Tervetuloa Turku-Pesiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Turku-Pesis taistelee raivokkaasti edelleen paikasta auringossa eli pääsystä kahdeksan parhaan joukkoon. Tänään alkavan nuorisoleirin osanottajat valtasivat Kupittaan ja piiskasivat kotijoukkueen vimmaiseen taistoon ja voittoon sillä kuuluisalla yhdennellätoista hetkellä. Kovalyöntinen Vuokatti oli tänään heikompi numeroin 2-1 (2-1, 1-4, 1-0). 1842 katsojaa on myös Kupittaan pesäpallostadionin uusi virallinen katsojaennätys.
Turku kohtaa naisten Superpesiksessä tänään Vuokatijn. Ottelu alkaa klo 16 ja heti pelin jälkeen seuraa Nuorisoleirin avajaiset. Kupittaalla on siis tänään kuhinaa ja odotettavissa on Turun kaikkien aikojen ennätysyleisö. Veikkauskorttilaisille yllätysetuja sekä kaksi yhden hinnalla peliin.
Monet hikipisarat on vuodatettu järjestäjien osalta, kohta on itse pelaajien vuoro. Huomenna vietätään ensin leirin avajaisia heti Superin pelin Turku-Vuokatti jälkeen ja itse pelit alkavat hyvin nukutun yön jälkeen maanantaiaamuna.
Tuskin oli auto pysähtynyt Kupittalle, kun osa pelaajista oli jo kentällä täydessä lyöntitouhussa. Leirillä oli ollut tosi kivaa ja ennen kotiin lähtöä ehdittiin vielä uimaankin viimeisen pelin päätteeksi.
Yläkouluikäinen, vieläkään ei ole liian myöhäistä. Saavu paikan päälle Kupittaan pesäpallostadionille maanantaina 29.7. klo 10-17 ja osallistu pääsykokeisiin, niin voit päästä kaikkien aikojen lukkarioppiin Vuokattiin.
Keskiviikkona vierasvoiton Roihusta iskeneelle Meealle nimitys on lajissaan ensimmäinen. Lue koko juttu pesisnetistä.
Viime syksynä joukkueen päätavoitteeksi valittu kotikaupungissa pelattava Nuorisoleiri on kohta alkamassa. Joukkue osallistuu leirille 13 pelaajan voimin.
Kempeleen Kiri iski kipeän niitin Turku-Pesikselle, kun se peittosi yleisöä viihdyttäneiden jännittävien vaiheiden jälkeen myös tärkeitä pisteitä metsästäneen kotijoukkueen numeroin 0-1 (3-3, 2-4). Pelin jälkeen näki, että pistemenetys oli karvas pala monelle turkulaispelaajalle. Vaikka tämän päiväinen taistelu hävittiin, niin kyllä sota jatkuu silti edelleen.
Eilen Turussa pelatussa miesten suomensarjan ottelussa Turku-Jokioinen toimi ottelun tuomaristossa useat nuorisotuomarileirit ja -koulutukset läpikäynyt tuomarikaksikko.
Turku oli niukasti Roihua parempi myös joukkueiden kauden neljännessä kohtaamisessa tänään Roihuvuoressa. Roihu näyttää syttyvän erityisesti Turkua vastaan, sillä se laittoi tiukasti hanttiin koko pelin ajan ja Turku otti kaksi pistettä lopulta niukkaakin tiukemmin luvuin 0-1 (2-3, 2-2).
RSS ATOM