Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Turku-Pesiksen nykyinen puheenjohtaja, Jussi Pyysalo, on valittu Superpesis Oy:n uudeksi toimistujohtajaksi. Tämä tarkoittaa sitä, että hän jättää tehtävänsä seuran puheenjohtajana. On hienoa kuitenkin saada uudenlaista näkemystä ja turkulaisuutta Superpesikseen. ONNITTELUT JUSSILLE!
Superpesiksen sivuilla voi käydä äänestämässä naisten superin kovinta pelaajasiirtoa. Huomion arvoista on, että yhdeksän ehdokkaan joukossa on kolme Turku-Pesistä pitkään edustanutta pelaajaa.
Loimaan pesiskoulun kasvatti Mia-Maria Jauhiainen jatkaa Turku-Pesiksen paidassa myös kaudella 2013.
Menoa ja meininkiä Äijäliigassa ensi kesänä myös meidän seuran värein. Kaikki halukkaat mukaan!
Pesäpalloliiton johtokunta on nimittänyt lajin kurinpitopäälliköksi helsinkiläisen Tapio Rantalan, 35. Kurinpitopäällikön toimialue kattaa Superpesiksen sekä kaikki liittojohtoiset sarjat.
Turku-Pesiksen edustusjoukkueen lyöjäjokeri Maija Merivalosta on vuosien mittaan kasvanut eräänlainen naispesiksen ikoni tänne Aurajoen maisemiin. Sisupussia eivät olet lukuisat loukkaantumiset lannistaneet - ja nyt näyttäisi olevan edessä pitkästä, pitkästä aikaa lähes vammaton tila valmistauduttaessa uuteen kauteen.
Raumalainen Kerttu Höyden on uusi kasvo Turun naisten superpesisjoukkueessa. Hän on tämän viikon blogikirjoittaja.
Uhkaavasti tamperelaistuva Oona Svärd jatkaa monien fanien iloksi Turun pelipaidassa myös ensi kesänä. Oonan mietteitä talvikaudesta ja vähän muustakin voit lukea naisten Superin "Henkilökuvia" -osastolta.
RSS ATOM