Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Tarkkasilmäiset ovat mahdollisesti huomanneet Aamusetin ilmoitusliitteessä, että kunnallisvaaliehdokas Pertti Perko on asettanut yhdeksi vaaliteemakseen urheilupaikkarakentamisen. Listalla on myös katettu pesäpallostadionin katsomo, palloiluhalli, moottori- ja ampumaurheilukeskus ja Uittamon Uimahalli.
Tulevana sunnuntaina pyritään taas saamaan pesisstadionin sisätilat siivottua niin, että kausi voidaan taas keväällä aloittaa "puhtaalta pöydältä". Talkooväelle on tarjolla kahvia ja pullaa. Rutistus alkaa iltapäivällä klo 15. tosin paikalle voi tulla jo aikaisemminkin.
Juhlavuoden kansainvälinen osuus World Cup pelataan 10.-13.10.2012 Australian Melbournessa. Pesäpalloliitto on koonnut paikalle naisten ja miesten joukkueen edustamaan Suomea.
Muutama viikko sitten joukkue vietti omia päättäjäisiään ensin frisbeetä heitellen, saunoen ja ruokaillen. Ohjelmassa oli myös kiitoksia ja muistamisia.
Superpesiksen hallitus on vahvistanut sarjajärjestelmän kaudelle 2013. Naisissa on mukana peräti 12 joukkuetta, pelillisenä uutuutena myös naisille tulee kesällä ns. valintakierrokset, jotka saivat miehillä menneenä kautena hyvän palautteen.
Kauden parhaat on palkittu Pesäpalloliiton perinteisellä kauden päätösristeilyllä laivantäyteisen yleisön edessä. Vuoden pesäpalloilijoiksi arvostettiin kasvattajaseuroissaan pelanneet Lapuan Emmi Viitala ja Hyvinkään Juha Korhonen.
Turkulainen pesisosaaminen oli taas hyvin esillä, kun Varsinais-Suomen Pesis palkitsi vuoden menestyjiä Silja Europalla menneenä viikonloppuna.
Turun Ekotoreilla vietetään parhaillaan kierrästysviikkoa. Perinteeksi muodostuneella viikolla kannusetaan ihmisiä säästämään luonnonvaroja ostamalla uuden sijaan käytettyä ja kierrättämällä myös omat ylimääräiseksi jääneet tavarat.
Auton vapaapäivä on osa Liikkujan viikkoa, jota on vietty koko tämä kulunut viikko. Autotonta päivää on vietytty jo vuodesta 2000 asti. Oletko sinä liikkeellä ilman autoakin?
Tuttuun tapaan Hämeen, Satakunnan ja Varsinais-Suomen joukkueet kokontuvat G-D -ikäisten alueleirille.
RSS ATOM