Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Menestyvät urheilujoukkueet joutuvat nykypäivänä yhä useammin panostamaan erilaisiin yhteistyömalleihin yritysten ja yhteisöjen kanssa toimintansa rahoittamiseksi
Ilmassa on kevään merkkejä, kun lumi alkaa sulaa ja Turku-Pesiksen kausikortit tulevat myyntiin. Varaa itsellesi eturivin paikka Kupittaalta ensi kesäksi ja tilaa kausikortti itsellesi jo nyt!
Jokaiselle ikäluokalle on tarjolla oma turnauksensa toukokuussa. Turku toimii istäntänä Äffien turnauksessa 9.5. Kupittaalla.
Mukana on tyttö- ja poikajoukkueet Etelä-Suomesta, Satakunnasta ja Varsinais-Suomesta.
Länsirannikon Halli-SM alkuturnaus Raumalla ei tuonut mitään uutta joukkueiden välisiin voimasuhteisiin. Pori on yhä ykkönen, Rauma kakkonen ja Turku kolmonen.
Länsirannikon kiistakumppanit Turku, Rauma ja Pori iskevät lauantaina Äijänsuon talviharjoitteluhallissa Halli-SM:n alkuturnauksessa. Tänä vuonna turnauksella on poikkeuksellisen suuri mielenkiinto joukkueiden vahvan vaihtuvuuden takia
Kauden kovimpia siirtouutisia oli Iina Lehkosen paluu kasvattajaseuraansa Turku-Pesikseen. Iina on myös naisten tämän viikon blogikirjoittaja.
Lounaislohko pelataan 9-10 joukkueen voimin, viimeinen paikka selviää vielä tämän kuun aikana.
Länsirannikon naisten superpesisseurojen välillä on ollut poikkeuksellisen kovaa liikehdintää syksyn siirtomarkkinoilla. Pelinjohtaja Timo Lammisen tarkka silmä bongasi Porista Meea Lehtisen, joka jatkaa uraansa nyt Turun paidassa.
RSS ATOM