Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Tuttuun tapaan Hämeen, Satakunnan ja Varsinais-Suomen joukkueet kokontuvat G-D -ikäisten alueleirille.
Viime lauantaina 15.9. lähes koko pelaajakaarti vuodelta 2007 oli paikalla muistelemassa viisi vuotta sitten tapahtunutta nousua Superpesikseen.
Turun kaupungin liikuntalautakunta viettää 90-v. juhlaa Kupittaan urheiluhallissa perjantaina 14. syyskuuta 2012. Tilaisuuteen on kutsuttu turkulaisia urheiluvaikuttajia ja urheiluseuraihmisiä. Tänään keskiviikkona Yliopistonkadulla on menossa Liikuntakarnevaalit kaikenikäisille musiikin ja toiminnallisten pisteiden voimalla.
Eilen pelattu viimeinen kierros selvitti mitalien jakautumisen tämän kesän firmapesissarjassa. Molemmat pelatut ottelut tarjosivat upeita oivalluksia ja otteita sekä mailan varressa että ulkokentällä.
Kupittaalla pelataan tänään kaksi ottelua, joissa tämän kauden mitalistit selviävät lopullisesti. Kyseessä on myös tämän kauden viimeiset ottelut.
Seurapäivä tarjosi kaikille mukavaa pelaamista omissa joukoissaan. Päivän aloittivat nuorimmaiset eli ensin E-tytöt ja sen jälkeen Äffät pelaamalla vanhempiaan vastaan. Peleissä nähtiin muistelemista vielä vuosiksi eteenpäin.
Pelit aloitetataan jo kymmeneltä ja pelataan aina neljään asti iltapäivällä.
Eilen pelattu ottelut Turun kasvatus- ja optetustoimi vastaan Wallac käynnistyi parhaiten kotijoukkueelta ja molemmat joukkueet takoivat juoksuja lähes tasatahtiin koko ottelun ajan.
Eilen kokoonnuimme yhteen kuulemaan joukkueiden kuulumisia ja jakamaan salivuoroja ja muuten vaan yhdessä olemaan. Ruokaa ja juomaa olisi riittänyt suuremmallekin väelle.
Seuraväki kokoontuu yhteen pelailemaan ja palkitsemaan. Uutena tuotteena on naisten ja miesten Itä-Länsi -ottelut, jossa pelaajat ovat joko toistpuolt tai tältpuolt jokkee oman kotikolonsa mukaisesti.
RSS ATOM