Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Turku nappasi tiistai-iltana Kupittaalla hieman yllättäen kaksi pistettä sarjan kärkikastiin kuuluvasta Rauman Lukosta. Turku lähteekin Juhannustauolle mukavassa kolmen ottelun pisteputkessa.
Eilen käytiin kevään viimeiset ottelut Purokadulla. Ottelusiirron vuoksi Wallacilla oli samana iltana kaksi peliä peräkkäin. Vastustajina olleet sarjan uudet joukkueet Naantali ja Lindström veivät voiton ja pisteet.
Länsirannikon kiistakumppanit kohtaavat Kupittaalla ti 18.6, kun Rauman Lukko juoksee kiilaan Kupittaalla
Miesten suomensarjan ottelu lauantaina päättyi kotiutuskisaan asti, jossa Köyliö teki kaksi juoksua Turun miesten jäädessä nollille. Näin kaksi pistettä matkasi vieraiden mukana.
Tulevan tiistaina Kupittaalla kiilaan astelevat tutut kilpakumppanit. Seura haluaa tarjota jäsenilleen vapaan pääsyn otteluun Perhe-päivän merkeissä tähän TUTO Hockeyn isännöimään otteluun. Paikalla on myös TUTOn pelaajia ja taustaihmisiä ja luvassa on pientä kisaa ja uudenlaista kannustusta.
Jukolan viesti on aktiivisuunnistajalle tunnepuolella savusauna, kesäillan valssi ja jouluaatto samaan pakettiin purkitettuna - armottoman fyysisen suorituksen ohessa. Tänäkin vuonna 16000 pihkaniskaa etsi rasteja ja itseään Jämsä-Jukolassa Jämsänkosken keskustan länsipuolisissa tiheiköissä ja kangasmaastoissa. Satoja tuhansia katseli mielenkiinnolla gps-käppyröiden kehittymistä myös tv-vastaanottimien äärellä. Naisten omaan Venlojen viestiin oli ilmoittautunut 1236 joukkuetta, joiden joukossa uuteen elämysmaailmaan hakeutui myös kaksi Turku-Pesiksen kvartettia.
Hämeenkyrön D-poikien kiintiö täyttyi ennen kuin Turku ehti ilmoittautua mukaan, joten pojat osallistuivat samaan aikaan pidettyyn alueleiriin Hämeenlinnassa.
Viime viikonloppuna järjestetyllä kolmen alueen alueleirillä Hämeenkyrössä oli mukana seuran nuorisotuomareita saamassa lisää uusia kavereita ja samalla lisäkokemusta leiri- ja tuomarielämästä.
Seuraa GPS:ltä kiemuroita, joita Turku-Pesiksen naisten Superpesisjoukkueelta ei Kupittaalla näe. Voit nähdä livenä miten he etenevät kartalla kohti seuraavaa rastia.
Turun naistenmaakuntasarjan joukkue lähti pitkälle pelimatkalle tiistaina 11.6., jolloin määränpäänä oli Kan-kaanpää. Tavoitteena oli saada pisteitä kotiin viemisiksi ja lopputuloksena olikin tuliaisia. Voitto saavutettiin kovan pelin jälkeen numeroin 1-2 (0-7,6-5,0-1).
RSS ATOM