Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Kauan odotettu ja valmisteltu Pesäpalloliiton 90-vuotisjuhlavuoden naisten arvo-ottelu Liitto-Lehdistö pelattiin tänä iltana omassa kotipesässämme Kupittaalla. Koko päivän uhkaillut sade jäi onneksi tulematta pelin ajaksi ja lehtereille kipusi komeat 755 katsojaa. Liitto vei lopulta ottelun numeroin 1-0 (3-0, 2-2).
Olemme mukana yhtenä järjestäjistä ja vastaamme kentällä tapahtuvista toimista. Jotta kaikki pääsisivät mukavasti istumaan, olemme varanneet lisäkatsomoita Kaarinasta ja Raisiosta. Peliin kannattaa tulla ajoissa, Kansallissankarit kisaavat jo klo 17.30 alkaen.
Pesiskentät valtaa innokkaat pesiskoululaiset maanantaina. Heti aamusta klo 9 asti kenttäpesiä kiertää värikäs pelaajajoukko, kenttiä käyttöön on varattu kaikki kolme. Pesiskouluista saatuja taitoja ja kikkoja on nyt hyvä testailla otteluiden tiimellyksessä.
Kauniissa ja lämpimässä Kupittaan kesäillassa pelattu Turun ja Vihdin ensimmäinen kohtaaminen kääntyi niukkaakin tiukemmin vieraille numeroin 0-1 (3-3, 1-2). Turulla oli paljon ilonaiheita ja yleisö sai jännittää aina viimeiseen vuoropariin lopputulosta. Molemmat joukkueet loivat useita 3-tilanteita, mutta Vihti oli aavistuksen verran onnekkaampi tällä kertaa ja vei kaksi pistettä kotiin.
Kupittaa sähköistyy keskiviikkona, kun Kupittaalle kiilaan juoksee sarjatulokas ja hyvin kautensa aloittanut Vihdin Pallo. Turun joukkueessa mukana myös tuore Liitto-Lehdistö -valittu Johanna Käkönen. Otteluisäntänä TOK ja otteluun pääsee S-etukortilla ilmaiseksi.
Maija 'Maikki' Merivalo pohtii humoristiseen sävyynsä kesäkuun alun fiiliksiään. Murphyn lakia lähennellyt Ylihärmän reissu sai vielä päivän linjaan kuuluvan epäonnisen päätöksen ja tyttöjen nauruhanat pääsivät oikein kunnolla aukeamaan.
Turun liukas sieppari Johanna 'Käksä' Käkönen on valittu naisten 10. Liitto-Lehdistö -otteluun. Valinnasta tekee ikimuistoisen vielä se, että Käksä pääsee pelaamaan arvo-ottelun kotikentällään Kupittaalla. Onnea Käksä!
Rauma ja Turku pelasivat jännittävän ja yleisöä viihdyttäneen naisten superpesispelin aurinkoisella Otanlahden stadionilla. Kentällä nähtiin loistavia yksilösuorituksia ja myös urheiluun kuuluvaa dramatiikkaa. Altavastaajana otteluun lähtenyt Turku taipui erittäin dramaattisten vaiheiden jälkeen supervuorossa 2-1 (4-2, 1-2, 1-0). Piste tuli hyvään paikkaan, mutta pienestä oli kiinni myös isompi potti.
Turku jatkaa vieraspelikiertuettaan huomenna Raumalla Otanlahden stadionilla.
Lappeenrannan hieno vierasvoitto ei kantanut Turun naisten superin joukkuetta toiseen peräkkäiseen voittoon. Takkiin tuli selvin numeroin 2-0 (10-2, 5-2)
RSS ATOM