Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Työkiireiden vuoksi otteluennakko tulee vähän viime hetkellä ja siksi siinä ei ole mukana pelinjohtajien kommentteja.
Yksi Hyvinkään Tahkon pelaaja on kuollut ja kaksi loukkaantunut perjantain ja lauantain välisenä yönä Hyvinkäällä sattuneessa ampumavälikohtauksessa. Tämän surullisen tapauksen seurauksena Pesäpalloliitto on tiedottanut, että Superpesiksen, Ykköspesiksen ja Suomensarjan kaikki viikonlopun ottelut on peruttu!
Naisten superpesisjoukkueen kapteeni Enni Lamppu on nuoresta iästään huolimatta monessa liemessä keitetty jyrä, jonka ajatuksia on virkistävää lukea hieman alavireisesti alkaneen kauden jälkeen.
Kupittaalla on tiedossa sunnuntaina pesäpalloviihdettä todella tuutin täydeltä! Turun vieraaksi saapuu tähtiä säkenöivä ja kadonnutta mestaruuspokaalia villisti metsästävä Kirittärien joukkue. Katsojat pääsevät peliin 5€ lipulla ja hintaan kuuluu kahvi-/mehutarjoilu. Ottelu alkaa klo 17.
Tämän kesän sarjaan on tulossa mukaan 7 sekajoukkuetta ja otteluohjelma ilmestyy huomenna. Ottelut aloitetaan ensi maanantaina Purokadun kentällä.
Turku osoitti pieniä piristymisen merkkejä Mailan päivän ottelussa Lapualla, vaikka kotijoukkue lopulta olikin selvästi parempi Varsinkin ottelun alussa Turku pelasi hyvää ulkopeliä ja laittoi Lapuan ahtaalle. Ote ei kuitenkaan pitänyt loppuun asti, kun Lapua rankaisi kylmästi ulkopelivirheistä ja vei ottelun selvästi lukemin 2-0 (8-3, 12-1).
Turun naisten superpesisjoukkue kohtaa huomenna Helatorstaina Lukkarilan pesäpallostadionilla hallitsevan mestarin Lapuan Virkiän.
Tuomariohjelmaan on tullut hienoisia muutoksia. Tarkastakaa hyvissä ajoin ennen peliä tuomarit ja varmistakaa vielä heille, että ovat tulossa. Paikalla tulee olla hyvissä ajoin, mielellään ainakin 30 min ennen pelin alkua.
Miesten Suomensarja-avaus Kupittaalla toi turkulaisille arvokkaat kaksi pistettä, kun vastustajana ollut Mynämäen Vesan joukkue kaatui varsinkin toisen jakson vahvaan lyöntipeliin.
RSS ATOM