Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Huomenna alkavalle valtakunnalliselle Naperoleirille osallistuu myös seuran F-poikien joukkue. Innolla odotettu leiri on edessä ja leiritunnelmia on viritelty ja leirikamoja pakattu. Energiaa joukkueella on vaikka muille jakaa ja pelejä odotellaan kuumeisesti.
Jyväskylän Kirittäret oli odotetun vahva kotonaan ja jätti sisäpelissään epäonnistuneen Turku-Pesiksen vaille ainuttakaan juoksua Hippoksella. Loppunumerot 2-0 (6-0, 4-0) eivät silti kerro koko totuutta pelin kulusta. Turku sai seitsemän 3-tilannetta Kirittärien 15 vastaan, joten jokainen voi laskea taskulaskimella onnistumisprosentit. Mestariehdokas on huippuvireessä.
Turku-Pesis koki kyhyen ajan sisään jo toisen mahdollisimman inhottavan 0-1 tappion, kun kovasta painostuksesta huolimatta vierailija PesäYsit vei aivan tarjottimella olleet sarjapisteet Etelä-Karjalaan jaksoluvuin 2-2, 2-3.
Jatkuuko Turun hyvä kotipelien sarja? Kuinka pahasti rokottaa Iina Lehkonen viime vuosien omaa joukuettaan? Pesisviihdettä parhaimmillaan taas Kupittaalla.
Turku kohtasi Vihdin kahden päivän sisällä toistamiseen, nyt Vihdin vieraana Nummelan Hiidenkirnussa. Keskiviikon voitokkaasta taisteluilmeestä oli vain hitunen jäljellä, minkä lisäksi Turun peliä kuvastivat helpot ulkokenttävirheet sekä puhditon mailapeli. Kotijoukkueella oli selvästi enemmän terävyyttä ja tahtoa haastavassa hellesäässä. Pisteet jäivät ansaitusti sarjan yllättäjäjoukkue Vihdin Pallolle numeroin 2-0 (4-1, 6-3).
Eilen pelatussa pelisarjan poikien arvo-ottelussa Lännen paidan puki päälleen D-poikien joukkueen Anton Pick. Runsasjuoksuinen ottelu päättyi ansaitusti Lännen voittoon tuloksella 3-19.
Turku maksoi parin viikon takaisen niukan tappionsa Vihtiä vastaan samalla mitalla takaisin ja otti voiton äärimmäisen jännittävässä, aina kotiutuskisaan edenneessä kamppailussa. Helpolla ei voitto lohjennut, mutta voitonnälkäinen kotijoukkue ei lopun hermopalloissa tutissut vaan vei kaksi pistettä jaksoluvuin 2-1 (4-3, 0-3, 0-0, 2-1).
Sotkamossa 21.7 pelattava naisten Itä-Länsi pelataan parin vuoden tauon jälkeen ilman Turku-Pesiksen edustusta. Pesäpalloliitto julkisti valintansa tänään klo 16.
Sunnuntaina alkanut Suurleiri on täydessä vauhdissa. Seuran D-poikien joukkue pelaa leirin pelisarjassa 29 muun seurajoukkueen kanssa. Pelit on menneet mukavasti ja taskussa on valtava määrä uusia kokemuksia.
Turku ja Vihti kohtaavat tällä viikolla kahdesti peräkkäin - ensin keskiviikkona Kupittaalla ja heti perään perjantaina Vihdissä. Ottelut ovat molemmille erittäin tärkeitä, koska molemmat hakevat tiukasti paikkaa hyviin asemiin pudotuspeleissä.
RSS ATOM