Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Turun lukioiden ja yläkoulujen väliset ottelut pelattiin Kupittaalla kahden viime viikon aikana. Tuomaritehtävistä vastasivat seuran omat tuomarit.
Eilen starttasi myös firmapesis Purokadun kentällä. Kahden pelin yhteissaldona oli kaikkiaan 53 jouksua, joten hellettä piisasi kentällä ja katsomossa.
Citywork on tänä vuonna järjestämässä jo kolmatta vuotta peräkkäin Superpesisnaisille Tonnikisaa. Uudeksi kumppaniksi mukaan on lähtenyt Hirvensalon Golf. Yleisö voi myös äänestää omia tsempparipelaajien netissä.
Iso kiitos kaikille tuomareille, katsojille ja muille, jotka ovat olleet mukana kahdessa ensimmäisessä kotipelissä! Pelien taustoilla pyörii paljon ja niiden tohinassa ei ehdi kiittää kaikkia!
Porin Superlauantai alkoi kotijoukkueen ja Turku-Pesiksen kohtaamisella. Turku pelasi ensimmäisen jakson lähes tasatahtia Pesäkarhuja vastaan, mutta kotijoukkueen murhaava tulivoima toisen jakson alussa oli liikaa Turun ulkokentälle.
Turun naiset ottelevat tulevana lauantaina upeassa Superlauantain ottelutapahtumassa kotijoukkuetta Porin Pesä-Karhuja vastaan klo 14.00 alkaen.
Televisiokamerat olivat paikalla, kun Etelä-Pohjanmaan, Etelä-Suomen, Satakunnan ja Varsinais-Suomen D-juniorit pelasivat ylialueellisessa turnauksssa Espoonlahdessa kolme viikkoa sitten.
Turku otti tärkeän avausvoiton hetki sitten Kupittaalla päättyneessä nitro-ottelussa Vihdin Palloa vastaan. Kotijoukkue osoitti loistavaa taistelutahtoa ja nousi toisella jaksolla 0-4 –tilanteesta 5-5 tasuriin. Kun ensimmäinen jakso päättyi Turulle 3-2, saalisti kotijoukkue kaksi sarjapistettä.
Suomen suosituin joukkueurheilulaji jääkiekko ja naisten ylivoimaisesti seuratuin palloilulaji pesäpallo löivät tänään kättä yhteen Kupittaalla. Jääkiekon Mestiksen huippujoukkue TuTo Hockey ja naisten Superpesiksessä pelaava Turku-Pesis ilmoittivat tänään Marli Areenalla järjestetyssä lehdistötilaisuudessa seurayhteistyösopimuksesta. Synergiaetuja haetaan erityisesti katsojalukujen kasvattamisessa. Aloitteen yhteistyölle teki Turku-Pesis.
RSS ATOM