Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Turku-Pesis on jatkanut pesiskauden ohella valmistautumistaan Jämsässä tulevana lauantaina juostavaan Venlojen viestiin. Viime viikonloppuna pohjoisen ottelukiertueella joukkue sopi myös juoksujärjestyksestään.
Turku-Pesis taisteli hienosti Sotkamossa Hiukan stadionilla pisteen kovalyöntisestä vastustajastaan. Ottelun ratkaisu venyi aina kolmanteen kotiutuslyöntikisaan, ennen kuin voittaja saatiin selville. Kolme tuntia kestäneen maratonottelun vei Vuokatti luvuin 2-1 (2-3, 4-1, 0-0, 4-2).
Naisten Superpesiksen ottelussa Kempele veti kotijoukkueena pidemmän korren ja voitti Turun pyristelyistä huolimatta ottelun 1-0 (5-1, 4-4)
Voit vaikuttaa tämän vuotiseen Itä-Länsiäänestykseen äänestämällä omaa suosikkipelaajaasi. Äänestykseen pääset Superpesiksen sivuilta.
Naisten Superin joukkueen ollessa pohjoisen kaksoismatkallaan Kempele-Vuokatti akselilla, pelataan lauantaina kaksi miesten ottelua, pelit aloittaa maakiksen peli Poria vastaan ja heti perään suomensarjan ottelu Tamperetta vastaan.
Suosittu Pesis Live -tulosseurantasovellus on nyt saatavilla myös Applen iPhone ja iPad -laitteille App Storesta. Aina suoraan käyttövalmis sovellus on kehittyneempi versio pesislive.fi-verkkopalvelusta ja sen käyttö on sujuvampaa paremman käyttöliittymän ansiosta.
Aurinkoinen ja helteinen sää helli n. 20 pelurin pesäpallotapahtumaa Kupittaan hiekkanurmella. Tutuksi tulivat niin työkaverien kannustus kuin osumat, pesänvälien kirmaamiset ja kiinniotot.
Turku ei onnistunut lisäämään pistetiliään tänään Tampereella, vaan MansenRäpsä vei ottelun suoraan 2-0.
Hallitseva Suomen mestari Lapua oli juuri niin kovassa tikissä kuin jotkut etukäteen vähän uumoilivatkin. Erityisesti heti kauden alussa naisten kaikkien aikojen lyöjäkuningattareksi noussut kotiuttajajokeri Tanja Vehniäinen viihtyi helteisellä Kupittaan pesäpallostadionilla lyöden huikeat 7 juoksua. Turku pysyi kaksi ensimmäistä vuoroparia pohjalaisten kyydissä, mutta lapualaiset osuivat sitten riittävän useasti ja upottivat Turun lopulta tylysti 0-2 (1-6, 1-9).
Turku-Pesiksen pelaajien päästä tulee kauden aikana löytymään erilaisia raikkaan muodikkaita pipoja. Taustalla on yhteistyö Turku-Pesiksen ja NUT-Groupin kanssa. NUT-Group on vantaalainen perheyritys, joka valmistaa ja myy omaa rekistöröityä pipo/vaatemerkkiä NutHat.
RSS ATOM