Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Aikuisten sarjojen kotiottelut on tiedossa ja ne on pelikalenteriin kirjattu kuukausittain, muutamasta ottelusta puuttuu vielä alkamisaika.
Sarjailmoittautumiset on käynnissä ja osin päättyneetkin. Siispä on taas aika kokoontua yhteen käsittelemään kauden tulevia asioita.
Työyhteisöille ja muille sidosryhmille tarkoitettu sekajoukkueiden firmapesis odottaa osallistujikseen rennolla fiiliksellä pelaavia joukkueita. Kentät vilisevät kohta iloisia pelaajia!
Talvi tekee viimeisiä tihutöitään Turussa, mutta omat pääskysemme ovat jo saapumassa. Tällä viikolla naisten blogissa on Anuliisa Rautakorpi, joka kertoo tuntemuksistaan muuttaessaan Lapualta Turkuun.
Viime vuonna ensimmäisen naisten superpesiskautensa pelannut Marianne 'Bulu' Penttinen on enemmän kuin innoissaan uuden kauden aattona.
Naisten superpesisjoukkueen 'etelänleiri' pidettiin tänä vuonna Turussa, mutta meininki oli mielenkiintoista. Katso oheinen Timo Lammisen juttu ja video.
Tuttuun tapaan tilaamme keskitetysti tuotteet yhdessä. Käy katsomassa kohdassa Seuratuotteet, mitä tuotteita on saatavilla Pumalta ja Karhulta.
Masma palaa muutaman vuoden tauon jälkeen Timo Lammisen aisapariksi Turun pelinjohtoon.
Eilen pidetyssä seuran kevätkokouksessa valittiin loppukaudeksi seuran peräsimeen monille jo ennestään tuttu mies, jolle pesäpallo on aina ollut ja on sydämen asia.
RSS ATOM