Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Koulujen väliset pesismatsit on taas alkamassa. Ensin pelaavat lukion tytöt ja heti perään lukion pojat. Otteluiden tuomareina toimii seuran omat tuomarit. Ottelut pelataan kaikki Kupittaalla.
Pitkästä aikaa Kupittaalla pelattiin miesten aluemestaruudesta. Jännittävien vaiheiden jälkeen Turku selätti loppuottelussa Mynämäen.
Turku-Pesis järjesti merellisen risteilyn kauden alla M/S Rudolfinalla. Tarkoituksena oli koota yhteen seuran ja taustajoukkojen vaikuttajia miettimään menneitä, ounastelemaan tulevia - ja muuten vain viettämään yhdessä hauskaa aikaa.
Pitkästä aikaa Kupittaalla pelataan miesten aluemestaruudesta. Mukana on Turun suomensarja joukkueen lisäksi samasta sarjasta Köyliö ja miesten maakuntasarjasta Mynämäki ja Laitila.
Kupittaan kentät olivat täydessä käytössä 10 äffäjoukkueen pelatessa turnaustaan. Kaikille joukkueille tuli neljä peliä ja välissä ehdittiin syömään ja tervehtimään kioskin tyttöjä.
Joukkueita turnaukseen on tulossa kaikkiaan täysi kymppi. Osa joukkueita on omalta alueelta, myös Nokian, Vihdin ja Ulvilan joukkueet ovat mukana.
Keväinen Kupittaa keräsi isäntäjoukkueiden lisäksi osallistujia Loimaan Palloilijat Junioreista, josta matkaan olivat lähteneet seuran D-tytöt ja D-pojat.
Turku-Pesiksen naiset jatkoivat siitä mihin C-pojat Mynämäellä päättivät eli ottivat saman päivän aikana toisen kevätturnausvoiton Turkuun.
Turku, Laitila ja Loimaa-98 kokoontuivat la 4.5 Mynämäen harjoitusturnaukseen mittaamaan omaa kevätkuntoaan.
Opetus- ja kulttuuriministeriön jakama seuratuki on ministeriön suurimpia valtionavustuksia saapuneiden hakemusten perusteella, OKM tiedottaa. Seuratuki on tarkoitettu urheilu- ja liikuntaseurojen perustoiminnan kehittämiseen.
RSS ATOM