Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Pelit aloitetataan jo kymmeneltä ja pelataan aina neljään asti iltapäivällä.
Eilen pelattu ottelut Turun kasvatus- ja optetustoimi vastaan Wallac käynnistyi parhaiten kotijoukkueelta ja molemmat joukkueet takoivat juoksuja lähes tasatahtiin koko ottelun ajan.
Eilen kokoonnuimme yhteen kuulemaan joukkueiden kuulumisia ja jakamaan salivuoroja ja muuten vaan yhdessä olemaan. Ruokaa ja juomaa olisi riittänyt suuremmallekin väelle.
Seuraväki kokoontuu yhteen pelailemaan ja palkitsemaan. Uutena tuotteena on naisten ja miesten Itä-Länsi -ottelut, jossa pelaajat ovat joko toistpuolt tai tältpuolt jokkee oman kotikolonsa mukaisesti.
Äärimmäisen tiukka nousukamppailu Vaasan Mailaa vastaan päättyi Loimaan miesten villiin voitontanssiin. Kotiutuskisaan venynyt peli ei jättänyt ketään kylmäksi 560 silmäparin jännittäessä ottelun tulosta katsomossa.
Valtakunnallinen Ladypesispäivään saapuivat kaikki 28 joukkuetta ja peliaikatauluja noudatettiin tarkoin. Hienoinen sateen tihuttelu iltapäivällä ei haitannut menoa vaan päivästä otettiin irti kaikki hauskuus.
Tällä kertaa turnauksessa on mukana 28 joukkuetta Kajaanista Kirkkonummelle. Yhteinen sävel syntyy naisenergiaa pursuvassa tapahtumassa ilon kautta. Pääasia on osallistuminen ja siinä sivussa ehkäpä voittaminen.
Loimaalla kotipaikkaansa pitävä Jouni Ensomaa täytti kuluneella viikolla 60-v. Jouni on toiminut alueen tuomarikouluttajana ja -päällikkönä vuosikymmeniä ja on ollut kasvattamassa alueen nuorimpia tuomareita urallaan niin leireillä kuin sarjaotteluissakin. Turussa Jouni on nähty usein myös Superin tuomaritarkkailijana.
Joukkueiden taustat kokoontuvat ensi viikolla Nummen Saunalla turisemaan menneen kauden toimista sekä avaamaan suunnitelmia jo tulevasta. Samaten joukkueiden valmentajat ja joukkueeenjohtajat osallistuvat Pesisväen Palkintoristeilylle 22.-23.9. Silja Europalla.
Aikuisten sarjat saatiin pelattua viime viikonlopun aikana, mutta juniorit jatkavat vielä pelejään myllytyssarjoissaan. Tulevana viikonloppuna Kupittaa täyttyy ensin lauantaina Ladypesisläisistä ja sunnuntaina harrastepäivään osallistuvista pelureista.
RSS ATOM