Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Pelit on jo alkaneet tällä viikolla. Kaikkiaan kotiotteluita junnujoukkueita kohden tulee 2-3 ja yhteensä pelejä tulee olemaan 16. Viimeiset pelit pelataan vkolla 36 ja kotiotteluissa pidetään Sirkus Finlandian ajan 21.-26.8. taukoa.
Turun miesten viimeinen peli pelataan huomenna keskiviikkona Mynämäellä. Pelissä on molemmilla joukkueilla panosta suoran sarjapaikan säilyttämiseksi. Myös kierroksen muut pelit ovat ratkaisevassa asemassa, koska muutaman pisteen sisällä on monta joukkuetta.
Viime sunnuntaina kotijoukkue sai vastaansa Ulvilan Pesä-Veikkojen nimivahvan yhdistelmän. Vieraita oli vastassa 13 pelaajan haastava joukko ja varsinkin ensimmäinen jakso oli tuottaa kotijoukkueelle lisäpisteitä.
Turun viimeinen tämän kauden vieraspelimatka ei lisännyt joukkueen pistesalsoa, vaan kotietua pudotuspeleihin tiukasti hakeva Viininjärvi oli kotonana parempi 2-0 (2-0, 5-2).
Naisten Superpesis lähestyy päätöstään kaudella 2012. Turkulaisen naispesiksen tukijoiden Cityworkin ja Planet Servicen tuottama Tonnikisa on myös tulossa finaalikierroksille äärettömän jännittävässä tilanteessa. Vähintään neljä pelaajaa kamppailee vuoden tsempparipelaajan tittelistä.
Turun ulkokenttä selvisi suhteellisen hyvin kovalyöntisestä Lapuasta, mutta Tanja Vehniäinen oli taas kerran pitelemätön Kupittaalla. Turku haastoi Lapuan varsinkin toisella jaksolla, mutta taipui Vehniäisen 1-rajaleikkuriin. Jaksoluvut olivat vieraille 0-2 (1-5, 1-5).
Turku ei antanut Riihimäelle toisessa kohtaamisessa pistettäkään, vaan voitti se eilen vieraissa suurinumeroisesti 0-2 (6-19, 6-8). Hyvään lyöntivireeseen päässyt joukkue otti jo neljännen peräkkäisen voiton ja nousi lohkossaan kuudenneksi.
Kupittaalla nähdään huomenillalla tähtiä jo ennen pimeän tuloa, kun Lapuan Itä-Länsi- ja Liitto-Lehdistöpelaajia vilisevä joukkue saapuu vierailulle. Pystyykö Turku haastamaan viime vuoden mestarit?
Turkulaisten leirikesä jatkuu tällä kertaa Pohjanmaan lakeuksilla. Leirille osallistuu seuran c-tyttöjen joukkue ja lisäksi mukana on Turun ja Pöytyän yhdistelmäjoukkue pojissa. Molemmat joukkueet osallistuvat leirin pelisarjaan.
Supersunnuntain hellepeli Peräseinäjoella ei aivan mennyt nuottien mukaisesti. Kotiutustensa kanssa tuskaillut Turku käänsi ottelun itselleen supervuorossa häikäisevän pelin pelanneen Oona Svärdin ansiosta. Jaksoluvut olivat 1-2 (1-5, 4-3, 2-3).
RSS ATOM