Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Perjantaina pelattiin tietysti leirin loppuottelut molemmissa sarjoissa sekä muutkin sijoitusottelut, eli pelejä oli kaikilla kentillä. Jännitys tiivistyi Kupittaalla klo 13.30 loppuotteluiden alkaessa.
Tunnelma Kupittaalla oli rento ja odottava, olihan kohta alkamassa viikon yksi odotetuimmista, Nuorisoleirin itä-lännet, jotka kaikki pelattiin Kupittaalla porrastettuina.
Pelisarjassa on mahdollista tehdä ns. yhdistelmäjoukkueita ja niinpä kun kutsu Jyväskylästä tuli, ilmoittautui joukkueeseen heti neljä pelaajaa D-poikien joukkueesta.
Kupittaalla tänään pelattavassa ottelussa Lännen pelipaidassa esiintyy myös turkulainen pelaaja Anton Pick. Ottelu alkaa Kupittaan kivituhkalla klo 18.00 tänään torstaina.
Leirin toinen päivä toi tullessaan haasteita. Äärimmilleen laadittu otteluohjelma kärsi muutaman ottelusiirron, koska aamuiset sadekuurot peittivät kentät pelaamiskelvottomiksi. mutta onneksi vain hetkeksi.
Avajaisia vietettiin heti pelin päätteeksi ja ohjelmassa oli vanhaan tuttuun tapaan leirinjärjestäjien toimesta erilaisia luovutuksia ja tietysti puheita ja valoja.
Uusi luku on tällä hetkellä 1842! joka syntyi Nuorisoleirille osallistuvien joukkueiden sekä normaalin Superpesis ottelun yleisöstä. Ennätys syntyi värikkäiden nuorten toimesta helteisellä Kupittalla.
Turku-Pesis taistelee raivokkaasti edelleen paikasta auringossa eli pääsystä kahdeksan parhaan joukkoon. Tänään alkavan nuorisoleirin osanottajat valtasivat Kupittaan ja piiskasivat kotijoukkueen vimmaiseen taistoon ja voittoon sillä kuuluisalla yhdennellätoista hetkellä. Kovalyöntinen Vuokatti oli tänään heikompi numeroin 2-1 (2-1, 1-4, 1-0). 1842 katsojaa on myös Kupittaan pesäpallostadionin uusi virallinen katsojaennätys.
Turku kohtaa naisten Superpesiksessä tänään Vuokatijn. Ottelu alkaa klo 16 ja heti pelin jälkeen seuraa Nuorisoleirin avajaiset. Kupittaalla on siis tänään kuhinaa ja odotettavissa on Turun kaikkien aikojen ennätysyleisö. Veikkauskorttilaisille yllätysetuja sekä kaksi yhden hinnalla peliin.
Monet hikipisarat on vuodatettu järjestäjien osalta, kohta on itse pelaajien vuoro. Huomenna vietätään ensin leirin avajaisia heti Superin pelin Turku-Vuokatti jälkeen ja itse pelit alkavat hyvin nukutun yön jälkeen maanantaiaamuna.
RSS ATOM