Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Turun liukas sieppari Johanna 'Käksä' Käkönen on valittu naisten 10. Liitto-Lehdistö -otteluun. Valinnasta tekee ikimuistoisen vielä se, että Käksä pääsee pelaamaan arvo-ottelun kotikentällään Kupittaalla. Onnea Käksä!
Rauma ja Turku pelasivat jännittävän ja yleisöä viihdyttäneen naisten superpesispelin aurinkoisella Otanlahden stadionilla. Kentällä nähtiin loistavia yksilösuorituksia ja myös urheiluun kuuluvaa dramatiikkaa. Altavastaajana otteluun lähtenyt Turku taipui erittäin dramaattisten vaiheiden jälkeen supervuorossa 2-1 (4-2, 1-2, 1-0). Piste tuli hyvään paikkaan, mutta pienestä oli kiinni myös isompi potti.
Turku jatkaa vieraspelikiertuettaan huomenna Raumalla Otanlahden stadionilla.
Lappeenrannan hieno vierasvoitto ei kantanut Turun naisten superin joukkuetta toiseen peräkkäiseen voittoon. Takkiin tuli selvin numeroin 2-0 (10-2, 5-2)
Tiistaina 19.6. järjestettävän naisten Liitto-Lehdistö -arvo-ottelun yhteydessä järjestetään Naisten kunniajuoksu –paneelin, jossa keskustellaan naisten ja tyttöjen asemasta urheilumaailmassa sekä yhteiskunnassa.
Naisten Liitto-Lehdistövalintoja odoteltaessa yleisö voi käydä jo äänestämässä omaa suosikkiaan niin naisten kuin miestenkin Itä-Länteen. Yleisöäänestyksen perusteella valitaan yksi nais- ja yksi miesurheilija sekä Idän että Lännen joukkueeseen.
Turku lähtee jahtaamaan lisäpisteitä perjantaina Ylihärmästä. Alla on maukas vierasvoitto Lappeenrannasta, joten pidetään joukkueelle huomenna peukkuja Etelä-Pohjanmaan reissulla.
Pesäpallon kotiotteluissa on nyt käynnissä viikon mittainen tauko, koska oma kotipesämme kuten myös lähes koko Kupittaa on valjastettu nuorten lentopalloilijoiden kauden päätapahtuman areenaksi.
Turkulaisilla on takana tunteiden ääripäitä kirvottanut viikko, jota leimasi ensin tyrmistyttävä Hyvinkään tragedia ja joka toi mukanaan myös naisille superpesiksessä kauden ensimmäisen voiton. Oona Svärd kertoo tuntemuksistaan.
Kipaise pesiskentän kioskilla ostamassa lippusi ennakkoon seuran tämän vuoden päätapahtumaan. Kentälle on hankittu lisäkatsomoita ja maavallikatsomoa kohennetaan ottelua varten. Seuraväki on ollut mukana suunnittelemassa tapahtumaa ja olemme innoissamme vastaanottamassa yleisöä seuraamaan naisten Superpesiksen huippujen ottelua sekä myös useiden tähtiurheilijoiden Kansallissankarikisaa.
RSS ATOM