Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Varsinais-Suomen alueelta B-tason tuomareita on kaikkiaan 8. Mikko Laakso on toiminut samalla tasolla aikaisemminkin, kunnes opinnot veivät hänet kenguruiden maille Austaraaliaan. Siellä pesis ei suinkaan jäänyt, vaan innokkaana pesisihmisenä tie löytyi sikäläisten pesisihmisten luo.
Tutuun tapaan vuosi aloitetaan Lopiaisen pesisturnauksella. Mukana ovat tällä kertaa C-ikäiset (alle 16-v.) tyttö- ja poikajoukkueet alueeltamme ja vähän kauempaakin. Turusta mukana on C-poikien joukkue.
Pesäpallo aloittaa uutta vuotta myös Turussa, palloilukaupungissa. Naisten superpesisjoukkue ja taustat ovat tehneet jo pitkään työtä vuoden 2013 joukkueen hyväksi. Osallistu sinäkin talkoisiin tulemalla kannatusjäseneksi, niin saat pitkäaikaisen muiston joukkueen tykkäämisestä. Ja hyvän mielen kannatuksesta.
Suuntaa Sinäkin kulkusi Itäharjun tai Piispanristin Prismaan välipäivä ostoksille ja samalla voit tulla moikkaamaan meitä tulitemyyntipisteeseen. Miesjoukkueen edustajia tapaat Tammisillan ABC:llä vastaavissa toimissa.
Joulutarina (21.12.2012)
Joulu on lapsille ja lapsenmielisille aikuisillekin jännää aikaa. Oheisen Joulutarinan kautta toivotamme seuraväelle Lämmintä joulumieltä ja Rauhallista Joulua!
Turku-Pesiksen nettisivuilla kävijät voivat taas kurkistaa pelaajien arkielämän pakerrukseen ja tunnelmiin blogisivujen kautta. Blogeja julkaistaan kerran viikossa.
Kinkun sulattelua on nyt mahdollista tehdä myös luistimilla. Seuraväki ahertaa talkoissa Purokadun kentän ja kaukalon lumenpoistossa sekä puistomaisen Saarnipuiston tunnelmallisessa miljöössä.
Naisten Superpesistä pelataan ensi kesänä kahden vuoden tauon jälkeen 12 joukkueella. Maantieteellisesti naispesäpallon pääsarja näkyy kattavasti eri puolilla Suomea Raumalta Viinijärvelle ja Helsingistä Kempeleeseen.
Tuttuun tapaan pesiskausi pyörähtää käyntiin Loppiaisena Impivaaran jp-hallissa, jonne saapuu C-ikäisten tyttö- ja poikajoukkueita mittelöimään toisiaan vastaan päivän mittaisessa turnauksessa.
Turussakin useaan otteeseen vieraillut helsinkiläinen Kati Rantala sai kutsun miesten Superpesistuomareiden joukkoon ensi kesäksi. Hän on kautta aikain ensimmäinen naistuomari miesten pääsarjatasolla.
RSS ATOM