Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Kauden parhaat on palkittu Pesäpalloliiton perinteisellä kauden päätösristeilyllä laivantäyteisen yleisön edessä. Vuoden pesäpalloilijoiksi arvostettiin kasvattajaseuroissaan pelanneet Lapuan Emmi Viitala ja Hyvinkään Juha Korhonen.
Turkulainen pesisosaaminen oli taas hyvin esillä, kun Varsinais-Suomen Pesis palkitsi vuoden menestyjiä Silja Europalla menneenä viikonloppuna.
Turun Ekotoreilla vietetään parhaillaan kierrästysviikkoa. Perinteeksi muodostuneella viikolla kannusetaan ihmisiä säästämään luonnonvaroja ostamalla uuden sijaan käytettyä ja kierrättämällä myös omat ylimääräiseksi jääneet tavarat.
Auton vapaapäivä on osa Liikkujan viikkoa, jota on vietty koko tämä kulunut viikko. Autotonta päivää on vietytty jo vuodesta 2000 asti. Oletko sinä liikkeellä ilman autoakin?
Tuttuun tapaan Hämeen, Satakunnan ja Varsinais-Suomen joukkueet kokontuvat G-D -ikäisten alueleirille.
Viime lauantaina 15.9. lähes koko pelaajakaarti vuodelta 2007 oli paikalla muistelemassa viisi vuotta sitten tapahtunutta nousua Superpesikseen.
Turun kaupungin liikuntalautakunta viettää 90-v. juhlaa Kupittaan urheiluhallissa perjantaina 14. syyskuuta 2012. Tilaisuuteen on kutsuttu turkulaisia urheiluvaikuttajia ja urheiluseuraihmisiä. Tänään keskiviikkona Yliopistonkadulla on menossa Liikuntakarnevaalit kaikenikäisille musiikin ja toiminnallisten pisteiden voimalla.
Eilen pelattu viimeinen kierros selvitti mitalien jakautumisen tämän kesän firmapesissarjassa. Molemmat pelatut ottelut tarjosivat upeita oivalluksia ja otteita sekä mailan varressa että ulkokentällä.
Kupittaalla pelataan tänään kaksi ottelua, joissa tämän kauden mitalistit selviävät lopullisesti. Kyseessä on myös tämän kauden viimeiset ottelut.
Seurapäivä tarjosi kaikille mukavaa pelaamista omissa joukoissaan. Päivän aloittivat nuorimmaiset eli ensin E-tytöt ja sen jälkeen Äffät pelaamalla vanhempiaan vastaan. Peleissä nähtiin muistelemista vielä vuosiksi eteenpäin.
RSS ATOM