Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Länsirannikon naisten superpesisseurojen välillä on ollut poikkeuksellisen kovaa liikehdintää syksyn siirtomarkkinoilla. Pelinjohtaja Timo Lammisen tarkka silmä bongasi Porista Meea Lehtisen, joka jatkaa uraansa nyt Turun paidassa.
Varsinais-Suomen Pesiksen suosittu Hitteriturnaus on ensi viikolla. Ilmoittautuminen päättyy 18.2. Toimi siis ripeästi!
Käynnissä on valtakunnallinen luonto- ja ympäristöviikko, jota vietetään n. 200 kirjasossa ympäri maata. Teeman on monimuotoinen suomalainen luonto ja sen uhanalaiset lajit.
Taas on mahdollisuus ulkoiluun hiihtäen, pulkkaillen, luistien tai muuten vaan liikkuen Impivaarassa.
Turunkotiuttaja/sieppari Meri Kylänpää on tekemässä vahvaa paluuta takaisin superiin yhden väluvuoden jälkeen. Voit lukea Merin ajatuksianaisten blogista.
Miesten suomensarjassa pelaa tulevalla kaudella 40 joukkuetta. Runkosarjojen jälkeen lohkojen neljä parasta joukkuetta pelaavat lohkojen sisäiset välieräottelut ja niiden voittajat pelaavat lohkojen loppuotteluissa.
Impivaarassa lauantaiaamuna pidettyyn koulutustilaisuuteen oli saapunut osallistujia lähes joka joukkueesta. Silmät ja korvat tarkkoina seurattiin kouluttajien vinkkejä lähes puolentoista tunnin verran.
Turku-Pesiksen nykyinen puheenjohtaja, Jussi Pyysalo, on valittu Superpesis Oy:n uudeksi toimistujohtajaksi. Tämä tarkoittaa sitä, että hän jättää tehtävänsä seuran puheenjohtajana. On hienoa kuitenkin saada uudenlaista näkemystä ja turkulaisuutta Superpesikseen. ONNITTELUT JUSSILLE!
Superpesiksen sivuilla voi käydä äänestämässä naisten superin kovinta pelaajasiirtoa. Huomion arvoista on, että yhdeksän ehdokkaan joukossa on kolme Turku-Pesistä pitkään edustanutta pelaajaa.
Loimaan pesiskoulun kasvatti Mia-Maria Jauhiainen jatkaa Turku-Pesiksen paidassa myös kaudella 2013.
RSS ATOM