympiaesiintymisestä. Pesäpalloliitto voitti Työväen Urheiluliiton (TUL) joukkueen näytösottelussa juoksuin 8-4 Helsingissä 1952.
Paljon odotettu Turun ja Ylihärmän kohtaaminen ei päättynyt turkulaisittain lainkaan ennakoidulla tavalla. Niin sisällä kuin ulkonakin kesysti pelanneet turuttaret olivat vain namupala loistavaa lyöntipeliä esittäneille härmäläisille. Loppulukemat 0-2 (0-8, 2-6) kertovat kaiken joukkueiden voimasuhteista.
Kesä on pesisleirien aikaa ja tällä kertaa Turku-Pesistä on ´maailmalla´ edustamassa meidän oma E-poikajoukkue.
Panokset ovat huomenna kovat, kun YPJKauhavan joukkue saapuu Turku-Pesiksen vieraaksi Kupittaalle. Turku taistelee Pesisjunkkarien kanssa tosissaan viimeisestä pudotuspelipaikasta.
Turku-Pesis saa laajaa medianäkyvyyttä alkavalla viikolla, kun olemme Superpesisperheen Viikon Joukkue!
Urheilu on hieno asia, varsinkin kun oma joukkue voittaa. Tapa jolla Turku peittosi Kempeleen vieraissa oli kyllä huikea. Joukkue nousi täysin sillasta toisen jakson viimeisessä vuoroparissa kolmen juoksun takamatkalta jaksovoittoon. Supervuorossa Turku oli jo henkisesti niskan päällä ja toi lopulta kaksi pistettä kotiin Kupittaalle.
RSS ATOM