Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Turku toimii jälleen valtakunnallisen nuorisoleirin tapahtumapaikkana. Leiri järjestetään 28.7. - 2.8. välisenä aikana ja leirille odotetaan lähes 100 alle 16-v. seurajoukkueita ympäri maata.
Miehet ovat pitäneet omaa blogiaan. Käypä lukemassa, mitä meille kuuluu. Hurtti huumori sävyttää todellista äijämeininkiä ja luvassa on suuria tekoja....kunhan tämä kevätkausi saadaan tästä alta pois.
Turku-Pesis on jo pitkään suunnitellut pienten lasten liikunnallisesta ryhmästä ja nyt ajatus on pantu toteutuksen tasolle. Sunnuntaina 3.2.2013 starttaa Liikuntaleikkikoulu 3-6-vuotiaille Kähärin koululla.
Varsinais-Suomen alueelta B-tason tuomareita on kaikkiaan 8. Mikko Laakso on toiminut samalla tasolla aikaisemminkin, kunnes opinnot veivät hänet kenguruiden maille Austaraaliaan. Siellä pesis ei suinkaan jäänyt, vaan innokkaana pesisihmisenä tie löytyi sikäläisten pesisihmisten luo.
Tutuun tapaan vuosi aloitetaan Lopiaisen pesisturnauksella. Mukana ovat tällä kertaa C-ikäiset (alle 16-v.) tyttö- ja poikajoukkueet alueeltamme ja vähän kauempaakin. Turusta mukana on C-poikien joukkue.
Pesäpallo aloittaa uutta vuotta myös Turussa, palloilukaupungissa. Naisten superpesisjoukkue ja taustat ovat tehneet jo pitkään työtä vuoden 2013 joukkueen hyväksi. Osallistu sinäkin talkoisiin tulemalla kannatusjäseneksi, niin saat pitkäaikaisen muiston joukkueen tykkäämisestä. Ja hyvän mielen kannatuksesta.
Suuntaa Sinäkin kulkusi Itäharjun tai Piispanristin Prismaan välipäivä ostoksille ja samalla voit tulla moikkaamaan meitä tulitemyyntipisteeseen. Miesjoukkueen edustajia tapaat Tammisillan ABC:llä vastaavissa toimissa.
Joulutarina (21.12.2012)
Joulu on lapsille ja lapsenmielisille aikuisillekin jännää aikaa. Oheisen Joulutarinan kautta toivotamme seuraväelle Lämmintä joulumieltä ja Rauhallista Joulua!
Turku-Pesiksen nettisivuilla kävijät voivat taas kurkistaa pelaajien arkielämän pakerrukseen ja tunnelmiin blogisivujen kautta. Blogeja julkaistaan kerran viikossa.
Kinkun sulattelua on nyt mahdollista tehdä myös luistimilla. Seuraväki ahertaa talkoissa Purokadun kentän ja kaukalon lumenpoistossa sekä puistomaisen Saarnipuiston tunnelmallisessa miljöössä.
RSS ATOM