Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Eilen pelattu viimeinen kierros selvitti mitalien jakautumisen tämän kesän firmapesissarjassa. Molemmat pelatut ottelut tarjosivat upeita oivalluksia ja otteita sekä mailan varressa että ulkokentällä.
Kupittaalla pelataan tänään kaksi ottelua, joissa tämän kauden mitalistit selviävät lopullisesti. Kyseessä on myös tämän kauden viimeiset ottelut.
Seurapäivä tarjosi kaikille mukavaa pelaamista omissa joukoissaan. Päivän aloittivat nuorimmaiset eli ensin E-tytöt ja sen jälkeen Äffät pelaamalla vanhempiaan vastaan. Peleissä nähtiin muistelemista vielä vuosiksi eteenpäin.
Pelit aloitetataan jo kymmeneltä ja pelataan aina neljään asti iltapäivällä.
Eilen pelattu ottelut Turun kasvatus- ja optetustoimi vastaan Wallac käynnistyi parhaiten kotijoukkueelta ja molemmat joukkueet takoivat juoksuja lähes tasatahtiin koko ottelun ajan.
Eilen kokoonnuimme yhteen kuulemaan joukkueiden kuulumisia ja jakamaan salivuoroja ja muuten vaan yhdessä olemaan. Ruokaa ja juomaa olisi riittänyt suuremmallekin väelle.
Seuraväki kokoontuu yhteen pelailemaan ja palkitsemaan. Uutena tuotteena on naisten ja miesten Itä-Länsi -ottelut, jossa pelaajat ovat joko toistpuolt tai tältpuolt jokkee oman kotikolonsa mukaisesti.
Äärimmäisen tiukka nousukamppailu Vaasan Mailaa vastaan päättyi Loimaan miesten villiin voitontanssiin. Kotiutuskisaan venynyt peli ei jättänyt ketään kylmäksi 560 silmäparin jännittäessä ottelun tulosta katsomossa.
Valtakunnallinen Ladypesispäivään saapuivat kaikki 28 joukkuetta ja peliaikatauluja noudatettiin tarkoin. Hienoinen sateen tihuttelu iltapäivällä ei haitannut menoa vaan päivästä otettiin irti kaikki hauskuus.
Tällä kertaa turnauksessa on mukana 28 joukkuetta Kajaanista Kirkkonummelle. Yhteinen sävel syntyy naisenergiaa pursuvassa tapahtumassa ilon kautta. Pääasia on osallistuminen ja siinä sivussa ehkäpä voittaminen.
RSS ATOM