Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Eilen pidetyssä seuran kevätkokouksessa valittiin loppukaudeksi seuran peräsimeen monille jo ennestään tuttu mies, jolle pesäpallo on aina ollut ja on sydämen asia.
Mediatiimin mikrofoniin tarttui tällä kertaa Kauhavalta lähtöisin oleva Laura Hauta, joka teki viime vuonna komean läpimurron naisten superissa. Tulevalla kaudella Late jatkaa Turun ykköslukkarina.
Eilen illalla pidetty Alabaman tuomarikoulutustilaisuus keräsi auditorioon lähes 70 osallistujaa ratkomaan sääntökokeen kimurantteja tehtäviä.
Imatralla viikonvaihteessa käyty naisten halli-SM:n lopputurnaus ei isoja yllätyksiä tarjonnut. Turnauksessa nähtiin erityisesti ulkopelijn juhlaa.
Vaikka naisten halli-SM:ien ensimmäinen kisapäivä ei tarjonnutkaan pelillisesti aivan huippuviihdettä, saattoi moni fanittaja silti iloita ex-turkulaisten näyttävistä otteista turnauksessa. Imatran halliyleisöä ja yli 3000 nettikatsojaa viihdyttivät viime kaudelta tutut turkulaiset Jatta Vuorinen (Mansen Räpsä), sekä nykyisin Rauman Lukkoa edustavat Emma Nieminen, Johanna Käkönen ja Roosa Luoma.
Joukkueen lyöjäjokeri Maija Merivalo kertoo värikkääseen tapaansa uuteen kauteen valmistautumisesta. Viime kauden pettymykset on unohdettu ja joukkue on täynnä virtaa. Kupittaan pesäpallostadion korkattiin jo ennätysajassa, kun maassa oli vielä puolen metrin lumikerros.
Superpesis palvelee katsojiaan ja näyttää sekä miesten että naisten Halli-SM-lopputurnaukset suorina lähetyksinä. Nyt kisataan naisten hallimestaruudesta Imatralla 16.-17.3. Lisätietoa nettilähetyksistä on saatavissa osoitteessa www.superpesis.fi
Raumalaislähtöinen Emmi Maikola edustaa Turkua tulevalla kaudella. Lue Emmin kuulumisia naisten blogista.
Miesten Halli-SM-mitaleiden ratkaisut nähdään suorina lähetyksinä Superpesiksen Pesis-TV:ssä. Lauantain ottelut kuvataan yhdellä kameralla, sunnuntain premium-lähetykset tuotetaan usealla kameralla hidastusten, selostuksen ja grafiikan kera. Miesten Halli-SM-lopputurnaus pelataan Joensuussa 9.-10.3.
Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, vahvistetaan kuluneen tilikauden tilinpäätös ja valitaan myös seuralle uusi puheenjohtaja Jussin siirryttyä Superpesis Oy:n toimitusjohtajaksi 1.2.2013 alkaen.
RSS ATOM