Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Tänään Turun Sanomissa olleen ilmoituksen mukaan kestotilaajille on tarjolla 500 lippua sunnuntain 7.7. klo 16.00 alkavaan Superpesisotteluun. Otteluisäntänä toimii Turun Sanomat.
Kupittaalle sunnuntaina ennen Superin peliä saapunut Jokioinen joutui antautumaan jännittävien vaiheiden jälkeen toisella jaksolla.
Keväinen Turussa pidetty turnaus antoi jo viitteitä joukkueen mainioista otteista ja harjoituksissa tehtyjen toistojen kautta tulevasta varmuudesta ja tasaisuudesta.
Helsingin Roihu pääsi nipistämään Turulta yhden pisteen valintakierroksen toisessa koitoksessa Kupittaalla. Turku otti jo neljännen perättäisen voittonsa ja nousi neljän pisteen päähän pudotuspelipaikasta. Ottelun loppunumerot olivat Turulle 2-1 (2-3, 6-0, 1-0).
Turku lähti ennakkosuosikkina valintakierroksen avausotteluun Helsingin Roihua vastaan ja selvitti ottelun lopulta itselleen, joskaan ei aivan puhtaasti. Roihu laittoi kotikentällään kovasti kampoihin, kunnes esiin astuivat Turun ratkaisupelaajat. Kerttu Höyden ja Anuliisa Rautakorpi pelasivat emokarhun lailla omalle pesueelleen ja takasivat Turulle puhtaan voiton numeroin 0-2 (3-8, 1-2).
Naisten Itä-Länsi -otteluun valittiin tänä vuonna Lännen joukkueeseen yhtä lukuunottamatta vain Lapuan ja Porin pelaajia. Onko kuitenkin lajin edun mukaista valita valtakunnalliseen näytösotteluun pelaajat vain kahdesta sarjassa toistaiseksi menestyneimmästä joukkueesta?
Kesäkuun viimeinen viikonloppu tarjoaa nähtävää kolmen eri turkulaisen aikuisjoukkueen ottelussa. Lauantaina tuleen astuvat suomensarjan miehet ja sunnuntaina vuorossa ovat ensiksi maakiksen miehet ja sitten Roihahtaa Superpesismatsi käyntiin iltapäivällä.
Tulevana sunnuntaina starttaa kesän ensimmäinen valtakunnallinen pesäpalloleiri Kempeleellä. Turusta matkaan lähtevät yhdessä tytöt ja pojat ja tyttöjen joukkueessa on mukana myös Merimaskun Ahdon pelaajia eli kyseessä on ns. yhdistelmäjoukkue.
V-S Pesiksen sivuille oli ilmestynyt juttua Turun superpesisnaisten ja Loimaan ykköspesismiesten pelinjohtajien mietteitä tähän asti pelatuista otteluista ja kauden etenemisestä yleensä.
Naisten valintakierroksen otteluissa ensimmäisenä vastustajansa valitsemaan päässyt Helsingin Roihu valitsi odotetusti Turku-Pesiksen. Joukkueet kohtaavat ensin Helsingissä pe 28.6 ja heti perään su 30.6 Turussa klo 16.
RSS ATOM