Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Tulitemestarien kanssa tehty pitkäaikainen yhteistyö saa jatkoa, kun moottoritien varressa aloittaa Tammisillan rakettipiste, jota hoitaa kokonaisuudessaan miesten joukkue.
Tiistaina pidetyssä seuran sääntömääräisessä syyskokouksessa hyväksyttiin tulevan kauden toimintasuunnitelma ja talousarvio. Johtokunnassa tapahtui pieniä muutoksia.
Tähän aikaan vuodesta valitaan yleensä kauden parhaita. Urheilugaalassa yleisö voi äänestää vuoden sykähdyttävintä urheiluhetkeä.
Katso ohjelma ja jännitä, miten Tahkon joukkuelaiset pärjäävät Maalipallon Olympiakullan voittaneelle joukkueelle!
Syksyn täkykalastuksessa Turun koukkuun jäi harvinaisen kova vonkale. Kaksinkertainen Itä-Länsilukkari Saana Risku siirtyy Turun valmennustiimiin vastuualueinaan lukkari- etukenttä- ja henkinen valmennus.
Turun lisäksi ensi kaudella nähdään naisten Superpesispelejä myös Helsingissä (Roihu) ja Tampereella (Räpsä). Sarjaa pelataan siis edelleen 12 joukkueen voimin.
Paikka jäi avoimeksi Petri Kaijansinkon siirryttyä tehtävästä Hyvinkään Tahkon urheilutoimenjohtajaksi.
Viime kesäkuussa perustetun uuden liikuntajärjestön nimeksi annettiin VALO, joka muodostuu sanoista Valtakunnan liikunta- ja urheiluorganisaatio ry.
Tiistaina Veritaksen kokoustilaan kokoontui joukkueiden edustajat kertomaan omista toimista ja kuulemaan myös seuran tulevista tehtävistä, joista suurin on valtakunnallisen Nuorisoleirin laadukas ja onnistunut toteutus yhdessä V-S Pesiksen kanssa.
Superpwesiksen hallitus on päättänyt täydentää naisten Superpesiksen 12 joukkueen sarjaksi. YPJ Kauhavahan ilmoitti hiljattain jättävänsä sarjapaikkansa.
RSS ATOM