Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Vihdin pallo järjesti tänään lauantaina Kopsun turnauksen, johon oli kutsuttu Turku-Pesiksen lisäksi Porin Pesäkarhut. Turkulaisilla oli vasta kauden ensimmäinen peli ulkona, toisin kuin vastustajilla.
Turku-Pesiksen taivalta kohti Venlojen viestiä seurataan myös muualla kuin omilla nettisivuillamme. YLE Urheilu valitsi Turku-Pesiksen harrastajajoukkueeksi, jonka taivalta kohti Jämsä-Jukolan H-hetkeä 15.6 seurataan myös valtakunnan uutislähetyksissä
Varsinais-Suomen Superpesiksen lippulaiva Turku-Pesis hakee kovia haasteita myös hiekkatekonurmen ulkopuolelta. Joukkue on lähdössä testaamaan taitojaan vaativan metsäurheilun saralla, sillä se aikoo osallistua 15.6 Jämsässä suunnistettavaan Venlojen viestiin. Mikä ihme saa sprintterityypit lähtemään vaativaan kestävyyslajiin ja aivan toiselle suoritusalustalle?
Seuraväen suuri yhteinen ponnistus tarjoaa yhteistä tekemistä eri osa-alueilla. Järjestelytoimikunnan toimesta leiriläisille on luotu hyvät puitteet ja kesäinen Turku toimii upeana näyttämönä suurelle joukolle nuoria ympäri maata.
Junnujen kotipelit starttaavat viikolla 19 F-poikien ottelulla Laitilaa vastaan. Ottelu toimii hyvänä sparrauksena saman viikon torstaina pelattavaa F-ikäisten turnausta silmällä pitäen.
Sariola saapuu Kupittaan hiekalle maanantaina 22.4. ja viihtyy kanssamme aina sunnuntaihin 5.5. asti. Perinteinen Sariola-turnaus pelataan 4.-5.5. Kupittaalla.
Luonto alkaa pikku hiljaa paljastua hankien viimein sulaessa. Jotain mystistä on tapahtumassa - metsä kutsuu Turku-Pesistä. Mistähän tässä oikein on kyse?
Aikuisten sarjojen kotiottelut on tiedossa ja ne on pelikalenteriin kirjattu kuukausittain, muutamasta ottelusta puuttuu vielä alkamisaika.
Sarjailmoittautumiset on käynnissä ja osin päättyneetkin. Siispä on taas aika kokoontua yhteen käsittelemään kauden tulevia asioita.
Työyhteisöille ja muille sidosryhmille tarkoitettu sekajoukkueiden firmapesis odottaa osallistujikseen rennolla fiiliksellä pelaavia joukkueita. Kentät vilisevät kohta iloisia pelaajia!
RSS ATOM