Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Syksy tuo tulleessaan sirkusväen upeine näytöksineen Kupittaan hiekkakentille. 21.-25.8. välisenä aikana on mahdollista käydä tutustumassa Suomen Kansallissirkuksen näytöksiin niin arkena kuin pyhänäkin.
Tuttuun tapaan naiset kokoontuvat kentälle tapaamaan toisiaan ja verestämään taitojaan mailan varressa. Räpylät pysyy käsissä ja juoksuja tehdään milloin mitenkin, mutta pääroolissa on itse hauska tekeminen.
Kevätkierroksella kaikki joukkueet pelasivat kuusi peliä. Jatkossa pelataan kahdessa lohkossa sijoista 1-4 ja 3-7. Ottelut jatkuvat Kupittaalla heti, kun Sirkus Finlandia lähtee.
Eilisen Kupittaalla käydyn voitokkaan matsin jälkeen takaisin Pohjois-Karjalaan matkannut Turku-Pesis otti takeltelevan alun jälkeen toisen peräkkäisen voiton Viinijärvestä alempien pudotuspelien kolmannessa osaottelussa. Jälleen kerran trilleriksi muodostuneessa ottelussa Turku otti kotiedun itselleen niittaamalla Liperin pesisylpeyden kotiutuslyöntikisan jälkeen 1-2 (8-1, 3-5, 0-0, 0-1).
Turku-Pesis onnistui tärkeässä paikassa kukistamaan Viinijärven Urheilijat naisten Superin alempien pudotuspelien toisessa osaottelussa. Kauden avausvoitto tasasi joukkueiden puntit: molemmat joukkueet ovat nyt kuitanneet kotivoitot itselleen. Sateisella Kupittaalla Turun voittonumeroiksi merkittiin niukka mutta puhdas 2-0 (3-1, 1-0).
Turku-Pesis taisteli loppuun asti otteluvoitosta naisten Superin alempien pudotuspelin ensimmäisessä osaottelussa Viinijärven Urheilijoita vastaan. Supervuoron tasoittavallaan ottelun loppuhuipennuksesta trillerin kehittäneen Turun kiri ei kuitenkaan aivan riittänyt. Viinijärvi vei ottelun jaksoluvuin 2-1 (7-2, 0-1, 4-3).
Turku kohtaa tänään vieraissa Viinijärven naisten alempien pudotuspelien ensimmäisessä ottelussa.
Viime viikolla ehti jo junnusarjat jatkua ja joukkueiden yhteistyöllä tehtävät saatiin jaettua ja pelit hoidettua. Nyt siis tuomarilista syksinkin osalta on valmis.
Kesän mittaan yhteydenottoja on tullut seuraan eri puolilta. Milloin tarvitaan tuomari- ja toimitsija-apua peleihin, milloin taas muihin rientoihin itse välineitä ja pelaamista.
Viime sunnuntaina pelattiin Kaupissa C-ikäisten alueturnaus, jossa mukana oli joukkueet Hämeestä, Etelä-Pohjanmaalta, Etelä-Suomesta, Satakunnasta ja Varrsinais-Suomesta.
RSS ATOM