Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Tiistaina Veritaksen kokoustilaan kokoontui joukkueiden edustajat kertomaan omista toimista ja kuulemaan myös seuran tulevista tehtävistä, joista suurin on valtakunnallisen Nuorisoleirin laadukas ja onnistunut toteutus yhdessä V-S Pesiksen kanssa.
Superpwesiksen hallitus on päättänyt täydentää naisten Superpesiksen 12 joukkueen sarjaksi. YPJ Kauhavahan ilmoitti hiljattain jättävänsä sarjapaikkansa.
Eilen pidetyssä vuosikokouksessa oli pitkästä aikaa mukana useita alueen seurojen edustajia päättämässä menneen 90-v. Juhlavuoden toiminnot sekä kuulemassa tulevan toimintakauden suunnitelmista sekä valitsemassa toimihenkilöitä johtokuntaan.
Viime lauantaina Jyväskylän Paviljonkiin oli kokoontunut n. 200 hengen juhlijakunta viettämään yhdessä mukavaa iltaa menneitä muistellen ja tulevia suunnitellen. Kaukaisimmat tervehdykset tulivat Tansaniasta asti!
Viime lauantaina pidettiin Jyväskylässä liiton sääntömääräinen syyskokous, jossa äänestettiin puheenjohtajasta ja johtokunnassa erovuoroisina olleista johtokunnan jäsenistä. Samaten käsiteltiin tulevan kauden toimintasuunnitelma ja talousarvio.
Superpesis on tänään antanut tiedotteen, että Ylihärmän Pesis-Junkkarit Kauhavalta luopuu naisten Superpesispaikastaan 2013.
Seuran sääntömääräinen syyskokous pidetään tiistaina 11.12.2012 Meritalo, Käsityöläiskatu 4 A . Esillä on sääntömääräiset asiat.
Joukkueiden talviharjoitukset ovat jo käynnissä ja on aika kokoontua yhteisten asioiden pariin.
Hattulan Petäyksessä järjestettiin viime viikonloppuna PPL:n maakuntapäivät ja niiden yhteydessä myös valtakunnallisten leirien järjestäjät tapasivat toisiaan.
RSS ATOM