Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Joukkueen lyöjäjokeri Maija Merivalo kertoo värikkääseen tapaansa uuteen kauteen valmistautumisesta. Viime kauden pettymykset on unohdettu ja joukkue on täynnä virtaa. Kupittaan pesäpallostadion korkattiin jo ennätysajassa, kun maassa oli vielä puolen metrin lumikerros.
Superpesis palvelee katsojiaan ja näyttää sekä miesten että naisten Halli-SM-lopputurnaukset suorina lähetyksinä. Nyt kisataan naisten hallimestaruudesta Imatralla 16.-17.3. Lisätietoa nettilähetyksistä on saatavissa osoitteessa www.superpesis.fi
Raumalaislähtöinen Emmi Maikola edustaa Turkua tulevalla kaudella. Lue Emmin kuulumisia naisten blogista.
Miesten Halli-SM-mitaleiden ratkaisut nähdään suorina lähetyksinä Superpesiksen Pesis-TV:ssä. Lauantain ottelut kuvataan yhdellä kameralla, sunnuntain premium-lähetykset tuotetaan usealla kameralla hidastusten, selostuksen ja grafiikan kera. Miesten Halli-SM-lopputurnaus pelataan Joensuussa 9.-10.3.
Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, vahvistetaan kuluneen tilikauden tilinpäätös ja valitaan myös seuralle uusi puheenjohtaja Jussin siirryttyä Superpesis Oy:n toimitusjohtajaksi 1.2.2013 alkaen.
Kevät saapuu kohinalla ja on aika kokoontua taas miettimään pesiksen sääntökoukeroita. Alabaman auditorio odottaa seuraväkeä sankoin joukoin, jotta kesän pelit saadaan taas hoidettua. Ota mukaan muistiinpanovälineet.
Olemme taas saaneet nauttia hienosta talvesta ja luistelijoita on kentillä ollut mukavasti. Tehtävää tänä talvena ovat hoitaneet miesten ja Superin joukkueet taustoineen.
Turun uusi porilaisvahvistus - lahjakas nuori Meea Lehtinen - on innoissaan Turkuun muuttamisesta!
Lapuan legendaarisella pesisstadionilla tähän asti kaikki kotipelinsä pelannut Anuliisa Rautakorpi päätti siirtää kotipesänsä Kupittaalle.
RSS ATOM