Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Lappeenrannan hieno vierasvoitto ei kantanut Turun naisten superin joukkuetta toiseen peräkkäiseen voittoon. Takkiin tuli selvin numeroin 2-0 (10-2, 5-2)
Tiistaina 19.6. järjestettävän naisten Liitto-Lehdistö -arvo-ottelun yhteydessä järjestetään Naisten kunniajuoksu –paneelin, jossa keskustellaan naisten ja tyttöjen asemasta urheilumaailmassa sekä yhteiskunnassa.
Naisten Liitto-Lehdistövalintoja odoteltaessa yleisö voi käydä jo äänestämässä omaa suosikkiaan niin naisten kuin miestenkin Itä-Länteen. Yleisöäänestyksen perusteella valitaan yksi nais- ja yksi miesurheilija sekä Idän että Lännen joukkueeseen.
Turku lähtee jahtaamaan lisäpisteitä perjantaina Ylihärmästä. Alla on maukas vierasvoitto Lappeenrannasta, joten pidetään joukkueelle huomenna peukkuja Etelä-Pohjanmaan reissulla.
Pesäpallon kotiotteluissa on nyt käynnissä viikon mittainen tauko, koska oma kotipesämme kuten myös lähes koko Kupittaa on valjastettu nuorten lentopalloilijoiden kauden päätapahtuman areenaksi.
Turkulaisilla on takana tunteiden ääripäitä kirvottanut viikko, jota leimasi ensin tyrmistyttävä Hyvinkään tragedia ja joka toi mukanaan myös naisille superpesiksessä kauden ensimmäisen voiton. Oona Svärd kertoo tuntemuksistaan.
Kipaise pesiskentän kioskilla ostamassa lippusi ennakkoon seuran tämän vuoden päätapahtumaan. Kentälle on hankittu lisäkatsomoita ja maavallikatsomoa kohennetaan ottelua varten. Seuraväki on ollut mukana suunnittelemassa tapahtumaa ja olemme innoissamme vastaanottamassa yleisöä seuraamaan naisten Superpesiksen huippujen ottelua sekä myös useiden tähtiurheilijoiden Kansallissankarikisaa.
Käy tutustumassa Turku-Pesiksen uusiin fanituotteisiin ja löydä omat suosikkisi. Fanituotteet ovat myynnissä Kupittaan kioskilta. Myös Sirkalta voi tehdä tilauksia suoraan.
Turku-Pesis lähti otteluun lievänä altavastaajana kaikista pelanneistaan peleistä pisteitä kerännyttä PesäYsien joukkuetta vastaan, mutta otti riemukkaan kauden avausvoiton ns. kreivin aikaan. Sisällä jonkin verran hölmöillyt, mutta oman kuosinsa ulkopelissä löytänyt Turku ei antanut ensimmäisen jakson jälkeen ainuttakaan juoksua Lappeenrannalle. Turku voitti superin jälkeen ottelun 1-2 (3-2, 0-3, 0-1). Kyseessä oli kauden avausvoiton lisäksi neljään vuoteen ensimmäinen voitto PesäYseistä.
Aleksi Mäkelä siirtyy Suomensarjajoukkueesta auttamaan entistä seuraansa. Tiistain Tampere - Turku peli oli Aleksin viimeinen peli tällä kaudella Turku-Pesiksen paidassa
RSS ATOM