Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Runsaan vuoden Superpesiksen toimitusjohtajana toiminut Kaijansinkko siirtyy takaisin seuratoiminnan pyörteisiin.
Seurojen vielä pähkäillessä joukkueiden rakenteluissa, valmennuskuvioiden selvittämisissä ja tulevan kauden suunnitelmissa, päätti Pesäpalloliitto yllättäen lanseerata pelinjohtolisenssin.
Viime sunnuntaina n. 20 hengen pippurinen joukko urakoi kesän jälkeiset tilat taas hienoon kuntoon. Tekemistä riitti niin sisällä kuin ulkonakin.
Miesten ja naisten Superpesiksen halli-SM -turnauksien turnausjärjestäjät, pelipaikat, ajankohdat ja lohkojaot ovat varmistuneet. Tarkemmat peliaikataulut julkistetaan myöhemmin.
Tarkkasilmäiset ovat mahdollisesti huomanneet Aamusetin ilmoitusliitteessä, että kunnallisvaaliehdokas Pertti Perko on asettanut yhdeksi vaaliteemakseen urheilupaikkarakentamisen. Listalla on myös katettu pesäpallostadionin katsomo, palloiluhalli, moottori- ja ampumaurheilukeskus ja Uittamon Uimahalli.
Tulevana sunnuntaina pyritään taas saamaan pesisstadionin sisätilat siivottua niin, että kausi voidaan taas keväällä aloittaa "puhtaalta pöydältä". Talkooväelle on tarjolla kahvia ja pullaa. Rutistus alkaa iltapäivällä klo 15. tosin paikalle voi tulla jo aikaisemminkin.
Juhlavuoden kansainvälinen osuus World Cup pelataan 10.-13.10.2012 Australian Melbournessa. Pesäpalloliitto on koonnut paikalle naisten ja miesten joukkueen edustamaan Suomea.
Muutama viikko sitten joukkue vietti omia päättäjäisiään ensin frisbeetä heitellen, saunoen ja ruokaillen. Ohjelmassa oli myös kiitoksia ja muistamisia.
Superpesiksen hallitus on vahvistanut sarjajärjestelmän kaudelle 2013. Naisissa on mukana peräti 12 joukkuetta, pelillisenä uutuutena myös naisille tulee kesällä ns. valintakierrokset, jotka saivat miehillä menneenä kautena hyvän palautteen.
RSS ATOM