Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Turku-Pesiksen vuoden 2013 naisten superin joukkue esittäytyi tänään LiikU:lla. Paikalla oli vanhoja tuttuja, mutta uudistuva joukkue on saamassa myös kovan luokan vahvistuksia.
Runsas viikko sitten joukkue kokoontui Impivaaran kokoustilaan pohtimaan tulevaa kautta ja samalla kartoitettiin joukkueen pelaajatilannetta.
Runsaan vuoden Superpesiksen toimitusjohtajana toiminut Kaijansinkko siirtyy takaisin seuratoiminnan pyörteisiin.
Seurojen vielä pähkäillessä joukkueiden rakenteluissa, valmennuskuvioiden selvittämisissä ja tulevan kauden suunnitelmissa, päätti Pesäpalloliitto yllättäen lanseerata pelinjohtolisenssin.
Viime sunnuntaina n. 20 hengen pippurinen joukko urakoi kesän jälkeiset tilat taas hienoon kuntoon. Tekemistä riitti niin sisällä kuin ulkonakin.
Miesten ja naisten Superpesiksen halli-SM -turnauksien turnausjärjestäjät, pelipaikat, ajankohdat ja lohkojaot ovat varmistuneet. Tarkemmat peliaikataulut julkistetaan myöhemmin.
Tarkkasilmäiset ovat mahdollisesti huomanneet Aamusetin ilmoitusliitteessä, että kunnallisvaaliehdokas Pertti Perko on asettanut yhdeksi vaaliteemakseen urheilupaikkarakentamisen. Listalla on myös katettu pesäpallostadionin katsomo, palloiluhalli, moottori- ja ampumaurheilukeskus ja Uittamon Uimahalli.
Tulevana sunnuntaina pyritään taas saamaan pesisstadionin sisätilat siivottua niin, että kausi voidaan taas keväällä aloittaa "puhtaalta pöydältä". Talkooväelle on tarjolla kahvia ja pullaa. Rutistus alkaa iltapäivällä klo 15. tosin paikalle voi tulla jo aikaisemminkin.
Juhlavuoden kansainvälinen osuus World Cup pelataan 10.-13.10.2012 Australian Melbournessa. Pesäpalloliitto on koonnut paikalle naisten ja miesten joukkueen edustamaan Suomea.
RSS ATOM