Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Joukkueita turnaukseen on tulossa kaikkiaan täysi kymppi. Osa joukkueita on omalta alueelta, myös Nokian, Vihdin ja Ulvilan joukkueet ovat mukana.
Keväinen Kupittaa keräsi isäntäjoukkueiden lisäksi osallistujia Loimaan Palloilijat Junioreista, josta matkaan olivat lähteneet seuran D-tytöt ja D-pojat.
Turku-Pesiksen naiset jatkoivat siitä mihin C-pojat Mynämäellä päättivät eli ottivat saman päivän aikana toisen kevätturnausvoiton Turkuun.
Turku, Laitila ja Loimaa-98 kokoontuivat la 4.5 Mynämäen harjoitusturnaukseen mittaamaan omaa kevätkuntoaan.
Opetus- ja kulttuuriministeriön jakama seuratuki on ministeriön suurimpia valtionavustuksia saapuneiden hakemusten perusteella, OKM tiedottaa. Seuratuki on tarkoitettu urheilu- ja liikuntaseurojen perustoiminnan kehittämiseen.
Tivoli Sariola-turnauksessa nähdään lauantaina naisten Superpesistä ja sunnuntaina kolme junioripeliä. Säätiedot lupaavat kevään lämpimimpiä kelejä, joten turnaus saadaan pelata hienoissa olosuhteissa.
Naisten Superin henkilökuvassa kiinnostuksen kohteena on Turun viime vuoden tsempparipelaajaksi äänestetty Marianne Penttinen. Ensimmäisen Superpesiskauden pelanneella nuorella naisella tuntuu olevan jälleen kova meininki päällä.
Etelälohkosssa on tehty sarjamuutos juuri ennen kauden alkua.
RSS ATOM