Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Viime syksynä joukkueen päätavoitteeksi valittu kotikaupungissa pelattava Nuorisoleiri on kohta alkamassa. Joukkue osallistuu leirille 13 pelaajan voimin.
Kempeleen Kiri iski kipeän niitin Turku-Pesikselle, kun se peittosi yleisöä viihdyttäneiden jännittävien vaiheiden jälkeen myös tärkeitä pisteitä metsästäneen kotijoukkueen numeroin 0-1 (3-3, 2-4). Pelin jälkeen näki, että pistemenetys oli karvas pala monelle turkulaispelaajalle. Vaikka tämän päiväinen taistelu hävittiin, niin kyllä sota jatkuu silti edelleen.
Eilen Turussa pelatussa miesten suomensarjan ottelussa Turku-Jokioinen toimi ottelun tuomaristossa useat nuorisotuomarileirit ja -koulutukset läpikäynyt tuomarikaksikko.
Turku oli niukasti Roihua parempi myös joukkueiden kauden neljännessä kohtaamisessa tänään Roihuvuoressa. Roihu näyttää syttyvän erityisesti Turkua vastaan, sillä se laittoi tiukasti hanttiin koko pelin ajan ja Turku otti kaksi pistettä lopulta niukkaakin tiukemmin luvuin 0-1 (2-3, 2-2).
Eilen Aurajoen koululla pidetyssä infotilaisuudessa oli paikalla lähes satakunta leirinjärjestää ja talkoolaista. Osalle leirikokemus on aivan uusi ja osalla takana on yksi tai useampi leirikokemus. Leirin alkuun on enää muutama päivä.
Koko kauden odotettu kesän kohokohta on ovella. Leiri alkaa huomenna Ulvilassa, jossa leirinjärjestelytöitä on tehty jo viime vuoden upeasta alueleiristä alkaen. Luvassa joukkueelle on paljon pelejä ja yhdessäoloa.
Turku otti sarjajärjestyksen mukaisesti takkiin Porin Pesäkarhuilta naisten Superpesiksen ottelussa perjantaina Kupittaalla. Hyvällä ilmeellä pelannut kotijoukkue haastoi hetkeksi porittaret toisella jaksolla, mutta takkiin tuli odotetusti 0-2 (0-13, 1-8)
”Kokonaisuus on osiensa summa” vai oliko se niin, että ”Kokonaisuus on enemmän kuin osiensa summa”? Toisaalta jotkut tieteilijät väittävät, että ”kokonaisuus on vähemmän kuin osiensa summa”. Jokaiseen noihin voi jokainen meistä löytää perustelunsa, mutta tänä kesänä Turun NMK-joukkue on näyttänyt sen, että kun jokainen pelaaja parantaa peliään, niin se vaikuttaa koko joukkueen suoritukseen. Yhden pelaajan onnistuminen ei vaikuta peliin. Ajatellaanpa vaikka lyöntijokeria, kotiutukset voivat hyvin onnistua, mutta miksi laittaa lyöntijokeri lyömään jos kentälle ei ole saatu etenijöitä eikä vaihdettua juoksijoita onnistuneesti pesille? Turun NMK joukkue taas näytti sen, että onnistuneeseen peliin tarvitaan jokaista pelaajaa, unohtamatta kuitenkaan pelinjohtoa.
Nuorisoleirin alkuun on aikaa runsas viikko ja valmistelut ovat loppusuoralla. Jotta kaikki menisi hyvin leirillä, kokoonnutaan kaikki yhteen ja käydään läpi yhteisiä asioita.
Sarjakärki Lapua oli odotetusti parempi, kun se kohtasi Lukkarilassa Turku-Pesiksen. Kun Turun ulkokenttä vielä vuoti normaalia enemmän, pohjalaiset löivät säälittä taululle tylyt luvut 2-0 (8-0, 12-0).
RSS ATOM