Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Länsirannikon kiistakumppanit kohtaavat Kupittaalla ti 18.6, kun Rauman Lukko juoksee kiilaan Kupittaalla
Miesten suomensarjan ottelu lauantaina päättyi kotiutuskisaan asti, jossa Köyliö teki kaksi juoksua Turun miesten jäädessä nollille. Näin kaksi pistettä matkasi vieraiden mukana.
Tulevan tiistaina Kupittaalla kiilaan astelevat tutut kilpakumppanit. Seura haluaa tarjota jäsenilleen vapaan pääsyn otteluun Perhe-päivän merkeissä tähän TUTO Hockeyn isännöimään otteluun. Paikalla on myös TUTOn pelaajia ja taustaihmisiä ja luvassa on pientä kisaa ja uudenlaista kannustusta.
Jukolan viesti on aktiivisuunnistajalle tunnepuolella savusauna, kesäillan valssi ja jouluaatto samaan pakettiin purkitettuna - armottoman fyysisen suorituksen ohessa. Tänäkin vuonna 16000 pihkaniskaa etsi rasteja ja itseään Jämsä-Jukolassa Jämsänkosken keskustan länsipuolisissa tiheiköissä ja kangasmaastoissa. Satoja tuhansia katseli mielenkiinnolla gps-käppyröiden kehittymistä myös tv-vastaanottimien äärellä. Naisten omaan Venlojen viestiin oli ilmoittautunut 1236 joukkuetta, joiden joukossa uuteen elämysmaailmaan hakeutui myös kaksi Turku-Pesiksen kvartettia.
Hämeenkyrön D-poikien kiintiö täyttyi ennen kuin Turku ehti ilmoittautua mukaan, joten pojat osallistuivat samaan aikaan pidettyyn alueleiriin Hämeenlinnassa.
Viime viikonloppuna järjestetyllä kolmen alueen alueleirillä Hämeenkyrössä oli mukana seuran nuorisotuomareita saamassa lisää uusia kavereita ja samalla lisäkokemusta leiri- ja tuomarielämästä.
Seuraa GPS:ltä kiemuroita, joita Turku-Pesiksen naisten Superpesisjoukkueelta ei Kupittaalla näe. Voit nähdä livenä miten he etenevät kartalla kohti seuraavaa rastia.
Turun naistenmaakuntasarjan joukkue lähti pitkälle pelimatkalle tiistaina 11.6., jolloin määränpäänä oli Kan-kaanpää. Tavoitteena oli saada pisteitä kotiin viemisiksi ja lopputuloksena olikin tuliaisia. Voitto saavutettiin kovan pelin jälkeen numeroin 1-2 (0-7,6-5,0-1).
Pesis-tv tarjoilee tänään herkkupalan kaikilla mausteilla, kun kahden edellisen kauden finalistit Vimpeli ja Sotkamo iskevät yhteen. Suora nettilähetys Saarikentän hornankattilasta alkaa ennakkotunnelmilla klo 17.45. Ottelun selostaa tuttu ja räväkkä pesisääni Anssi Ritari.
Kupittaan seestyneessä kesäillassa koettiin historian siipien havinaa, kun 80-luvun alun maamme Superpesiksen ykkösjoukkueet iskivät yhteen. Vaikka Turulta jäikin ehkä hienokseltaan odotettu kolmen pisteen voitto ottamatta, täytyy kahteen pisteeseen olla tyytyväinen. Ottelun hahmoksi nousi Turun etenijäjokeri Saara Helenius, joka oli tänään pitelemätön Roihun ulkokentälle. Tahmean alun jälkeen Turku vei ottelun lopulta supervuorossa numeroin 2-1 (1-2, 6-1, 1-0).
RSS ATOM