Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Joukkueiden talviharjoitukset ovat jo käynnissä ja on aika kokoontua yhteisten asioiden pariin.
Hattulan Petäyksessä järjestettiin viime viikonloppuna PPL:n maakuntapäivät ja niiden yhteydessä myös valtakunnallisten leirien järjestäjät tapasivat toisiaan.
Turku-Pesis on tehnyt kaksi uutta pelaajasopimusta. Vuoden 2013 harjoitusrinkiin liittyivät Rauman Lukkoa aiemmin urallaan edustanut Kerttu Höyden sekä kahden välivuoden jälkeen paluuta huipulle yrittävä Meri Kylänpää. Molemmat ovat tehneet vuoden mittaisen sopimuksen.
Turku-Pesiksen vuoden 2013 naisten superin joukkue esittäytyi tänään LiikU:lla. Paikalla oli vanhoja tuttuja, mutta uudistuva joukkue on saamassa myös kovan luokan vahvistuksia.
Runsas viikko sitten joukkue kokoontui Impivaaran kokoustilaan pohtimaan tulevaa kautta ja samalla kartoitettiin joukkueen pelaajatilannetta.
Runsaan vuoden Superpesiksen toimitusjohtajana toiminut Kaijansinkko siirtyy takaisin seuratoiminnan pyörteisiin.
Seurojen vielä pähkäillessä joukkueiden rakenteluissa, valmennuskuvioiden selvittämisissä ja tulevan kauden suunnitelmissa, päätti Pesäpalloliitto yllättäen lanseerata pelinjohtolisenssin.
Viime sunnuntaina n. 20 hengen pippurinen joukko urakoi kesän jälkeiset tilat taas hienoon kuntoon. Tekemistä riitti niin sisällä kuin ulkonakin.
RSS ATOM