Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Nuorisoleirin alkuun on aikaa runsas viikko ja valmistelut ovat loppusuoralla. Jotta kaikki menisi hyvin leirillä, kokoonnutaan kaikki yhteen ja käydään läpi yhteisiä asioita.
Sarjakärki Lapua oli odotetusti parempi, kun se kohtasi Lukkarilassa Turku-Pesiksen. Kun Turun ulkokenttä vielä vuoti normaalia enemmän, pohjalaiset löivät säälittä taululle tylyt luvut 2-0 (8-0, 12-0).
Tällä viikolla on käynnissä valtakunnallinen Tenavaleiri Vihdissä. Seura ei saanut jalkaille omaa joukkuetta ja niinpä Turun kolme poikaa pelaavat Loimaan Palloilijat Junioripesiksen joukkueessa leirin pelisarjassa.
Joskus pelit hävitään huonolla pelillä, virheitä sattuu ulkokentällä sekä sisäpelissä. Voitot taas tulevat onnistumisilla, joukkueena pelaamisella sekä ehjällä pelillä. Isoin vastustaja pelaajalle on kuitenkin oman itsensä voittaminen: se miten ajattelee peliä ja suorituksiaan omassa mielessään ja miten mieli vaikuttaa koko pelisuoritukseen. Naisten maakuntasarjan joukkue näytti eilen, että kun asenteiden, ajatuksien ja voittamisentahdon lonkerot kietoutuvat yhteen, joukkue pystyy myös pelaamaan ehjän ja tasaisen ottelun.
Taistelun aloittivat miesten suomarin miehet tiistaina, kun vastassa ollut sarjakakkonen Pöytyä sai poistua Kupittaalta vain kaksi pistettä matkassaan.
Tänä vuonna Rauman Lukkoa edustava Emma pääsee pukemaan lännen paidan päälleen tulevana lauantaina Hyvinkäällä.
Turku otti äärimmäisen tärkeät sarjapisteet kellistettyään naisten Superpesiksessä Vihdin Pallon vaikealla Hiidenkirnun stadionilla numeroin 0-2 (3-4, 1-2). Turkulaisten suureksi sankariksi nousi joukkueensa kaikki juoksut lyönyt kotiuttajajokeri Maija Merivalo. Parin surkean ottelun jälkeen Turku nousi taas lähemmäksi pudotuspeliviivaa ja on enää kahden pisteen päässä kahdeksannesta sijasta.
Eilen pidetyssä leirin järjestelytoimikunnan kokouksessa saatiin viimeisin tieto talkoolaisista ja vuorot onkin täyttyneet viime tapaamisen jälkeen kiitettävästi. Vielä tarvitaan hienoinen rutistus, katso allakkaasi ja tule mukaan!
Turussa 28.7. - 2.8. järjestettävä valtakunnallisen Nuorisoleirin tuomarileiri kaipaa vielä nuoria tuomareita mukaan. Tuomarileirin johtajana toimii turkulaissyntyinen Anna Hakala, joka astuu tuleen myös ensi viikonlopun miesten Itä-Länsi-ottelussa Hyvinkäällä!
Joukkue on pitänyt omaa blogiaan omilla sivuillaan leirin etenemisestä. Koettu on sateet ja tuiskut, voitot ja tappiot ja Kempeleen leirijärjestelyt saavat kiitosta koko joukkueelta. Takana on ollut raskas, hauska ja opettava viikko!
RSS ATOM