Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Aurinkoinen kesäilta tarjosi upeat puitteet eilen n. 20 innokkaan harrastajan treeniin ja peliin. Hiekkanurmella nähtiin upeita otteita niin heitoissa, lyönneissä kuin kiinniotoissakin.
Syksy tuo mukaan Sirkus Finlandian väen 21.-26.8. väliseksi ajaksi Kupittaan hiekkakentille. Olemme huomioineet tämän niin, että hiekkanurmella voidaan treenata ja kaikki junnujen kotipelit on sijoteltu molemmin puolin sirkusaikaa.
Vime sunnuntaina Tampereella pelatut C-ikäisten alueottelut jäivät varsinais-suomalaisten osalta hieman vaisuiksi. Vastustaja oli kovempi kaikissa otteluissa.
Tampereella 12.8. pelattavissa tyttöjen ja poikien C-ikäisten alueotteluissa (Häme, Etelä-Suomi, Satakunta ja Varsinais-Suomi) joukkueissa nähdään myös Turun edustajia.
Valtakunnallinen Ladypesisturnaus pelataan tuttuun tapaan Kupittaalla 1.-2.pnä syyskuuta. Mukaan on ilmoittautunut jo 25 joukkuetta ja meidän seuran oma joukkue on mukana kisaamassa.
Keväällä sarjassa jäi pelaamatta kolme ottelua ja nyt ne yritetään saada pelattua vielä ensi viikon aikana ennen kuin Sirkus Finlandia saapuu Kupittaalle.
Kauden loppua kohden mielenkiintoiseksi käynyt taistelu miesten Suomensarjan etelälohkon putoamissijoista päättyi lopulta Turun kannalta niinkuin jo muutama kierros sitten aavisteltiin. Viimeisen kierroksen vierastappiosta Mynämäkeä vastaan joukkue säilytti paikkansa sarjassa.
Pori osoitti olevansa valmis pudotuspeleihin, kun Pesäkarhut nollasivat Turun Kupittaalla naisten superin runkosarjan päätöskierroksella. Jaksoluvut 0-2 (0-5, 0-10) eivät jättäneet arvailujen varaan joukkueiden voimasuhteita. Lopputulosta enemmän jännitystä peliin toi koko kauden Turun kotipeleissä jatkunut Citywork – Planet Service Tonnikisa, jossa ratkaistiin kauden turkulainen tsempparipelaaja.
Turku-Pesiksen lopullinen sijoitus tämän vuoden naisten superpesiksen runkosarjassa on yhdeksäs. Tämä tietää sitä, että Turussa ei tänä vuonna pelata pudotuspelejä. Päätöspelissä on kuitenkin odotettavissa tunnetta, kun tuttu joukkue Porin Pesäkarhut saapuu Kupittaalle.
Pelit on jo alkaneet tällä viikolla. Kaikkiaan kotiotteluita junnujoukkueita kohden tulee 2-3 ja yhteensä pelejä tulee olemaan 16. Viimeiset pelit pelataan vkolla 36 ja kotiotteluissa pidetään Sirkus Finlandian ajan 21.-26.8. taukoa.
RSS ATOM