Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Suomen suosituin joukkueurheilulaji jääkiekko ja naisten ylivoimaisesti seuratuin palloilulaji pesäpallo löivät tänään kättä yhteen Kupittaalla. Jääkiekon Mestiksen huippujoukkue TuTo Hockey ja naisten Superpesiksessä pelaava Turku-Pesis ilmoittivat tänään Marli Areenalla järjestetyssä lehdistötilaisuudessa seurayhteistyösopimuksesta. Synergiaetuja haetaan erityisesti katsojalukujen kasvattamisessa. Aloitteen yhteistyölle teki Turku-Pesis.
Turku ja Viinijärvi pelasivat tasaisen ottelun Kupittaan kauden avauksessa, mutta vierailijat olivat ottelun alussa ja lopussa terävämpiä ja veivät näin pisteet Pohjois-Karjalaan jaksoin 0-2 (1-3, 4-8). Tappiosta huolimatta Turun pelaamisessa oli paljon ilonaiheita.
Tämän illan miesten avauskierroksen ottelu Hyvinkään Tahko - Kankaanpään maila avaa myös Superpesiksen Pesis-TV:n kauden.
Tänä vuonna joukkueita on mukana seitsemän, uutena mukana Naantalin kaupunki ja Lindström Oy. Kevätkierroksen ottelut pelataan Purokadun kentällä ja otteluita tulee joukkuetta kohti kaikkiaan kuusi, kun pelataan kaikki kaikkia vastaan.
Turun pistetilin avaus kauden ensimmäisessä naisten Superin ottelussa jäi harmittavasti yhden harhaheiton päähän. Hyvää ulkopeliä pelannut Turku taipui lopulta kotijoukkue Kirittärille lukemin 1-0 (3-0, 5-5) hermoilun sävyttämässä kamppailussa.
Jonkin verran tuli muutoksia alkuperäiseen, tummalla on tehty muutokset listaan. Tehtäviä on lähes 150, joten kaikille on koitettu laittaa tehtäviä pelit, leirit ja muut kisat huomioiden. Syksyllä tulee lisää otteluita.
Käynnistymässä on monessakin mielessä äärettömän mielenkiintoinen naisten Superpesiskausi.
Koulujen väliset pesismatsit on taas alkamassa. Ensin pelaavat lukion tytöt ja heti perään lukion pojat. Otteluiden tuomareina toimii seuran omat tuomarit. Ottelut pelataan kaikki Kupittaalla.
Pitkästä aikaa Kupittaalla pelattiin miesten aluemestaruudesta. Jännittävien vaiheiden jälkeen Turku selätti loppuottelussa Mynämäen.
RSS ATOM