Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Turun naisten superpesisjoukkue on jo jonkun aikaa ollut syyslomalla, kun kausi katkesi runkosarjan päättymiseen. Nyt kun on otettu vähän etäisyyttä kauteen, voidaan vähän kriittisemmin tarkastella mennyttä kautta. Omia näkemyksiään sarjakaudesta 2012 esittävät pelinjohtaja Juhani Rannikko ja kapteeni Enni Lamppu.
Seuran aikuisten sarjoista käynnissä ovat vielä naisten ja miesten maakuntasarjat ja nekin saadaan pelattua tulevan viikonlopun aikana. Naiset matkaavat lauantaina Tampereelle ja miehet pelaavat Kupittaalla lauantaina Eurajokea vastaan. Peli alkaa klo 15.00.
Valtakunnallinen Ladypesis-turnaus pelataan viidellä kentällä Kupittaan alueella heti aamu kymmenestä alkaen. Mukana on 28 joukkuetta eri puolilta Suomea ja naisenergiaa on kentät piukassa.
Viime viikonloppuna vietettiin uuden Skanssiin valmistuneen myymälän avajaisia ja paikalla oli myös seuran väkeä eri tehtävissä.
Viimeinen rästipeli pelattiin paperilla, eli Wallc sai 5-0 luovutusvoiton Turun kasvatus- ja opetustoimesta. Nyt kaikki kevään ottelut on saatu pelattua ja syksyn ohjelma voi alkaa. Jatko-ohjelma toimitetaan joukkueille alkuviikosta 34.
Aurinkoinen kesäilta tarjosi upeat puitteet eilen n. 20 innokkaan harrastajan treeniin ja peliin. Hiekkanurmella nähtiin upeita otteita niin heitoissa, lyönneissä kuin kiinniotoissakin.
Syksy tuo mukaan Sirkus Finlandian väen 21.-26.8. väliseksi ajaksi Kupittaan hiekkakentille. Olemme huomioineet tämän niin, että hiekkanurmella voidaan treenata ja kaikki junnujen kotipelit on sijoteltu molemmin puolin sirkusaikaa.
Vime sunnuntaina Tampereella pelatut C-ikäisten alueottelut jäivät varsinais-suomalaisten osalta hieman vaisuiksi. Vastustaja oli kovempi kaikissa otteluissa.
Tampereella 12.8. pelattavissa tyttöjen ja poikien C-ikäisten alueotteluissa (Häme, Etelä-Suomi, Satakunta ja Varsinais-Suomi) joukkueissa nähdään myös Turun edustajia.
Valtakunnallinen Ladypesisturnaus pelataan tuttuun tapaan Kupittaalla 1.-2.pnä syyskuuta. Mukaan on ilmoittautunut jo 25 joukkuetta ja meidän seuran oma joukkue on mukana kisaamassa.
RSS ATOM