Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Joukkue on pitänyt omaa blogiaan omilla sivuillaan leirin etenemisestä. Koettu on sateet ja tuiskut, voitot ja tappiot ja Kempeleen leirijärjestelyt saavat kiitosta koko joukkueelta. Takana on ollut raskas, hauska ja opettava viikko!
Turku-Pesiksen D-pojat osallistuivat Kempeleen suurleirillä kilpasarjaan sijoittuen siinä hienosti 12. sijalle. Sijoitus on tiettävästi Turku-Pesiksen historian paras poikajoukkueen saavuttama sijoitus valtakunnallisella leirillä. Leiri sujui joukkueelta kaikin puolin mallikkaasti. Ainoana miinuspuolena voisi mainita lähes koko leirin läpi jatkuneen sateen, mutta siitäkin selvittiin hyvällä huumorilla ja luokan kattoon viritetyillä kymmenillä pyykkinarumetreillä.
Turku oli kaukana parhaasta terästään sunnuntaina Kupittaalla eikä edes kauden ennätysyleisö sytyttänyt turuttaria suurempaan vastahankaan vieraaksi saapunutta Lappeenrtantaa vastaan. Kauden parhaan pelinsä puolestaan pelannut PesäYsit kurmuutti haluttomasti pelannutta kotijoukkuetta vähän kuin entistä poikaa niin sanotusti isän kädestä. Pelin päätyttyä taululla nähtiin lukemat, joita ei Kupittaalla ole vuosikausiin nähty: 0-2 (0-6, 1-11).
Rauman Lukko kuittasi kotikentällään parin viikon takaisen vierastappionsa Turkua vastaan ja otti tärkeän voiton yllättävän moniin ulkopelivirheisiin sortuneesta Turku-Pesiksestä. Samalla Turun neljän ottelun voittoputki katkesi. Varsinkin toisella jaksolla Rauman sisäpeli vapautui ja taululle jäivät ottelun jälkeen Turun kannalta tylyt numerot 2-0 (3-0, 7-1) Raumalle.
Leiri alkaa olla jo puolivälissä ja otteluita joukkueet ovat pelanneet jo useita, alkulohkot on nekin kohta pelattu. Eilen julkistettiin leirin Itä-Länsi pelaajat ja kilpasarjassa Lännen paidan tänään päälleen pukee turkulainen Rasmus Tuominen!
Tänään Turun Sanomissa olleen ilmoituksen mukaan kestotilaajille on tarjolla 500 lippua sunnuntain 7.7. klo 16.00 alkavaan Superpesisotteluun. Otteluisäntänä toimii Turun Sanomat.
Kupittaalle sunnuntaina ennen Superin peliä saapunut Jokioinen joutui antautumaan jännittävien vaiheiden jälkeen toisella jaksolla.
Keväinen Turussa pidetty turnaus antoi jo viitteitä joukkueen mainioista otteista ja harjoituksissa tehtyjen toistojen kautta tulevasta varmuudesta ja tasaisuudesta.
Helsingin Roihu pääsi nipistämään Turulta yhden pisteen valintakierroksen toisessa koitoksessa Kupittaalla. Turku otti jo neljännen perättäisen voittonsa ja nousi neljän pisteen päähän pudotuspelipaikasta. Ottelun loppunumerot olivat Turulle 2-1 (2-3, 6-0, 1-0).
Turku lähti ennakkosuosikkina valintakierroksen avausotteluun Helsingin Roihua vastaan ja selvitti ottelun lopulta itselleen, joskaan ei aivan puhtaasti. Roihu laittoi kotikentällään kovasti kampoihin, kunnes esiin astuivat Turun ratkaisupelaajat. Kerttu Höyden ja Anuliisa Rautakorpi pelasivat emokarhun lailla omalle pesueelleen ja takasivat Turulle puhtaan voiton numeroin 0-2 (3-8, 1-2).
RSS ATOM