Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Tuttuun tapaan kokoontuvat C-ikäiset tytöt ja pojat alueotteluihin Tampereelle. Mukana on aluejoukkueet Hämeestä, Etelä-Pohjanmaalta, Etelä-Suomesta, Satakunnasta ja Varsinais-Suomesta.
Junnujen aluesarjat jatkuvat tällä viikolla ja myös myllytyssarjat alkoivat nuorempien junnujen osalta. Joukkueet ovat pelanneet niin kotona kuin vieraissakin hienoja voitokkaita pelejä.
82 silmäparia seurasi herkeämättä jännittävää koitosta, josta kehittyi miesten paras kotipeli ja pesisviihdettä parhaimmillaan tarjoava trilleri. Ensimmäinen jakso meni selvästi vieraille, mutta sen jälkeen alkoi tapahtua.
Suomen urheiluelämää ja moninaisia muitakin yleishyödyllisiä yhteisöjä pitää pystyssä talkootyö. Tehdään me-hengessä porukalla palkatonta työtä tietyn projektin toteuttamiseksi – usein joko saadun ison tehtävän tai muuten vaan yhteisön talouden kannalta tärkeän hankkeen toteuttamiseksi. Edellisestä meillä on esimerkkinä viime viikolla päättynyt pesäpallon Nuorisoleiri 2013.
Turku-Pesikselle tarjottiin pisteitä sadesäässä pelatussa ottelussa sarjassa kolmantena olevaa Jyväskylän Kirittäriä vastaan, mutta virheiden sävyttämässä ottelussa kokenut Jyväskylä vei pisteet kotiin numeroin 0-2 (1-3, 0-3).
Raskas kausia alkaa lähestyä loppuaan, mutta vielä jännitettävää löytyy. Turku hakee kotietua alempiin pudotuspeleihin, vierailija Jyväskylän Kirittäret puolestaan tarvitsee voiton varmistaakseen runkosarjan kolmannen sijan.
Tänään pelattiin Kupittaalla D-poikien ottelu Jokioista vastaan. Huomenna on D-tyttöjen peli Loimaata vastaan ja perjantaina E-poikien peli Pöytyää vastaan. Joukkueet ovat hoitaneet itsenäisesti tuomareiden hankinnan tämän viikon otteluihin.
Sunnuntaina paikalle oli saapunut suuri joukko talkoolaisia. Yhdessä juotiin kakkukahvit ja saatiin myös kiittää kaikkia yhteisesti omasta tärkeästä panoksesta leirin onnistumiseen.
Veitsi kurkulla pelannut Turku-Pesis ei onnistunut kartuttamaan pistepussiaan Mansen Räpsää vastaan pelatussa Superpesiksen ottelussa sunnuntaina Kupittaalla. Tamperelaiset veivät joukkueelleen tärkeät kaksi pistettä numeroin 0-1 (5-5, 0-2).
Eilen sijoituspelien jälkeen joukkueet matkasivat kotikonnuilleen, toisilla matkaa kertyi enemmänkin. Upea leiriviikko on takana ja mielen täyttää pienoinen haikeus vaikka tietysti lepo on nyt tarpeen.
RSS ATOM