Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Lauantai-iltana isäntäjoukkue Lukko ja Turku-Pesis hakivat pelillistä tuntumaa harjoitusottelun muodossa keskellä tiivistä harjoituskautta. Äijänsuon talviharjoitteluhallissa esiintyi erittäin vahvasti viime vuodesta muuttunut turkulaisjoukkue.
Tänään alkavalla leirillä on jännitystä ilmassa, onhan huomenna vuorossa uuden joukkueen ensimmäinen harjoituspeli. Kauas ei kuitenkaan tarvi matkata, sillä vastustajana on Lukko Raumalta.
Seuramme alkuvaiheista on tekeillä tutkielma, johon voit halutessasi antaa oman panoksesi. Maineikas turkulainen Lännen Pallo perustettiin v. 1949. Lännen Pallon nimi muuttui Turku-Pesikseksi v. 1990.
Samassa veneessä (16.1.2013)
Eilen järjestetyssä Suomen Urheilugaalassa satoi kiitosta menestyneiden ja palkittujen urheilijoiden taustajoukoille, vanhemmille, valmentajille ja yhteistyökumppaneille.
Turun seudun kunnat ja LiikU tarjoavat alueen ohjaajille, valmentajille, vanhemmille ja seuran toimihenkilöille maksuttomaan laatukoulutukseen. Toimi nopeasti ja varaa oma paikkasi koulutuksissa, sillä ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!
Turku toimii jälleen valtakunnallisen nuorisoleirin tapahtumapaikkana. Leiri järjestetään 28.7. - 2.8. välisenä aikana ja leirille odotetaan lähes 100 alle 16-v. seurajoukkueita ympäri maata.
Miehet ovat pitäneet omaa blogiaan. Käypä lukemassa, mitä meille kuuluu. Hurtti huumori sävyttää todellista äijämeininkiä ja luvassa on suuria tekoja....kunhan tämä kevätkausi saadaan tästä alta pois.
Turku-Pesis on jo pitkään suunnitellut pienten lasten liikunnallisesta ryhmästä ja nyt ajatus on pantu toteutuksen tasolle. Sunnuntaina 3.2.2013 starttaa Liikuntaleikkikoulu 3-6-vuotiaille Kähärin koululla.
Varsinais-Suomen alueelta B-tason tuomareita on kaikkiaan 8. Mikko Laakso on toiminut samalla tasolla aikaisemminkin, kunnes opinnot veivät hänet kenguruiden maille Austaraaliaan. Siellä pesis ei suinkaan jäänyt, vaan innokkaana pesisihmisenä tie löytyi sikäläisten pesisihmisten luo.
Tutuun tapaan vuosi aloitetaan Lopiaisen pesisturnauksella. Mukana ovat tällä kertaa C-ikäiset (alle 16-v.) tyttö- ja poikajoukkueet alueeltamme ja vähän kauempaakin. Turusta mukana on C-poikien joukkue.
RSS ATOM